15.10.2011 135e buy in - 50 000e gtd freezout, 20k starting stack, 30 min lvl
Takze ako pisal haman v blogu, podarilo sa mi vyhrat tiket vo stvrtok

Takze sup do mojho najvacsieho live turnaju

Starting stack bol super aj blind struktura, kopa casu na hranie. Takze pekne som zacal troska viac vchadzat do hry s SC, gap SC, a s conectormi ktore mali aku taku sancu flopnut daco. Bohuzial strasne ma netriafalo, vlastne vobec a taka sranda, ze strasne vela krat sa stalo, ze som siel do hry s J9s a na moj flop neprislo nic ale hned druhu ruku flop J 9 x

taky delay mal dealer pre moje nuts ruky....
Takze co sa tyka stolu. Este skor treba spomenut, ze nikoho som nepoznal iba martina pecnika a tych s ktorymi som hral kvaldu, nikoho z nich som nemal na stole. Ale velka nevyhoda premna bola, ze sa dost ludia poznali a vedeli kto co asi ako hra, no ja som si tom musel zistovat sam. Nepocuval som hudbu pocuval som vsetko co sa dialo hovorilo, aby som cim skor zistil kto co asi hra.
Takze read na stol bol asi takyto:
solidny cech - co mi neskor haman povedal, ze zacal chodit z ciech na tieto vacsie eventy na SK (poty neskor popisem s nim), dalej
mlady
30 rocny asi calling station, padol na stack asi 15k a potom zacal luckovat ci co neviem, vysvihol sa dost, ale stale nebol BB co by foldol a nemal problem asi s 3betovanymi potmi volat.
hned za nim
semisolid hrac asi 35r, co ale tiez nevedel najst casto FOLD BUTTON. Celkom si spravil stack, neskor som ho sekol ja z hry, k tomu sa tiez dostaneme.
Za nim
najhorsi hrac na stole, 30r bezny typek , ten chalan NEMAL fold button, otrasna hra aj ked mal 8k stack a 1600BB tak to volal a nepushoval

, bohuzial par hier mi volal 3 barrel semibluff, aj k tomu sa dostaneme.
Za nim co som sa neskor od hamana dozvedel
manazer CCC, hral normalne, silne ruky ukazoval, AK hraval hyperagro, aj na netrafenom flope.
Za nim dalsia
calling station, lahko citatelna, tiez par krat volal 3bet pot, tak tiez neviem co mal na ruke...
Dalsi na stole ani nepametam ale viem ze neskor ho nahradil
TRIFECTA, s tym som mal par hier neskor ma sekol ale k tomu sa tiez dostaneme...
napravo vedla mna, co haman mi povedal tak
regular hrac BA turnajov ktory chodieva hravat aj so zenou...takze semisolid dobre citatelny..
Takze a teraz k hre. Nemal som prve 3 hod ruky lepsiu ako raz AKo, 33 a 66 ktore som musel fold kvoli 3bet potom....
Otvaram v skorsej pozici J9s pri tusim 100bb na 250. Dostavam call od cecha a este asi 2 hracov. flop prisiel 7s 8x8s. Mam straight flush draw. Davam cbet, cech call, dalsi fold. turn 6x. Este viac outov mi prislo na turn, takze davam semibluff second barrel. Toto cech rozmysla a dava call. RIver blank. Supera davam na low par alebo bustnutu flushdraw, overpary by ma reraisol, davam 3gulku, ktora je ale callnuta a ja hadzem karty do mucku. Nepotreboval som vidiet jeho karty mal skoro isto low par ktory nezahodil na 7 88.
Dalsia ruka bola s calling stationami som na HJ, J8s open raise 800 pri 300bb. calling station c. 1 dava call na bigblinde, najhorsia calling station dava tiez call - tento ma uz dost maly par tisic mozno6 az 8 nepametam presne. Flop mi prisla J high flush draw. NEmam problem sa ist stacknut so shortom, davam cbet po jeho ceku, button co mal uz solidny stack dava call co sa mi dost nepaci, ja sa stale pozeram na shorta ten samozrejme call. turn prisla A, ja davam bet znova, akcia sa opakuje obaja call. river blank, znova mi to nedosloflush mam showdown value aj ked neverim ze davam a uz ma to stve. BB cek ja cek, a teraz velky stack callin station dava bet, ja s J a nizkym kickerom uz nemam co riesit, davam fold a tak isto aj calling station, nechapem s cim volal.
Dalsi ruka bola so semisolid hracom medzi dvomi calling stationami. Mam J3s Otvaram z CO tusim na jeho BB. Posledna ruka pred prestavkou. Dava mi call. DOstavam flush draw na flop. Betuje on domna taky primerany bet. Ja davam call a nechavam ho prevziat iniciativu, mam flushdraw. Na turn mi prisiel flush, super betuje, nemam dovod reraisovat, zda sa ze sa rozhodol domna tlacit, davam call a pripravujem reraise na rivri. No na river prichadza dalsi diamant, a uz tu mame 4 z jednej farby a na boarde je Q diamant. Dava znova bet tusim 700 do 2000 potu ja davam call bez rozmyslania, ukazuje A diamant

