___Mortylen___ NLH6max cash

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: ___Mortylen___ NLH6max cash

Odoslaťod sudden 06 Feb 2012 03:54

To kedy si stihol z NL20 preskocit na NL50 a rovno aj NL100, nejaky hyperagro BRM ? :) anyway :gl:

Paci sa mi ten pristup hrat menej stolov, strasne vela hracov na micros chce z nejake dovodu hrat 8+ stolov a nahanat volume/rakeback takymto stylom, co imo u vacsiny ludi nie je prave najlepsi napad.

V prvych sessions som dostal asi 27 raisov, check/raisov a 3betov na flope, turne aj riveri, preflop sa ani bavit nemusime. Zrejme sa takto bezne vitaju novi hraci na stole, ale zvykam si.

ja som sa vcera asi po 6 tyzdnoch vratil na nejaky cas k 6-maxu a obv patrim do kategorie tych co chcu gamblovat o viac penazi :D tak som zapol NL100 a tiez ma tam privitali dost akcne, ale potom sa to ukludnilo a myslim, ze je to celkom hratelne
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 06 Feb 2012 13:22

sudden napísal:To kedy si stihol z NL20 preskocit na NL50 a rovno aj NL100

Dostal som ponuku, ktora sa neodmieta ;) Ako som pisal, uz som bol sick z toho microstakes bullshitu a bolo s tym treba nieco spravit, tak skusam toto. No pain no gain ;)

Paci sa mi ten pristup hrat menej stolov

Hej, treba. Hraval som 6 co bol imo taky ideal medzi multitablingom/objemom a kvalitou hry. Ako je vsak zname, s poctom stolov klesa winrate & I kent have that! Ved este ani neviem, ci som winning :D Plus niekedy si vsimnem spot, ktory by som si normalne pri viac stoloch zrejme ani nevsimol, a bud zachranim bet, alebo rovno ziskam cely pot nejakym random raisom bez equity len kvoli tomu, ze mam fuckt kopu casu si vsetko premysliet a sledovat, aj ked nie som v pote sam, prechadzat HHs, robit poznamky etc. Plus sa mi bezne stavalo, ze som vypustal +EV spoty len kvoli tomu, ze toho bolo vela. Napr. na jednom stole v 3bet pote KK na QJ9s boarde OOP, na druhom JJ vs BTN open a SB 3bet a na 3tom K9s na BTN pri CO open 32/28 F3BET 77 a na stvrtom T3o na BTN vs 16/12 nits in blinds etc. Zakonite z toho clovek nieco dojebabre. Bud ne3betnem to K9s, alebo nestealnem T3o, alebo zahram zle 3bet pot, alebo spravim uplne priserne rozhodnutie s JJ a este mi do toho blikaju dalsie dva stoly, kde mam na turne second pair no kicker facing bet na FD boarde a to sa mi uz vonkoncom nechce riesit.
Najvacsi problem pri hrani maleho poctu stolov je trpezlivost, lebo nie je nic mimoriadne, ze za hodinu sa absolutne, ale absolutne nic neudeje a niekedy aj v ramci dvoch hodin sa nepodari flopnut poriadnu FD, OESD, set, dobre two pair, proste nieco a treba sa imo vyvarovat myslenia: "yeah, TPTK + gutter vs fish, to najlepsie za poslednu hodinu, let's do it!"
Jednoducho je viac easy byt triggerhappy, ale je pravda, ze cakat na 'lepsi spot' pri 3tablingu moze byt trosku na nervy :angel:

Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali - 2:
sudden, veyron2000
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod yegon 06 Feb 2012 14:18

___Mortylen___ napísal:ale je pravda, ze cakat na 'lepsi spot' pri 3tablingu moze byt trosku na nervy :angel:

play them live pokerz my friend :o
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 06 Feb 2012 21:47

No, ja sa niekedy idem zbesniet pri 250hands/hour, 20hands/hour na live pokri uz hranici zo sado-maso :) Skype, TV, filmy, facebook pocas online session je skoro vzdy -EV, ale live by to paradoxne mohlo byt +EV, nech sa nejako 'produktivne' vyuzije cas inbetween hands.
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod haman 06 Feb 2012 22:40

___Mortylen___ napísal:

No, ja sa niekedy idem zbesniet pri 250hands/hour, 20hands/hour na live pokri uz hranici zo sado-maso :) Skype, TV, filmy, facebook pocas online session je skoro vzdy -EV, ale live by to paradoxne mohlo byt +EV, nech sa nejako 'produktivne' vyuzije cas inbetween hands.

pri live hre si kratim cas hranim online :)

___Mortylen___ napísal:
Zeltzn napísal:What am i doing bad?

Everything and nothing.
[...dlhy dobry post..]

