Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod Hugo 15 Jan 2012 14:52

Ahoj,
pouzivam HM 1 , verze 1.11.06 d. Pri hranu turnaju typu DON na siti Ongame ( ani na jinych sitich ) se mi na stolech nezobrazi automaticky staty hracu. Po kliknuti autoimportu se Spusti table manager, ktery vsak nenalezne zadne stoly. Musim pres menu table managera -table - table finder najit manualne ( pres cerveny kurzor obsazeny v tomtu menu ) dany stul, ktery se po chvilce zobrazi v okne table findera ,v tomtu menu ho kliknutim oznacim a on se objevi v okne table managera a ne stole se mi zobrazi staty hracu. ( delat tohle pri multitablingu je prakticky nemozne...)
Pri hrani jinych typu turnaju : cash game, sng, mtt mi vsak vse funguje automaticky. Po spusteni autoimportu se v okne table manageru zobrazi vsechny otevrene stoly a staty se automaticky zobrazi a priradi k hracum na vsech stolech bez problemu.
V pripade turnaju typu DON, to vsak nefunguje. Nevite co s tim..? Ma nekdo podobny problem ?
Hugo

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod haman 15 Jan 2012 16:28

Hugo napísal:Ahoj,
pouzivam HM 1 , verze 1.11.06 d.
[...]
Ma nekdo podobny problem ?

Aktualna verzia HEM1 je 1.12.09, updatni a ozvi sa ci problem pretrvava.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Hugo 16 Jan 2012 19:11

to haman,
updatoval jsem, pouzivam 1.12.09, problem vsak pretrvava. Dokonce se zhrosil. I kdyz se mi objevi stul v table finderu, tak v okne table mangeru se neobjevi.... Ostatni typy turnaju o.k...zadny problem
Co s tim.:?
Hugo

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod haman 17 Jan 2012 14:47

Hugo napísal:to haman,
updatoval jsem, pouzivam 1.12.09, problem vsak pretrvava. Dokonce se zhrosil. I kdyz se mi objevi stul v table finderu, tak v okne table mangeru se neobjevi.... Ostatni typy turnaju o.k...zadny problem
Co s tim.:?

Hmmm, hravam trosku DoN na B**n(ongame) a fici mi to v pohode. mam v1.12.9. Skus prehladat diskusne fora na Holdem Manager stranke.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod YOSSARIAN1980 19 Jan 2012 14:03

Zdravím vsetkych.Chem sa opýtat ako sa registruje Holdem Manager.Kupil som to za 89,90$ a neviem co dalej.Po ang.neviem nic tak som uz v koncoch.Na mail my prisiel doklad o zaplatení ale neprisiel my ziadny aktivacny kod.ked spustim HM tak my to vyhodi okno HM.Na nom nom 4 gombiky:moreinfo,buynow,register,try(ten je out),cancel.Stlacim register vyhodi tabulku(register you software) kde mam zadat name,organization,serialnumber.serial number nemam tak stlacim try hodima to spat na povode HM okno.tam stlacim cancel hodi my to dalsie okno kde je link na HM.net/registration.Kliknem nan prihlasim sa na svoj ucet.hodi my tam stranku my account,je rozdelena na dve casti:my info a transaction-tu mam info o platbe je tam APROVED(mala by tam byt aj tretia cast:license keys ale ja to tam nemam.)v hornej casti kliknem na /upload license code/ v select produkt zvolim holdem manager a pod nim by som mal zrejme zadat lisense code ale ja ziadny nemam.prosim vas o pomoc,ja som v tychto veciach uplne mimo.DAKUJEM ZA POMOC
YOSSARIAN1980

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/8 krát

Odoslaťod Schmeichel23 19 Jan 2012 14:28

Mne dosli dva maily za sebou, prvy informoval o vytvoreny uctu na ich stranke a v tom druhom bola informacia o zaplateni a aktivacny kod, ktory som len zadal do toho register a islo to bez problemov.
Schmeichel23

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 15 krát/5 krát

Odoslaťod YOSSARIAN1980 19 Jan 2012 15:06

Schmeichel23 napísal:Mne dosli dva maily za sebou, prvy informoval o vytvoreny uctu na ich stranke a v tom druhom bola informacia o zaplateni a aktivacny kod, ktory som len zadal do toho register a islo to bez problemov.

Mne to prislo tiez ale v maile o info o zaplateni nemam aktivacny kod.iba toto:Invoice Numbe,Customer ID,Transaction ID.Tak to mozno pride alebo co.
YOSSARIAN1980

Odoslaťod Schmeichel23 19 Jan 2012 15:35

Tak sa prihlas do toho uctu, co si si vytvoril na ich stranke a tam by si ho mal mat tiez uvedeny ;)
Schmeichel23

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 15 krát/5 krát

Odoslaťod YOSSARIAN1980 19 Jan 2012 15:43

Schmeichel23 napísal:Tak sa prihlas do toho uctu, co si si vytvoril na ich stranke a tam by si ho mal mat tiez uvedeny ;)

Kde? ja tam nic take nevidim.mam tam len :LICENSE CODE ale tam treba volaco zadat a ja to volaco neviem najst. :wall:
YOSSARIAN1980

Odoslaťod YOSSARIAN1980 19 Jan 2012 15:54

na tom mojo ucte chyba oddelenie :license keys,mozno tam je chyba je mozne ze to ma volaco spolocne z antivirom?alebo som uz total :P
YOSSARIAN1980

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!