...skoda ze mu to doskakalo daval som ho skor na QJ cize jeden par....
Znova card dead, tu musim povedat ze bola v ccc jedna dealerka ciernovlasa s piersingom neviem akym sposobom ale asi 4x dealovala na nasom stole, ako keby sa menili dvaja dealeri na dvoch stoloch iba, no ked ona rozdava ja nemam absolutne co hrat....a tak to bolo znova...Este aby som nezabudol, chcene nechcene som CELY turnaj sedel na tom istom stole od zaciatku az do konca vzdy k nam prisadzali novych....
Tak k zaujimavejsim handam...dostavam KK prvy par po asi 4 hodinach hrania. Davam raise utg, dostavam call od 35r semidoslid medzi dvojimi stations. flop QJx, dava mi bet 2k, ja rozmyslam a potom posielam celu on mal asi 8k behind, dava nechceny call videl ze je zle, mal som very tight image (nechcene, otras handy) no a otaca AQ a ja sa dostavam na asi 30k stack pri 1200bb.
Celkom sa mi darilo ked floorman prisiel robit dealera na nas stol. Su tam dake poty s TRIFECTOM aka. silny cbet na flope on na QK dava fold ja som mal JJ. Co si snim pametam tak otvara na SB za 3500 ja davam rr 8900 a folduje. To bol easy resteal....
Velmi dolezita a smutna ruka prichadza tusim pri 1600 blinde. Dostavam prvy krat v turnaji AA, davam open 4000 kvoli dvom shortom na butne a bigblinde, aby sa stackli alebo foldli, nechcel som 4way pot...dostavam call od butnu, typek mal 25k stack a dava call 4k. Davam ho teda na AJ AQ, low mid pary ...1010 vyssie a AK by sa hadam stackol.....FLop prichadza Q 4 Q flush draw....davam cbet 5k...on rozmysla takym sposobom ze sa mi zda ze rozmysla teraz ci stacknut alebo nie (neskor sa potvrdilo ze nad tym rozmyslal

) velmi sa mi to zda na ten mid par a presne od takeho chcem call....turn 9...super ma behind 12k v pote bolo uz asi do 20k davam all in on call....ukazal QJ a ja som total down...chalan mi hovori ze SORRY...ja ze ok nice call PF

mat 15BB a volat 2,5 s QJ, nice job.....co uz.....
Vypadavam velmi lahko na bb kde uz som rozhodnuty s 5k stackom ist ANYTWO, trifecta na butne dava raise, bigstack co si prisadol a tusim aj postupil do viedne tak ako trifecta dava call, ja push 5k s JJ !!! nuts ruka

...obaja call, flop prisiel nizky ale drawy....trifecta vyhana nizkym betom supera otacame ruky..trifecta AA

podal som mu ruku a koncim.... 32 z 75 tak dajak....
BOl to asi moj 6 live turnaj, este je vidiet, ze nehram uplne optimalne, ako ked vidim stacky a staty

ale v podstate aj po pokeci s matejom zavackym som neurobil v turnaji nikde chybu takze ideme dalej, sustredit sa na online prichadzaju velke turnaje

GL HF....aaa zabudol som ist pozdravit Lucku tak tymto jej dakujem za pracu co robi (llive reporting), celu noc tam fotila a kecala, mal som si k nej asi ist po reads na hracov, zdalo sa mi ze pozna asi kazdeho

....
EDIT: este som zabudol ze typek co postupil hral somnou kvaldu ten chalan so satkou kockovou a co mi haman hovoril tak hral tak sibnute ruky ze dakujem pekne

dostal suck AQ co dal raise na button ten mu pushol A9 neveril mu on snapcall velke stacky mali obaja, dostal suck prehral a z 3000 spravil vyse 300tisic stack, totalne sialene hral 33 push daval do 2 bigstackov a tak ziskal bigstack
AAAaaa zajtra hram online 50 000e gtd na paradise, direct buy in wish me luck