Keby si si to nahodou s CG rozmyslel, podla mna by si sa uplatnil ako vyborny motivacny coach.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 10 Feb 2012 20:35

Pripajam lifetime graf z herne LA zo stakes:

NL 10 - 17k - WR 10 ptbb :Yahoo!:
NL 20 - 81k - WR 1.37 ptbb :no:
NL 30 - 5k - WR -5.08 ptbb :(

Rake paid $1993 :hrable:
Prílohy
6MAX LA.png
6MAX LA.png (108.08 ) Zobrazená 3678 krát
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod ___Mortylen___ 13 Feb 2012 06:29

Week 2 za mnou. Odohranych iba 20hodin ale zas kopu nastudovane, nareviewovane. S hrou som mimoriadne spokojny, az na teda poslednu session na NL100 kde sa mi podarilo dropnut 4BI co celkom pochovalo tento inak podareny tyzden. Pocas review som si nasiel nejake drobnejsie nepresnosti ale v principe len kopu coldeckov, resp. standardiek (3x set over set, so mnou na tej zlej strane, nejake BD flushes kreativnym regom a rekreacnym hracom, flopnute straights a flushes, klasika) a hlavne teda neschopnost vyhrat pot PF allin co sa naplno prejavilo na NL50 kde jednoducho neslo absolutne nic tento tyzden.
Velmi ma tesi, ze sa uz zacinam citit o dost lepsie na NL100 a uz sa tak nebojim, ale zas mam tam kopu :mortylen2:, ktorym staci jedna over na to, aby to tam bez rozmyslu nahadzali. Ako ja tiez nie som bez viny, ale tito to imo dost prehanaju ci uz PF alebo postflop. Este na nich nazbieram par tisic ruk a pekne im natrhnem prdelky coskoro :mortylen:
Podarilo sa mi dosiahnut gold status, povodne som chcel ist az na platinum, ale uz hned v prvom tyzdni som sa rozhodol, ze to pocka na dalsi mesiac. Februar ma malo dni, mam maly roll, tzn. ked ma to facka 'musim' zliezt na NL50 a nechcem hrat viac ako 4stoly a ten zvysny cas radsej budem venovat studiu.
Prílohy
Gold.jpg
Gold.jpg (2.55 ) Zobrazená 3527 krát
come get some.jpg
Shit just got real!
come get some.jpg (7.56 ) Zobrazená 3535 krát
NL50 w2.png
wrong way man!
NL50 w2.png (80.55 ) Zobrazená 3535 krát
NL100 w2.png
right way is up!
NL100 w2.png (67.82 ) Zobrazená 3527 krát
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod vlk25 13 Feb 2012 16:16

:good: si stacknutý ?
vlk25

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 35 krát/5 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 13 Feb 2012 18:43

vlk25 napísal::good: si stacknutý ?

Dobry read! V poslednom case az prilis casto a proti mojej voli. Ak mas na mysli, ci som stakenuty, tak tiez dobry read. Man, you are on fire! ;)

Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
hegides
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod ___Mortylen___ 20 Feb 2012 02:56

Tento tyzden je taky poslabsi asi po vsetkych strankach. Odohranych iba 12hodin na NL100 (262 ruk NL50, profit $5!). Doma som bol az od stredy a mal som problemy s internetom a nasledne som musel niekolkrat aplikovat stoploss 3BI na NL100 a ani stoly neboli bohvieake. Studovat som tiez nejako nestihal ale zas som dal par velmi kvalitnych HH reviews a to je imo castokrat ovela lepsie ako nejake videa od :mortylen2: z interwebsu.
Herne sa sa mi nedarilo, potriafal som kopu setupov, fishky ma povyberali a tie nasledne povyberali regovia a stol sa rozpadol cize realne som bol nonstop nalezeny v lobby aby som mohol mat plynulo aspon tie 4stoly (neviem si predstavit toto riesit pri napr. 8stoloch). Mierna utecha je ta, ze podla Sklansky bucks (EV adjusted) som presne na $0. Dost vela som poleakoval v non-SD, ale ked vam bude chodit v 3bet potoch ku QQ board AKx etc. vela sa s tym robit neda.
Celkovo mam z hry stale dobry pocit, a neskromne povedane, myslim si ze eventualne by zo mna mohol byt NL100 material. Cas ukaze.

Medzicasom :mortylen:
Prílohy
MotivationalPosters-Donkeys.jpg
true story!
MotivationalPosters-Donkeys.jpg (50.51 ) Zobrazená 3128 krát
NL100 w3.png
Meh!
NL100 w3.png (81.62 ) Zobrazená 3149 krát
Obrázok používateľa
___Mortylen___

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!