.hegides sng/mtt blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: .hegides sng/mtt blog

Odoslaťod DevilMayCry 19 Máj 2011 23:03

hegides napísal:.update: Bc. hegides :Yahoo!:

gratz :poklona:

Za tento príspevok od DevilMayCry poďakovali :
hegides
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod APminer 20 Máj 2011 15:16

hegides napísal:.update: Bc. hegides :Yahoo!:

dalsi s papirama na hlavu :) gratz

Za tento príspevok od APminer poďakovali :
hegides
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod hegides 22 Máj 2011 21:46

.kvalda na Pokerportal.sk turnaj trafena, tak sa v sobotu v BA vidime ;)
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod hegides 22 Máj 2011 23:23

.fock!!!! zas tesne pred FT som nevytocil takuto vec, a o chiplead.. :wall: :wall: ..last 16 z 4300 ludi :wall: :wall:

Poker Stars $4.00+$0.40 No Limit Hold'em Tournament - t30000/t60000 Blinds + t7500 - 8 players - View hand 1318574
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

SB: t469040 M = 3.13
BB: t492534 M = 3.28
UTG: t526159 M = 3.51
UTG+1: t1066962 M = 7.11
MP1: t973333 M = 6.49
Hero (MP2): t739334 M = 4.93
CO: t1006985 M = 6.71
BTN: t913219 M = 6.09

Pre Flop: (t150000) Hero is MP2 with 5 :club: 5 :heart:
2 folds, MP1 raises to t150000, Hero raises to t731834 all in, 4 folds, MP1 calls t581834

Flop: (t1613668) K :spade: 6 :spade: 6 :heart: (2 players - 1 is all in)

Turn: (t1613668) 4 :diamond: (2 players - 1 is all in)

River: (t1613668) A :heart: (2 players - 1 is all in)

Final Pot: t1613668
MP1 shows 4 :heart: 4 :spade: (a full house, Fours full of Sixes)
Hero shows 5 :club: 5 :heart: (two pair, Sixes and Fives)
MP1 wins t1613668
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod ramzey 22 Máj 2011 23:37

Hatujem male pary!!!

Podla mna zbytocny push za sebou mas 4 hracov, dvaja ta pokryvaju, neviem aky si mal read na supera ale u mna je to insta fold :D
Malokedy sa trafis do mensieho paru a vacsinu casu len hadzes mincu.
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod hegides 26 Máj 2011 20:56

.neviem, nie som si isty, ale nemyslim si ze to bol zly push - hlavne kvoli stacksizes, napriek tomu ze mam malo (vsetci maju malo) mam este celkom dobru FE, moze byt scared kvoli bubble FT (ako aj ja, ale snazil som sa tym neovplyvnovat sa), a, co uz moze byt aj zle, a kontraproduktivne, presne to iste som mu dvakrat po sebe spravil pred nejakymi 20timi handami s AKo a AKs a obe foldol takmer okamzite.. neviem mam taky pocit ze v tejto faze ked maju vsetci okolo 10BB treba dost tlacit inak ma to zozere.. samozrejme nie nejak extra tlacit, ale minimalne raz za orbit sa snazim urobit aspon jeden steal/resteal.. :unknown:
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod hegides 26 Máj 2011 22:20

.lol hand, a este som to aj udrzal 8-)

Poker Stars $10+$1 No Limit Hold'em Tournament - t50/t100 Blinds + t10 - 9 players - View hand 1322552
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (MP1): t2967 M = 12.36
MP2: t2728 M = 11.37
CO: t4741 M = 19.75
BTN: t4916 M = 20.48
SB: t9467 M = 39.45
BB: t6110 M = 25.46
UTG: t4601 M = 19.17
UTG+1: t5493 M = 22.89
UTG+2: t5050 M = 21.04

Pre Flop: (t240) Hero is MP1 with T :club: T :diamond:
3 folds, Hero raises to t250, MP2 calls t250, CO calls t250, BTN calls t250, SB calls t200, 1 fold

