marky - pushing the limits
Re: marky - pushing the limits
OK, ja by som bol len nerad keby sa nam zadrbavaš na NL4, tak že by som pomohol malinko...
- MoOlkY
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 17 krát/2 krát
dik, ak ma nechyti nejaky down tak by som to mal zmaknut .
-
M4r3kk1 - Príspevky: 129
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/11 krát
mensi update rebuild pokusu
Zaciatkom augusta som zacal na NL4 s BR 100€. Postupne som sa vysplhal na 160€, tak som si pridal jeden stol NL10. Potom som zacal pomaly pridavat dalsie a ked som mal 200€ hral som uz 4 stoly NL10. Momentalne mam 306€ a hram 5-6 stolov. Dalsi moj plan je s 350€ pridat jeden stol NL20. Snad sa to coskoro podari a nechytim akurat na nom DS.
Co sa tyka hry tak je to dost zaujimave bez HM, kedze som bol nan uz pekne zvyknuty. Tight hrou a spravnou agresiou sa to vsak da zvladnut. V niektorych situaciach si pomaham tu na fore znamou novinkou "HM3 papierikove vydanie" Dokonca ukazuje aj graf vid nizsie
To je asi nateraz vsetko
Zaciatkom augusta som zacal na NL4 s BR 100€. Postupne som sa vysplhal na 160€, tak som si pridal jeden stol NL10. Potom som zacal pomaly pridavat dalsie a ked som mal 200€ hral som uz 4 stoly NL10. Momentalne mam 306€ a hram 5-6 stolov. Dalsi moj plan je s 350€ pridat jeden stol NL20. Snad sa to coskoro podari a nechytim akurat na nom DS.
Co sa tyka hry tak je to dost zaujimave bez HM, kedze som bol nan uz pekne zvyknuty. Tight hrou a spravnou agresiou sa to vsak da zvladnut. V niektorych situaciach si pomaham tu na fore znamou novinkou "HM3 papierikove vydanie" Dokonca ukazuje aj graf vid nizsie
To je asi nateraz vsetko
-
lol, najs
Skus Elephanta, miestami ti to trosku moze nahradit HM aspon v tych zakladoch. Ak budes posluchat, tak sa mozno najde aj nejaky serial
Skus Elephanta, miestami ti to trosku moze nahradit HM aspon v tych zakladoch. Ak budes posluchat, tak sa mozno najde aj nejaky serial
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
ja mam kupeny HEM len v tej herni ziaden soft nefunguje .
-
To je horsie
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
pokracovanie v rebuilde:
Presiel skoro mesiac a opat sa toho celkom dost zmenilo. Heater pokracoval a zacal som pomaly NL10 doplnat stolmy z NL20. Preslo par dni a hlavnym limitom bola NL20. BR rastol az sa zastavil na cifre 550€. Tu som si povedal "super nahram to do 600€ a menim hernu." Lenze ako to uz vo svete pokru byva nic netrva vecne a moj BR sa zacal uberat do opacnej strany. Po tyzdni mi v cashieri svietilo 380€. Zhruba 2 tyzdne sa teraz pohybuje moj BR od 400-450€. A nie a nie sa dostat vysie. Uz mi to tu lezie na nervy (skoro sami shorti + nitky) tak sa chystam menit hernu. Mal by som sa presunut na LA z dovodu 25% insta bonusu a zmena € na $ tiez torcha vylepsi BR. (kedze musim stiahnut 100€ co som do toho investoval).
O par dni bude dalsie rokovanie FTP, ale to je asi zbozne zelanie aby to dopadlo dobre. Pravdepodobne zase vybavia odklad a takto sa to bude natahovat az kym neprejde ten novy zakon u nas. Potom konecne spustia FTP, ale ja sa uz k peniazom nedostanem .
ps: dva dni po sebe padol BBJ, ale ja som ho netrafil
Este trocha motivacie do dalsich bojov
Presiel skoro mesiac a opat sa toho celkom dost zmenilo. Heater pokracoval a zacal som pomaly NL10 doplnat stolmy z NL20. Preslo par dni a hlavnym limitom bola NL20. BR rastol az sa zastavil na cifre 550€. Tu som si povedal "super nahram to do 600€ a menim hernu." Lenze ako to uz vo svete pokru byva nic netrva vecne a moj BR sa zacal uberat do opacnej strany. Po tyzdni mi v cashieri svietilo 380€. Zhruba 2 tyzdne sa teraz pohybuje moj BR od 400-450€. A nie a nie sa dostat vysie. Uz mi to tu lezie na nervy (skoro sami shorti + nitky) tak sa chystam menit hernu. Mal by som sa presunut na LA z dovodu 25% insta bonusu a zmena € na $ tiez torcha vylepsi BR. (kedze musim stiahnut 100€ co som do toho investoval).
