[SNG] Rimmer's sitngo open thread
Re: [SNG] Rimmer's sitngo open thread
samozrejme, tu nie je nad cim rozmyslat ked ten short ma menej chipov ako ty
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
A_Rimmer napísal:Poker Stars No Limit Hold'em Tournament - t150/t300 Blinds + t25 - 4 players - View hand 1537581
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
TupOreZZZ (CO): t4146 M = 7.54
Hero (BTN): t2321 M = 4.22
g00fi4 (SB): t2046 M = 3.72
ttrroojjaa (BB): t4987 M = 9.07
Pre Flop: (t550) Hero is BTN with T J
1 fold, Hero raises to t2100, g00fi4 calls t1871 all in, ttrroojjaa raises to t3900
Call?
urcite,vsak mas viac ako short a ked foldnes,tak aj tak potrebujes,aby vyhral ttrrojjaa,takze fold nema ziadny zmysel a ked callnes,tak mozes vyhrat ty a dat triple up a utocit na prve miesto
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Problém týchto pushov-nepushov je, že musíš byť dopredu rozhodnutý či to v takomto prípade budeš callovať alebo nie.
No a keď to chceš dorovnávať, čo by si v tomto prípade asi mal, tak je lepšie to rovno pushnúť ako to takto raisovať.
No a keď to chceš dorovnávať, čo by si v tomto prípade asi mal, tak je lepšie to rovno pushnúť ako to takto raisovať.
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
no tu je urcite lepsi rovno push teda je to viac menej jedno, foldnut tu nemozes za takmer ziadnych okolnosti.
finta v nechavani si par chipov ma zmysel iba vtedy ked na blindoch maju obaja hraci viac chipov ako ty
finta v nechavani si par chipov ma zmysel iba vtedy ked na blindoch maju obaja hraci viac chipov ako ty
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
Podla mna fold, ale na tom limite co si to zahral ti to moze byt jedno.
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
tiez si myslim ze je to fold.. teda este uplne na zaciatku
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
ramzey napísal:Podla mna fold, ale na tom limite co si to zahral ti to moze byt jedno.
Ako vies, na akom to bolo limite? Lebo to nebol limit co normalne hravam, len som nieco skusal.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
ramzey napísal:Podla mna fold, ale na tom limite co si to zahral ti to moze byt jedno.
ako povedz mi jediny dovod,preco to chces foldnut a co tym ziskas. Samozrejme bavime sa o folde uz v tej situacii,ktora nastala po nasom raise.
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
m> ramzey ocividne myslel, ze to nemame vobec raisovat, ale jednoducho to foldnut.
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
toto by ste foldli pre-flop? preco? ved ten rozdiel medzi nasim stackom a SB nie je zase az taky markantny aby sme cakali na jeho vyradenie...
neviem staty tych hracov, ani ich nepoznam...ale SB tu bude podla mna callovat uzko, nieco ako 88+, ATs+, AQ+...a BB neviem, ale pokial to nie je nejaky maniak, tak by som mu dal nejakych 20% na call...wizard tu vypluje push...a ja by som pushoval tiez, aj keby som wizard nepozrel...
neviem staty tych hracov, ani ich nepoznam...ale SB tu bude podla mna callovat uzko, nieco ako 88+, ATs+, AQ+...a BB neviem, ale pokial to nie je nejaky maniak, tak by som mu dal nejakych 20% na call...wizard tu vypluje push...a ja by som pushoval tiez, aj keby som wizard nepozrel...
-
Samot10 - Príspevky: 126
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 45 krát/7 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 50 hostí.