Ivo napísal:ramzey napísal:Sucasne som znechuteny co zase GOLDEN VEGAS spravilo, ked na PLO po breaku naskocili 3ja dealery hrat na klub.
Fakt aj na takomto evente OMG??! Normalne HNUS.
+ výmysly á la dealers addon v ME. Keď je turnaj deklarovaný ako freezout a niektorí si addon kúpia a iní nie, tak nie je vytvorená rovnaká štartovacia pozícia pre všetkých hráčov, čo je v podstate neregulárne. Niekto začína so 17k iný zas s 20k, to je čo? Keď už bez toho addonu nemôžu žiť, tak nech si ho zahrnú do fee. Už by sa mohli vtom GV uvedomiť.
Vážený hráči,
Golden Vegas všetky prostriedky vyzbierané vo forme dealers addon-už vyplatilo dealerom a tieto prostriedky nahradzujú tipy nakoľko po prechode Skk na € sa tipy výrazne zmenšily a dealers addon sa
vyskytuje iba na väčších podujatiach kde hráč za tip obdrží benefit vo forme bonusových chipov, avšak tieto bonusové chipy sa snažíme dávať v takej výške aby
neovplyvňovali hrateľnosť a aby nerobili veľké rozdiely v stackoch či si hráč dealers addon kúpi alebo nie. Organizátori turnaja zobrali do úvahy, že pri starting blindoch 25/25 a 40 minútových leveloch rozdiel stackov 17k a 20k nezohráva až takú rolu a pokiaľ sa niekto cíti byt ukrátený alebo ma nejaké konštruktívne výhrady tak sme
kritike samozrejme otvorený a dokážeme zmeniť názor a zohľadniť vaše pripomienky pri pripravovaní budúcich eventov. Golden Vegas ma
najvyšší záujem na spokojnosti vás hráčov a zatiaľ čo sa týka organizácie nastavenia garancii rozmanitosti side eventov sme pri osobnom kontakte s hráčmi počúvali samu chválu
(pripomienky môžete adresovať na mail gazdiktomas@gmail.com). Každopádne dealeri si určite tipy zaslúžia, snažia sa robiť svoju robotu naplno a sú tu pre vás. Snažia sa odvádzať svoju prácu profesionálne. Úroveň a štýl prace našich dealerov a koniec koncov celého staffu je na veľmi vysokej úrovni
čo potvrdili a z čoho boli veľmi nadšení aj hráči svetovej úrovne ktorý sa zúčastnili WPT Slovakia 2010 a WPT Slovakia 2011 a potvrdili účasť aj v nasledujúcich pripravovaných ročníkoch WPT Slovakia. Potvrdilo to aj
vedenie WPT ktoré navštívilo WPT Slovakia 2011. Golden Vegas netlačí žiadnych hráčov do tipovania ako je to bežne napríklad v zahraničných kasínach kde vás dokonca sú schopný postaviť od stolu ak netipujete. My si naopak vážime každého hráča ktorý si k nám do herne príde zahrať a máme najväčší záujem na rozvíjaní slovenskej pokrovej scény.
Na záver chcem poďakovať všetkým hráčom, ktorý si zakúpili dealers addon alebo nechali našim dealerom tip a chcem sa poďakovať aj za účasť každého hráča, ktorý sa zúčastnil Main Eventu a Side Eventov Majtrovstiev Bratislavy 2011.