Vyvoj Mien
Re: Vyvoj Mien
Roche ja som nepovedal, ze treba sa na to vykaslat ja len vravim, ze vyvoj na trhoch nebude kontinualny, nenachadzame sa totiz v casoch stability.
- Marcel73
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
ahoj moderator preco sa mi tie obrazky neotvaraju?
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
tomiG napísal:ahoj moderator preco sa mi tie obrazky neotvaraju?
Ahoj clen!
Neotvaraju sa Ti preto, lebo boli evidentne dynamicky generovane a nemali dlhu zivotnost . Uz je to napravene.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
aj by som ti poslal karmu za ochotu nech cely zozelenies ale akosi idem dolu vodou inak som rad ze sa len potvrdili slova toho pana co predpovedal silnejsi dolar v tom linku ktory som sem postol pred par tyzdnami mat tak jeho hlavu
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
veru, dost drsne veci sa deju s tym dolarom v poslednej dobe, normalne si nestiham oci vyocit uz som myslel, ze ten windows widget je nejaky chybny azda ...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Ja som hned nakupil EURa (ehm, spravil cashout ) ked som to zbadal.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Jaaj, o dolári mi ani nehovorte, už mi došla trpezlivosť ako tak bol stále okolo 1,45 a mal som už priveľa USD na MB, tak si hovorím, že kašlem nato a už si to vyberiem (cháp zmena na eurá) a on pár dní nato začne takto posilňovať. A to som čakal dobrých pár mesiacov No, keď sa darí.... Ale tak sú aj dôležitejšie veci ako peniaze, že Kto sa v tom má vyznať
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
ja som si dal cashout pred tyzdnom a to som sa nezaoberal kurzom dnes dosli slusne na MB a vidim ze som dobre vychytal za 1.38
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
ja som dnes zamenil 6000 dolarov za 1.37 HAPPYYYYYYYYYYY uz som bol takmer bez eur
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.