Flop: (t1440) 7 :spade: T :heart: 8 :spade: (5 players)
SB bets t500, Hero raises to t2707 all in, MP2 calls t2468 all in, CO raises to t4481 all in, BTN folds, SB calls t3981

Turn: (t15577) 4 :club: (4 players - 3 are all in)

River: (t15577) A :heart: (4 players - 3 are all in)

Final Pot: t15577
Hero shows T :club: T :diamond: (three of a kind, Tens)
MP2 shows 8 :heart: 8 :club: (three of a kind, Eights)
CO shows 7 :club: 7 :diamond: (three of a kind, Sevens)
SB shows 9 :spade: K :spade: (high card Ace)
CO wins t3548
Hero wins t717
Hero wins t11312

Za tento príspevok od hegides poďakovali :
Lubkomir
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod hegides 06 Jún 2011 10:26

.Report B**n PokerPortal.sk Live Series

Tak v sobotu som sa zucastnil tohto turnaja vdaka uspesnej kvalde cez B**n, aj ked je viac nez mozne ze ak by som zratal naklady za vsetky kvaldy na tento a predchadzajuci turnaj, tak by ma to asi vyslo lacnejsie kebyze si zaplatim direct buy in. Anyway vyslo to a ja som sa dostal az do zaverecneho dealu v trojici.. 8-)

Turnaja sa zucastnilo 69 ludi a starting stack bol 15k. Zo zaciatku som sa nedostaval do ziadnych velkych hier, a vsetko co som robil mi celkom vychadzalo (zopar raisov a conbetov, 1-2 3bety, a jeden asi loose 3barrel bluff). Do prestavky som tymto stylom nazbieral 21k, ale po prestavke prisla seria prehranych potov a za jeden level som sa stihol odhadzat na 9k. Blindy boli 200-400, tak som si s 22BB zapol tight rezim - prestal otvarat hluposti, a cakal na vhodny resteal alebo handu s ktorou by som sa doubleupol. Ta prichadza na utg v podobe QQ (ktore su extremne priznacne mojmu posobeniu v tomto turnaji), otvaram na 1k a dostavam 5! callov, sick.. Prichadza rovnako sick flop Q88 a SB mi donkuje 2,4k, ja callujem, ostatni fold, turn blank SB check, ja skusam jeho sizing a davam 2,4k naco mi posiela plnu a ukazuje AQo. Dakujem a som spat na 21k. Do dinner breaku to stihnem spravit na 32k opat len mensimi hrami a takmer vsetko bez showdownu.

Odvtedy som uz ani raz neklesol pod avg stack a skoro cely turnaj som sa dokonca drzal na double avg stacku. Hralo sa mi dost dobre, takmer vsetko mi vychadzalo, ale pri blindoch 800/1600 prisla handa s ktorou som nevedel co robit.. :o Z utg+1 notoricky limper limpuje, a MP hned vedla mna ho raisuje na 5600, ja mam JJ a nastava otazka co s nimi.. Ja mam cca 65k (double avg), MP ma cca 90k a limper je nepodstatny ale ma max avg. S MP som sedel od zaciatku turnaja na stole, a ani raz som ho nevidel isoraisovat, hral si svoju hru, ziadne nezmysly, celkom rozumny hrac. A v tom bol ten problem - daval som ho na naozaj silnu handu (mozno som bol scared - neviem), rozmyslal som v podstate len nad dvoma moznostami - raise/fold, callovat som nechcel, pretoze keby prisiel nizky flop, opat by som nevedel na com som.. Raise by musel byt na minimalne 13-15k, a keby ma pretocil do AI musel by som to foldnut a odhodil by som si stvrtinu stacku.. Rozmyslal som nad tym dost dlho a nakoniec som to foldol, kedze som si nevedel dat rady co s tym a myslim ze v tych pripadoch fold nieje zla moznost.. Urcite ma ovplyvnovalo aj to, ze som nechcel ist do hry, v ktorej som nevedel kde som a ako ju zahrat, s tak peknym stackom a proti jedinemu stacku na stole ktory bol vacsi.. Neviem mozno to bol z mojej strany leak, ale kedze som nevedel co s tym radsej som to foldol (aj na zaklade predchadzajucich readov a imagu supera). Je to nepodstatne, ale na BB sa este nasla dievcina ktora pushla cca 20k s AQ, limper foldol a MP callol s AA. Result oriented by som mohol byt hned z dvoch stran, kedze MP bol naozaj lepsi, ale na druhej strane bol na flope J a ak by som sa nejakym sposobom na ten flop dostal, asi by som vyhral monster pot.. :D Je to vpodstate jedno, ide skor o tu preflop akciu.. neviem no..

