moving up - lolofonov blog
Re: moving up - lolofonov blog
Posledne dni:
+ po dlhom case som opat ziskal pocit, ze som total fish, je kopa veci a situacii, ktore neviem riesit a musim makat. Vdaka urcite mortymu, ktory mi k tomuto velmi dopomohol pri analyze mojich ruk a tiez vdaka pstrategy za videa od tln.
- Vobec sa mi nechcelo hrat, ked som cez vikend odohral dost, tak sa mi teraz nechce a odohral som zatial iba 30 min. Mozno, ze dnes by sa to mohlo zmenit, lebo zajtra odchadzam az do nedele, tak by som rad este nieco stihol pred tym.
+ po dlhom case som opat ziskal pocit, ze som total fish, je kopa veci a situacii, ktore neviem riesit a musim makat. Vdaka urcite mortymu, ktory mi k tomuto velmi dopomohol pri analyze mojich ruk a tiez vdaka pstrategy za videa od tln.
- Vobec sa mi nechcelo hrat, ked som cez vikend odohral dost, tak sa mi teraz nechce a odohral som zatial iba 30 min. Mozno, ze dnes by sa to mohlo zmenit, lebo zajtra odchadzam az do nedele, tak by som rad este nieco stihol pred tym.
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
Od pondelka som spat, keďze som na zaciatku tyzdna mal len 9k ruk s cielom 20, tak hram pomerne dost, zatial je to cez 1k/den a to este nebol vikend. Hra je slusna, ale nie skvela, mam pocas session useky, kedy sa poriadne nesustredim a vtedy robim najviac chyb. Dost som toho za posledne dni precital, v grinde mi vyrazne pomaha hlavne Treat your poker like a business od leatherass-a. Su tam aj rady od Tendlera, cize urcite stoji za citanie, aj ked vela z vas ju asi uz malo v rukach. Najvacsim poznatkom pre mna asi to, ze mentalna vydrz sa zlepsuje v situaciach, ked sa nam nechce, sme unaveni, znudeni a podobne. Ja som vacsinou prave v tychto situaciach session vypinal (asi preto som taky zly v grinde), ale odteraz sa budem snazit prave v takychto chvilach tu session este potiahnut o par desiatok minut a byt plne sustredeny. Inak vysledky asi priemer, snazim sa cashieru nepozerat, co som uz kedysi robil a teraz sa k tomu vraciam, ale na party sa to neda poriadne schovat, cize ma to stale pokusa.
- lolofon
lolofon napísal: Najvacsim poznatkom pre mna asi to, ze mentalna vydrz sa zlepsuje v situaciach, ked sa nam nechce, sme unaveni, znudeni a podobne. Ja som vacsinou prave v tychto situaciach session vypinal (asi preto som taky zly v grinde), ale odteraz sa budem snazit prave v takychto chvilach tu session este potiahnut o par desiatok minut a byt plne sustredeny.
to je zaujimave, samozrejme to ma aj negativnu stranku a predpokladam, ze v takej situacii dost brutalne pada winrate a robime vela chyb
ja v takych situaciach hram roboticky a nedokazem sa vobec sustredit, ale vacsinou sa po par minutach preberiem a potom hram zase normalne
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
tak podla mna tam ide hlavne o to, aby si vtedy zmobilizoval sily a sustredil sa, cize nie, ze hras dalej autopilota a robis chyby. proste sa snazit vtedy hrat A-game, a to ta posunie vpred. (aspon tak som to pochopil)
- lolofon
Gl !
Najdes si popri hre aj cas na reviews?
Najdes si popri hre aj cas na reviews?
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
jasne, ze hej, dohodneme sa na skype
inak dnes velmi zla session, nevedel som sa velmi dobre sustredit, dost neprijemne rusive okolie som mal + notebook ma zase nema rad, uz ma to s nim naozaj nebavi.
inak dnes velmi zla session, nevedel som sa velmi dobre sustredit, dost neprijemne rusive okolie som mal + notebook ma zase nema rad, uz ma to s nim naozaj nebavi.
