Holdem manager
Re: Holdem manager
Zdravim. Vie mi niekto poradit ako ziskam HM2 bez toho aby som si ho musel kupit v plnej hodnote ceny?:D som registrovany na PS...som tam ochotny aj depozitnut nejaku sumu a nazbierat potrebne body.
- zralooq
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Zdravím kto by mi vedel poradiť ako vložiť handy do HM2 keď hrávam na PS a neviem kde nájdem tie handy s toho aby som to vložil do HM2 alebo ako to funguje kto bi mi to pomohol nastaviť celému tomu niak nerozumiem
- kimar
- Založený: Mar 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pozri, ci ti to nenajde auto detect (pod hand importing>auto import folders)
ak nie, pridaj manualne, adresar by si mal mat tu:
C:\Users\Meno\AppData\Local\P****Stars\HandHistory
P****Stars tusim uklada handy automaticky, takze v softe netreba nic nastavovat, neviem ale, ako dlho tam handy zostavaju (mozes si ale dat poslat hand history cez request v herni). potom uz len kliknes importovat
ak nie, pridaj manualne, adresar by si mal mat tu:
C:\Users\Meno\AppData\Local\P****Stars\HandHistory
P****Stars tusim uklada handy automaticky, takze v softe netreba nic nastavovat, neviem ale, ako dlho tam handy zostavaju (mozes si ale dat poslat hand history cez request v herni). potom uz len kliknes importovat
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Pri hre mi často vyhadzuje toto
Potom kliknem iba continue a idem ďalej...robieva to aj vám ?? nejaký tip ako to odstrániť ? dik
Potom kliknem iba continue a idem ďalej...robieva to aj vám ?? nejaký tip ako to odstrániť ? dik
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Viete mi prosím Vás ako debilovi fakt, vysvetliť ako nakonfigurujem HM2 s P****Stars? Uz mám chuť rozbiť monitor od nervov)
- lazosh
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Uklada ti hand history v anglictine? Resp. nejaky konkretnejsi popis problemu by bodol
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Komedia napísal:Pri hre mi často vyhadzuje toto
nainštaluj si najnovší Microsoft net framework 4, asi máš nejakú staršiu verziu a preto ti tam vyhadzuje varovania
http://www.microsoft.com/downloads/cs-cz/details.aspx?familyid=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992
tento istý som si dával aj ja na win7 takže sa neni čoho báť dokonca mi s tým menej sekajú stoly keď mám zapnutý hud v pt3
alebo ak máš origo windows tak cez windows update ti to môže nainštalovať automaticky
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Ukladá mi to v angličtine. Mám nastavene preferovane miesto aj v HM aj na PS. Ale aj tak ked otvorím stol PS a zapnem v HM Start HUD tak mi to ukazuje poprehadzovane a niektorí hrači alebo resp. mena, ktore ukazuje HM pri stole ani nesedia. Nasledne sa mi v kolonke v HM kde predtým svietilo No current Player ukazuje meno niekoho ineho z PS, s kym som sedel pri stole. Viac k tomu nemám čo dodať)..Dakujem za každú radu
- lazosh
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
pls hraval som doteraz v USD herniach a teraz som presiel na EUR. Ako pls spravim, aby bolo vsetko (graf including) v EUR? (vsetko mam v USD a to co bolo v USD nech aj USD zostane:)
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
pridaj si do CG report Net EUR won (cez stat selection), v grafoch si mozes zvolit menu...nezabudni sem tam updatnut kurz (options>settings>currency)
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.