Pole hracov nebolo tak velke, a ja som sa postupne dostal az do poslednej 15tky hracov, kde sa zacali diat pre mna nevidane veci.. :lol2: Dovtedy som nebol ani raz v preflop alline, a stale som udrzoval nadpriemerny stack. A potom to zacalo, dostal som sa na akusi extra sick vlnu, ked mi to celkom zacalo chodit, a po serii vyhranych potov prisli dve sick handy po sebe, ako som uz raz pisal, priznacne pre moje posobenie v turnaji.. :D To uz bolo len 11 ludi, ked si openraisujem QQ a dostavam allin od random hraca, ktory po mojom calle otaca AKo, avsak na flope sa hned ukazuje Q. Vyhravam celkom pekny pot, a zostava 10 hracov a bubble FT. Snazim sa upratovat si zetony, ale hned hra na to su mi opat rozdane QQ. Opat otvaram a dostavam call od "diamondsguru", neverim vlastnym ociam ale na flope opat Q a po mojom conbete dostavam reraise na co po chvili pushujem allin a dostavam call. On set osmiciek, a ja set queen.. extra sick mat takyto run na bubble, ale uz som si ho aj hadam zasluzil za tie roky co to hram.. :)

Na FT vstupujem ako masiv chipleader, ked mam cca tretinu vsetkych zetonov, a kvoli rozlozeniu zetonov si nemam kde pozerat karty :lol2: Platenych malo byt povodne osem, ale vsetci chcu aby aj deviaty nieco dostal, s cim nakoniec suhlasim len s tym rozdielom aby sa ta suma neodcitala len z 1. a 2. miesta ale aby bola rozlozena medzi prvych styroch. Tym padom sme uz vsetci ITM, a ja mam jasny ciel vyhrat.

V sulade s tymto cielom vyradujem deviateho hraca, ktory pushol svoj shortstack s 66 a ja z BB dorovnavam s 99 a vyhravam mensi pot. (na stranke je to zle napisane) Potom ono tato faza je vlastne v reporte celkom dobre popisana (http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... alifikanti) , cize to uz nebudem moc pisat, jedine take fealingy z FT. - Zda sa mi ze z pociatku FT sa mi celkom dobre darilo tlacit, ale po prvom prehranom alline s AJ do QT a KK, a fakte ze vacsina mala stacky pod 10BB som sa trochu utiahol a zacal vyckavat. BB som si nijak obvzlast nechranil a hrac po mojej lavici (Sukola - buduci vitaz) ma v priebehu 3 orbitov 2krat 3betol. Potom zacala niekolko minutova pauza a ja som si uvedomil ze na mna zacina hrat a musim s tym nieco robit. Po prestavke som si to vzal k srdcu a ked mi z utg raisoval moj BB, s pocitom ze je to fakt osobne 3betujem so 67o a on sklada, a ja si zacinam opat hrat svoju hru a snazim sa ak nie tlacit tak minimalne udrzovat stale celkom pekny chiplead.

