lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
jeden top reg v herni narakuje tak 10k mesacne co je viac ako vsetky fishky dokopy , su sialenci co davaju aj 20k+
herne chcu ryby preto aby im neodchadzali regovia do viac soft sieti, to co spravil microgaming zavedenim anonym stolov bolo imo dost zle riesenie a tak aj dopadli takmer ziadny midstakes, highstakes traffic nemaju teraz.
herne chcu ryby preto aby im neodchadzali regovia do viac soft sieti, to co spravil microgaming zavedenim anonym stolov bolo imo dost zle riesenie a tak aj dopadli takmer ziadny midstakes, highstakes traffic nemaju teraz.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
zakliata nedela
$22 - The Bigger 50k GTD
$54 - Turbo KO 20k GTD
$11 - Turbo 20k GTD
$22 - 15k GTD
$109 - The Bigger 100k GTD
$55 - Turbo 2x chance 20k GTD
$16.50 - Turbo 12k GTD
$11 - Sunday Storm
$11 - The Bigger 100k GTD
$22 - 1r1a 35k GTD
$215 - Sunday Million
$55 - The Bigger 200k GTD
$100 - FCOOP 1 300k GTD
ani steblo okrem 22 1r-1a kde som dostal $150 a aspon trochu tak zmiernil straty. Najvacsia sranda bola ze som si asi 6x nabehol do AA allin preflop
boli nejake chyby ale snad nic dramaticke s vynimkou jednej FPS handy na francuzskych staroch na ktoru som ale mal aky taky dovod - este si prejdem oznacene handy a snad postnem nejake fuckupy
co mi fakt vyhovuje je posun startov turnajov o hodinu skor kvoli zimnemu casu. Zvyknem registrovat az po $55 The Bigger 200k GTD a ten teraz zacina 20:00 takze sa vacsinou dostanem v ludskom case spat, dufam ze to tak vydrzi.
$22 - The Bigger 50k GTD
$54 - Turbo KO 20k GTD
$11 - Turbo 20k GTD
$22 - 15k GTD
$109 - The Bigger 100k GTD
$55 - Turbo 2x chance 20k GTD
$16.50 - Turbo 12k GTD
$11 - Sunday Storm
$11 - The Bigger 100k GTD
$22 - 1r1a 35k GTD
$215 - Sunday Million
$55 - The Bigger 200k GTD
$100 - FCOOP 1 300k GTD
ani steblo okrem 22 1r-1a kde som dostal $150 a aspon trochu tak zmiernil straty. Najvacsia sranda bola ze som si asi 6x nabehol do AA allin preflop
boli nejake chyby ale snad nic dramaticke s vynimkou jednej FPS handy na francuzskych staroch na ktoru som ale mal aky taky dovod - este si prejdem oznacene handy a snad postnem nejake fuckupy
co mi fakt vyhovuje je posun startov turnajov o hodinu skor kvoli zimnemu casu. Zvyknem registrovat az po $55 The Bigger 200k GTD a ten teraz zacina 20:00 takze sa vacsinou dostanem v ludskom case spat, dufam ze to tak vydrzi.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:zakliata nedela
USA, Canada Clocks on Daylight Saving Time until 6 November 2011 at 2am local time
- fekalm
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/15 krát
Martin,
mozno trosku od veci - ale odkial mas tie platany...
akurat riesim podobne veci v zahradke...
Spoiler:
mozno trosku od veci - ale odkial mas tie platany...
akurat riesim podobne veci v zahradke...
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
myslim ze z madarska mi tento novy doviezli, riesil mi to zahradnik co mi dodaval aj ten prvy, ak chces mozem ti cez ss poslat na neho kontakt
-
yegon napísal:myslim ze z madarska mi tento novy doviezli, riesil mi to zahradnik co mi dodaval aj ten prvy, ak chces mozem ti cez ss poslat na neho kontakt
posli, dik
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
ako to ze mozes hrat aj na francuzskom PS?
- theproksa
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Ktokoľvek môže hrať na francúzskom PS, nedostaneš sa na ten taliansky
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
október - nič podstatné sa nestalo, myslím že PLO hra sa zlepšuje ale ako vždy kašlem na štúdium a radšej hrám. Neviem či niekedy dostanem rozum a zoberiem to za ten správny koniec
Odhalil som heslo zaručujúce výhry na low limit PLO : "ver súperom ked sa ti snazia povedat co maju" - v praxi to znemane betuj kym ta niekto neraisne, potom sa pozri ci mas nuts a ak nie tak foldni
S cim mam problemy je:
- nedisciplinovanost na zaciatkoch sessions, nejak sa rozblaznim hned na zaciatku a nerespektujem ultimatnu poucku z predh odstavca
- v PLO MTT neviem ako hrat maly stack - neda sa tam reshovovat, neda sa tam open shovovat a ja mam pocit ze potom v tych fazach okolo 5-12BB hram prilis tight + neviem ako si tam mozem dovolit cbetovat
tu je graf:
PLO:
NL:
v turnajoch som dieru do sveta nespravil, cca -1.500 USD
plan na november - 11-teho odlietam do Ciny takze planujem vyhrat APPT Macau online asi drtit nebudem, dovtedy hlavne PLO a zadal som si novy projekt: Sprav cloveka zo svojho PTR. Rozhodol som sa dostat na PTR vsetky limity do plusu. Zaciatocny (nie velmi lichotivy stav) je tu - budem priebezne aktualizovat
Odhalil som heslo zaručujúce výhry na low limit PLO : "ver súperom ked sa ti snazia povedat co maju" - v praxi to znemane betuj kym ta niekto neraisne, potom sa pozri ci mas nuts a ak nie tak foldni
S cim mam problemy je:
- nedisciplinovanost na zaciatkoch sessions, nejak sa rozblaznim hned na zaciatku a nerespektujem ultimatnu poucku z predh odstavca
- v PLO MTT neviem ako hrat maly stack - neda sa tam reshovovat, neda sa tam open shovovat a ja mam pocit ze potom v tych fazach okolo 5-12BB hram prilis tight + neviem ako si tam mozem dovolit cbetovat
tu je graf:
PLO:
NL:
v turnajoch som dieru do sveta nespravil, cca -1.500 USD
plan na november - 11-teho odlietam do Ciny takze planujem vyhrat APPT Macau online asi drtit nebudem, dovtedy hlavne PLO a zadal som si novy projekt: Sprav cloveka zo svojho PTR. Rozhodol som sa dostat na PTR vsetky limity do plusu. Zaciatocny (nie velmi lichotivy stav) je tu - budem priebezne aktualizovat
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.