sudden napísal:To kedy si stihol z NL20 preskocit na NL50 a rovno aj NL100
Dostal som ponuku, ktora sa neodmieta
Ako som pisal, uz som bol sick z toho microstakes bullshitu a bolo s tym treba nieco spravit, tak skusam toto. No pain no gain
Paci sa mi ten pristup hrat menej stolov
Hej, treba. Hraval som 6 co bol imo taky ideal medzi multitablingom/objemom a kvalitou hry. Ako je vsak zname, s poctom stolov klesa winrate & I kent have that! Ved este ani neviem, ci som winning
Plus niekedy si vsimnem spot, ktory by som si normalne pri viac stoloch zrejme ani nevsimol, a bud zachranim bet, alebo rovno ziskam cely pot nejakym random raisom bez equity len kvoli tomu, ze mam fuckt kopu casu si vsetko premysliet a sledovat, aj ked nie som v pote sam, prechadzat HHs, robit poznamky etc. Plus sa mi bezne stavalo, ze som vypustal +EV spoty len kvoli tomu, ze toho bolo vela. Napr. na jednom stole v 3bet pote KK na QJ9s boarde OOP, na druhom JJ vs BTN open a SB 3bet a na 3tom K9s na BTN pri CO open 32/28 F3BET 77 a na stvrtom T3o na BTN vs 16/12 nits in blinds etc. Zakonite z toho clovek nieco dojebabre. Bud ne3betnem to K9s, alebo nestealnem T3o, alebo zahram zle 3bet pot, alebo spravim uplne priserne rozhodnutie s JJ a este mi do toho blikaju dalsie dva stoly, kde mam na turne second pair no kicker facing bet na FD boarde a to sa mi uz vonkoncom nechce riesit.
Najvacsi problem pri hrani maleho poctu stolov je trpezlivost, lebo nie je nic mimoriadne, ze za hodinu sa absolutne, ale absolutne nic neudeje a niekedy aj v ramci dvoch hodin sa nepodari flopnut poriadnu FD, OESD, set, dobre two pair, proste nieco a treba sa imo vyvarovat myslenia: "yeah, TPTK + gutter vs fish, to najlepsie za poslednu hodinu, let's do it!"
Jednoducho je viac easy byt triggerhappy, ale je pravda, ze cakat na 'lepsi spot' pri 3tablingu moze byt trosku na nervy