O par dni bude dalsie rokovanie FTP, ale to je asi zbozne zelanie aby to dopadlo dobre. Pravdepodobne zase vybavia odklad a takto sa to bude natahovat az kym neprejde ten novy zakon u nas. Potom konecne spustia FTP, ale ja sa uz k peniazom nedostanem .
ps: dva dni po sebe padol BBJ, ale ja som ho netrafil
Este trocha motivacie do dalsich bojov
-
September:
Asi v polovici mesiaca som presiel z cristal pokru na LA. Vdaka insta bonusu mi v cashieri svietilo 580$. Po nekonecnom nastavovani HUDu (nastastie som to nasiel v starej diskusii) sa mi to podarilo spustit a nic mi nebranilo vrhnut sa na stoly. Zacal som na NL10, kym som si zvykol na nove prostredie + staronovy HUD. Ked uz som bol celkom zabehnuty spustil som NL20, kde hram doteraz. Odohral som cca 10K hands a mesiac som skoncil BE.
Ako som cital vase blogy, dost vas tu hrava, ale moc som vas tu este nestretol. Nieze by som sa stazoval, praveze mi to uplne vyhovuje . Akurat Chlpa som tu trochu videl a Drobec sa tu tiez mihol ak si dobre pamatam.
Ciele na Oktober:
odohrat 20K hands
studovat, pretoze som to v poslednom case dost zanedbal
vybudovat roll na NL30 a skusit shot
postovat ruky pravidelne. najlepsie z kazdej sesion jednu (dufam, ze sa niekto najde kto to aj okomentuje )
+ruka na zaver
Cassava Poker $0.10/$0.20 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1467190
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: $20.27 22/17, 3bet:7,2 agg: 2,1 AggF: na riveri 20% (20)W$SD: 43% (14) 273 hands
BTN: $24.76
SB: $24.20
BB: $20.30
Hero (UTG): $22.82
MP: $31.98
Pre Flop: ($0.30) Hero is UTG with J J
Hero raises to $0.80, 1 fold, CO calls $0.80, 1 fold, SB calls $0.70, 1 fold
klasika z UTG
Flop: ($2.60) J K 8 (3 players)
SB checks, Hero bets $1.95, CO calls $1.95, SB folds
cbet for value
Turn: ($6.50) 5 (2 players)
Hero bets $4.87, CO calls $4.87
druhy barell
River: ($16.24) 9 (2 players)
Hero checks, CO bets $12.65, Hero folds
da sa valuebetovat takato karta na riveri po dvoch calloch ? pretoze vo vacsine pripadov tu budu mat villiani flash.
Asi v polovici mesiaca som presiel z cristal pokru na LA. Vdaka insta bonusu mi v cashieri svietilo 580$. Po nekonecnom nastavovani HUDu (nastastie som to nasiel v starej diskusii) sa mi to podarilo spustit a nic mi nebranilo vrhnut sa na stoly. Zacal som na NL10, kym som si zvykol na nove prostredie + staronovy HUD. Ked uz som bol celkom zabehnuty spustil som NL20, kde hram doteraz. Odohral som cca 10K hands a mesiac som skoncil BE.
Ako som cital vase blogy, dost vas tu hrava, ale moc som vas tu este nestretol. Nieze by som sa stazoval, praveze mi to uplne vyhovuje . Akurat Chlpa som tu trochu videl a Drobec sa tu tiez mihol ak si dobre pamatam.
Ciele na Oktober:
odohrat 20K hands
studovat, pretoze som to v poslednom case dost zanedbal
vybudovat roll na NL30 a skusit shot
postovat ruky pravidelne. najlepsie z kazdej sesion jednu (dufam, ze sa niekto najde kto to aj okomentuje )
+ruka na zaver
Cassava Poker $0.10/$0.20 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1467190
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: $20.27 22/17, 3bet:7,2 agg: 2,1 AggF: na riveri 20% (20)W$SD: 43% (14) 273 hands
BTN: $24.76
SB: $24.20
BB: $20.30
Hero (UTG): $22.82
MP: $31.98
Pre Flop: ($0.30) Hero is UTG with J J
Hero raises to $0.80, 1 fold, CO calls $0.80, 1 fold, SB calls $0.70, 1 fold
klasika z UTG
Flop: ($2.60) J K 8 (3 players)
SB checks, Hero bets $1.95, CO calls $1.95, SB folds
cbet for value
Turn: ($6.50) 5 (2 players)
Hero bets $4.87, CO calls $4.87
druhy barell
River: ($16.24) 9 (2 players)
Hero checks, CO bets $12.65, Hero folds
da sa valuebetovat takato karta na riveri po dvoch calloch ? pretoze vo vacsine pripadov tu budu mat villiani flash.
-
hero betuje viacej flop
hero betuje viacej turn
river zalezi od readov (a stack to pot ratio)
hero betuje viacej turn
river zalezi od readov (a stack to pot ratio)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
nj ten bet sizing som pokazil.
ach ta matematika
ach ta matematika
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.