V poslednej stvorke vyradujem s KK hraca ktory pushol svoje A5 a zaciname diskutovat o deale. Napriek tomu ze som mal viac nez polovicu vsetkych zetonov, tak si myslim ze som si vydiskutoval celkom vyhodny deal. Prve miesto malo byt povodne 2,4k a dopredu povedali ze minimalne o 400e sa musi dohravat, opytali sa ma kolko minimalne chcem, tak som skusil ze 2k a im po 1400 pricom jeden suhlasil a jeden nie, tak som im navrhol ze im dam este po 50e a ja si necham 1900, (oni 1450e) naco uz obaja suhlasili.. hral som prakticky takmer o take iste prve (o sto menej), len s tym ze uz som mal 1900e istych.. 8-)

Po deale sa to uz ako tak roztocilo a ja dorovnavam Sukolov allin s AT, avsak jeho KQ vyhrava a ma double up. Treti (Szalay) si uz ani nepamatam ako vypadol, ale do HU sa dostavam v miernej nevyhode zetonov cca 400k ku 600k. Po serii hier a allinov sa dostavame k poslednej hande ked Juraj otvara raisom, na co ja odpovedam allinom s AQo a on dorovnava s TT. Zaverecny "big flip" bohuzial nevytacam (zetonovo sme boli akurat cca 500k/500k, pricom mal o trochu viac) a koncim na druhom mieste s miernym sklamanim, slusno vyhrou, a peknym poharom.. :)

..teraz som uz ale extra rad, a citim miernu satisfakciu, kedze som uz dlhsie tuzil aspon po nejakom uspechu.. :Yahoo!:

Za tento príspevok od hegides poďakovali - 3:
Lubkomir, Renegade, Tomasenko
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod haman 06 Jún 2011 10:45

congrats! ja som mal tiez 2x avg a potom som spravil fishy move a vyletel som :(

business v Senci radim zabalit a odist s priatelkou na dovolenku ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod hegides 30 Nov 2011 20:40

.tak megaUPDATE po sto rokoch od leta.. :oops:

..LIVE poker- od leta som hral len par doxxbetov, v ktorych som sa najlepsie umiestnil na 6. mieste za 500e v septembri (http://www.pokerportal.sk/spravodajstvo ... bez-splitu), cize nic prelomove, ale na druhu stranu v celkovom hodnoteni som sa umiestnil na 9. mieste (pred finalovym freerollom) co ma celkom tesi vzhladom na fakt, ze som si ziadny z turnajov priamo neplatil, a najlepsie umiestnenie bolo spominane 6. miesto.. :)

..ONLINE poker- hrat som hral skoro stale, ale malo a nie prilis seriozne, skor tak ze som chvilami hraval tam kde bolo nieco zaujimave/sa mi darilo, ako napr. na doxxbete kde som v prebiehu mesiaca hitol niekolko peknych umiestneni v low stakes mttckach (5-15€) a spravil cca 1000e, ktore som po mensom DS okresal na 700-800e a prestal tam hrat, takto to slo kade tade cize nic seriozne ale prebiezne to vzdy nieco vynieslo :) Tento mesiac som si vsak jemne vstupil do svedomia a rozhodol sa odohrat toho co najviac na PS a na konci mesiaca zhodnotit ako to slo a co dalej - zacat sa seriozne niecomu venovat a hrat vela a potom velmi vela.. (to je moj problem uz niekolko rokov - vybrat si, lebo ma vsetko po case zacne nudit/DS ma odradi, kazdopadne stale sa to pohybuje medzi sng a mtt) ..k veci ale, tento mesiac som teda skusil hrat trosku serioznejsie a vysledok sem postnem pravdepodobne zajtra alebo mozno v noci este, kedze si chcem ist dat este poslednu session teraz a pokusit sa trosku vylepsit grafik 8-) hral som prevazne sng 180tky ale aj hyperturba 6max a STT regular speed takze to bude taky mix, zaroven by som chcel trosku pravidelnejsie prispievat sem a uz konecne normalne hravat viacej atd.. tolko z mojej strany na teraz, wish you/me luck.. :gl:
Obrázok používateľa
hegides

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!