Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod yegon 10 Jún 2012 09:05

tie grafy z notecaddy vyzeraju takto, vies si vybrat street a akciu, tu som vybral bet flop

caddy.jpg
caddy.jpg (45.28 ) Zobrazená 3160 krát
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod haman 10 Jún 2012 13:31

tucniak a yegon dik!. Ked prejdem na HEM2, asi za to notecaddy doplatim.

Zeltzn, nie je mi jasne, co presne ta trapi, ale problem bude asi v tom, ze editujes Default Configuration, Spravit si vlastnu, nazvi si ju Zeltzn , v zalozke Use For si ju naklikaj na vsetky poker herne a herne formaty, naopak default vsade vypni a malo by to ist.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod 1886er 12 Jún 2012 16:26

môže mi niekto napísať, koľko asi trvá kým mi dajú product key, keď objednávam cez visa kartu z holdemmanager.com?
čakám už skoro hodinu a nič. zo supportu nereagujú, prachy z účtu odišli a ja som stále bez kódu. nice :o

// tak už konečne podpora zareagovala..
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod 1zart1 14 Jún 2012 15:51

U mna to trvalo dlhsie a poslali mi tento email. Je jasne, ze som platil kreditkou a ze chcu moju postovu adresu vsak? Ale co este tam pisu, prelozi mi to aspon zjednodusene niekto? Dakujem

Thanks for your recent purchase at holdemmanager.com. Unfortunately, your payment has been flagged by one of our security filters, please do not attempt to resubmit your purchase. A representative is currently examining your transaction and requires the following to proceed with your purchase:

Please contact sales@holdemmanager.net with the physical billing address associated with the credit card used to make this purchase.

It is possible that your funds have been placed on hold by the card issuing bank, should your transaction be declined it may take between two and four weeks for these funds to be processed and returned. Please note this lag time is due to the card issuing bank and is beyond our control. Please do not reattempt your purchase prior to speaking to one of our sales representatives.

Should have you have any other problems or questions, please do not hesitate to contact us at sales@holdemmanager.net.
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod A_Rimmer 14 Jún 2012 16:47

V rychlosti:

Platba bola pozastavena a momentalne ju preveruju (pravdepodbne neveria, ze je to tvoja karta). Hlavne cakaj a neplat to znova. Mas im poslat scan nejakej faktury, ktora je na tvoje meno a na tu istu adresu, ktoru mas na karte.
Pravdepodobne to vraj zastavila tvoja banka, preveruje sa to, ak to zamietnu, tak bude trvat 2-4 tyzdne, kym sa ti peniaze vratia. Je to mimo ich kontrolu, takze ti monentalne nevedia pomoct.
Hlavne mas cakat, neplat to znova, posli im nejaku tu fakturu a uvidis co bude.
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod nabokow 14 Jún 2012 16:53

EDIT: ako uz bolo napisane predo mnou

---

posobi to na mna, ako keby si vyplnil zlu adresu pri platbe
alebo tvoju platbu zablokovala banka, kedze si urobil prvy nakup na nejakej pre nich "cudnej" stranke - stalo sa mi, ked som depozitoval prvykrat na neteller, ze mi blokli kartu, musel som volat DIALOG :D
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod 1886er 14 Jún 2012 17:02

odomňa si pýtali mailom len základné údaje, ktoré sú spojené s kartou. vraj to je štandardný postup
Naposledy upravil 1886er dňa 14 Jún 2012 17:24, celkovo upravené 2 krát.
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod 1zart1 14 Jún 2012 17:13

Vdaka za infa,
kod kazdopadne mam fakturu poslem

poslal som im iba svoju adresu, oni podakovali a vraj je vsetko OK, tak fajn
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod aNdr3Jo 25 Jún 2012 08:47

ja mam s HUDom jeden problem (HM 2)...jedna sa o zobrazovanie HUDu, ten sa mi na pri hracoch zobrazuje iba na cash games na turnajoch vsak nie, avsak pri turnajoch (hravam na PS) sa zobrazuju staty pri kliknuti na zobrazit poslednu ruku...Neviete mi niekto poradit v com moze byt chyba ? reinstall nepomohol...

mam jednu licenciu na HM 2 navyse napredaj...PM me
aNdr3Jo

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 113 krát/39 krát

Odoslaťod Name368 25 Jún 2012 11:57

aNdr3Jo napísal:ja mam s HUDom jeden problem (HM 2)...jedna sa o zobrazovanie HUDu, ten sa mi na pri hracoch zobrazuje iba na cash games na turnajoch vsak nie, avsak pri turnajoch (hravam na PS) sa zobrazuju staty pri kliknuti na zobrazit poslednu ruku...Neviete mi niekto poradit v com moze byt chyba ? reinstall nepomohol...

Presne toto sa aj mne stava...
Spustim HEM2 zasadnem si za cash stol a zacnu sa zobrazovat HUD avsak dakedy pri vsetkych 6-tich hracoch ale dakedy dokonca len 2/6 mi zobrazuje alebo tak random nejako... Niekedy sa to nacita po par minutach ale dakedy ani do konca session nie...
-V turnajoch si zacinam mysliet ze ten HEM2 je fakt nepouzitelny pretoze ked si zasadnem za prvy stol tak fajn zobrazuje mi staty pekne na kazdeho hraca ale po presadeni na iny stol tam ostanu zamrznute statistiky hracov z predosleho stola a vobec sa to neobnovi jedine asi restart HEMu2 by pomohol...
Ma s tym prosim niekto skusenosti resp. vedel by poradit co treba zaciarknut alebo nastavit? :)
Dakujem pekne za rady (Tiez hravam na PS a kto by mi s tym kvalitne poradil by som mu mohol poslat 2 $ :) )
Name368

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 12 krát/2 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!