- lolofon
Celkom zaujimavo sa vyvijaju posledne dni. Zacalo to klasicky super analyzou s mortylenom, znova vela zaujimavych spotov a myslienok, urcite som si z toho dost zobral. Chceli sme pokracovat aj v dalsich dmoch, ale akosi som zistil, ze kedze vikend bol velmi zly a skoro vobec som nehral, tak ze potrebujem na splnenie mesacneho ciela 20k ruk odohrat asi 3,5k, pricom som na to mal len par hodin. Tak som sa radsej pustil do hry, hral som 6-7 stolov ako vzdy. Rozhodol som sa ale, ze skusim opat hrat 9 stolov. Urcite v tok momente bolo hlavnym dovodom to, aby som co najskor stihol splnit ciel, ale postupne som si uvedomil, ze to vlastne pozitivna zmena (aj ked mozno.aj pozitivna len preto, ze je to zmena), a hra ma bavila este viac. Asi ide hlavne o to, ze ked hram 9 stolov, tak nemam cas zamyslat sa nad tym, kolko je hodin, kolko este musim hrat, cize sa gobec nenudim a to bol jeden z mojcih naj mindset leakov. Jasne, ze aj ked hram 6 stolov, da sa zabavit pisanim poznamok a pod., ale to je take na silu a nikdy to nie je ono. Vplyv asi mal aj leatherass a jeho kniha, lebo som presvedceny, ze na 9 stoloch mam vyssiu hourly. Urcite, najdu sa situacie, kedy neatiham uplne vsetko rozobrat a mam dolezite ruky na 3-4 stoloch, ale to je tak mozno 3-krat/hod a ak urobim chybu, tak by som ju dost pravdepodobne urobil aj pri 6 stoloch, lebo aj tam som pod casovym tlakom a robil som doat velke chyby. Z toho vyplyv, ze teraz skusim opat na dobu neurcitu 9 stolov a uvidime, ako sa to hude vyvijat. Dobre je aj to, ze pri 9 stoloch sa do.toho ponorim tak, ze nic okolo nevnimam, cize sa dostanem do stavu prudenia a vtedy sa vraj unavuje mozog pomalsie.
- lolofon
Graf or gtfo!
Ja by som tiez rad pridal stoly, ale tento fasisticky LA software to poprve nedovoluje a podruhe, neda sa vypnut preblikavanie stolov takze je to v podstate nehratelne (pokial teda pouzivas aj iny sizing ako minbet, 1/2, 3/4 a pot) a poznamky sa uz potom pisat nedaju vobec.
A este taka vec, na 6-7 (potazmo 9 stolov) je 20k hands zalostne malo
v decembri!
Ja by som tiez rad pridal stoly, ale tento fasisticky LA software to poprve nedovoluje a podruhe, neda sa vypnut preblikavanie stolov takze je to v podstate nehratelne (pokial teda pouzivas aj iny sizing ako minbet, 1/2, 3/4 a pot) a poznamky sa uz potom pisat nedaju vobec.
v decembri!
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
___Mortylen___ napísal:Graf or gtfo!
v decembri!
Nj, urcite to zalezi aj od softu, ja som na party uz 100%ne zvyknuty a da sa tam hrat dost stolov, cize mna to az tak nelimituje.
Uplne suhlasim, 20k je velmi malo, v decembri to urcite zmenim!
Dnes este musim dohrat asi 400 ruk, potom hodim graf.
- lolofon
lolofon napísal:___Mortylen___ napísal:Graf or gtfo!
v decembri!
Nj, urcite to zalezi aj od softu, ja som na party uz 100%ne zvyknuty a da sa tam hrat dost stolov, cize mna to az tak nelimituje.
Uplne suhlasim, 20k je velmi malo, v decembri to urcite zmenim!
Dnes este musim dohrat asi 400 ruk, potom hodim graf.
inac s tym volumeom by sme mali nieco robit, ja mam pocit ze som hral malo a dal som 45k... Myslim si ze takych 70k sa da zvladnut uplne v pohode, teda aspon ak by som si vedel cas zadelit normalnym sposobom..
- theproksa
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.