pomocne programy na PS
Počet príspevkov: 50 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: pomocne programy na PS
Ja si myslim, ze ako aj komentar od nabokowa aj odmna boli mierene na to, ze to co sa pytas, je hlupost. Nikto ta nezosmiesnil, nikto ta neurazil a aj tak si stale rozpravas to svoje dookola. Ja sa ti ospravedlnujem, ze mojich 3,4k+ prispevkov na tomto fore boli iba spam a uz viac nebudem reagovat sposobom mimo tvojich moznosti
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
1886er napísal:je nereálne, aby niečo také bolo povolené v online pokri. potom by už nikto nesedel za pc a všetko by medzi sebou odohrali boti
mozno to niekto skusal spravit (nejaki cinski programatori - tiez bolo vela afer aj na PS, ked sa podvadzalo, napriklad aj v donoch, kde to bolo asi jednoduchsie spravit), ale asi to PS vyhodnotili ako nepovoleny software a zakazali to pouzivat, viem, ze kedysi mali zoznam nejakych programov, co su zakazane, ale priznam sa, ze som nestudoval ich funkcie
vcera som grindil novy format a tak ma to napadlo, ked som sa hral s funkciami HEMu, ze nieco taketo by sa zislo a jedine ako sa dozvediet, ci take nieco existuje bolo opytat sa tu skusenejsich hracov ako som ja
- chipyman
- Založený: Apr 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Chlpo1989 napísal:Ja si myslim, ze ako aj komentar od nabokowa aj odmna boli mierene na to, ze to co sa pytas, je hlupost. Nikto ta nezosmiesnil, nikto ta neurazil a aj tak si stale rozpravas to svoje dookola. Ja sa ti ospravedlnujem, ze mojich 3,4k+ prispevkov na tomto fore boli iba spam a uz viac nebudem reagovat sposobom mimo tvojich moznosti
to som nepovedal, ze spamujes, alebo nieco podobne, len si myslim, ze uz mas dost vela rokov na to, aby si sa spraval slusne k cudziemu cloveku, ktoreho ani nepoznas a k tomu priradil aj nejaky ten normalny text - citam PP uz velmi vela rokov denno denne a viem ako to tu chodi, preto som dufal, ze sice sa spytam "otazku zaciatocnika", ale prial som si, aby som na nu dostal serioznu odpoved hned v zaciatkoch .. ale myslim, ze sme si to vysvetlili a som obohateny o plno informacii
- chipyman
Chipyman
Taky program co by za teba pocital najviac EV+ rozhodnutia to by bolo uz moc... uz aj tak je online poker moc zaregovany a dufam ze ani taky program nebude existovat
Holdemmanager / pt za teba trackuje to co by si si normalne pamatal cize kolko limpuje a raisuje a kolko krat donkuje a pod...
Lenze pouziva s ten softwer na to ze ked hras 24 stolov tak si nevsimas stol na ktorom nehras cize ked si budes chciet spomenut "ako typek na stole hral posledne ruky" tak k tomu ti pomoze hem/pt
Ty mozno chces program co ti vypocita nieco taketo:
Mam FD a stojim proti AI na flope, v pote je 1 dolar a typek betuje 70c (ai) a tu ti ma vypocitat ze jedine co ti pomoze su outy na FD a ci sa to oplati...
Lenze, mas situaciu:
34s na boarde KT8, super co hra 5/5/2 do 10€ potu betne 8€ AI tak tu by to teoreticky mohol za teba "program vypocitat" ze jedine ti pomozu outy na fd
alebo:
mas AKs na boarde QT2, mas FD a super co hra 65/48/15 da AI 20€ do 10€ potu no program ti to asi vypocita ze je call EV- avsak ja si dovolim povedat ze ani nie nastastie toto by si program pocital len velmi tazko lebo sam musis uhadnut superovu range
Poker je aj o matematike ale hlavne myslim si najviac o tom ako dobre vies odhadnut superovu range a na tom urobit rozhodnutie...
(Program ktory by ti kompletne pocital +EV spoty a este by aj za teba klikal by sa dal naprogramovat tusim ze som aj cital nieco take ze spravili AI pokerbota ale rozhodne by to nebolo povolene, najprv skus hrat s obyc track programom a v buducnosti uvidis preco nic podobne nie je povolene ono uz aj ten hem/pt ti vie poriadne zvysit winrate a ziskat vyhodu nad fishkami a celkovo ich oberat na desiatkach stoloch...)
Taky program co by za teba pocital najviac EV+ rozhodnutia to by bolo uz moc... uz aj tak je online poker moc zaregovany a dufam ze ani taky program nebude existovat
Holdemmanager / pt za teba trackuje to co by si si normalne pamatal cize kolko limpuje a raisuje a kolko krat donkuje a pod...
Lenze pouziva s ten softwer na to ze ked hras 24 stolov tak si nevsimas stol na ktorom nehras cize ked si budes chciet spomenut "ako typek na stole hral posledne ruky" tak k tomu ti pomoze hem/pt
Ty mozno chces program co ti vypocita nieco taketo:
Mam FD a stojim proti AI na flope, v pote je 1 dolar a typek betuje 70c (ai) a tu ti ma vypocitat ze jedine co ti pomoze su outy na FD a ci sa to oplati...
Lenze, mas situaciu:
34s na boarde KT8, super co hra 5/5/2 do 10€ potu betne 8€ AI tak tu by to teoreticky mohol za teba "program vypocitat" ze jedine ti pomozu outy na fd
alebo:
mas AKs na boarde QT2, mas FD a super co hra 65/48/15 da AI 20€ do 10€ potu no program ti to asi vypocita ze je call EV- avsak ja si dovolim povedat ze ani nie nastastie toto by si program pocital len velmi tazko lebo sam musis uhadnut superovu range
Poker je aj o matematike ale hlavne myslim si najviac o tom ako dobre vies odhadnut superovu range a na tom urobit rozhodnutie...
(Program ktory by ti kompletne pocital +EV spoty a este by aj za teba klikal by sa dal naprogramovat tusim ze som aj cital nieco take ze spravili AI pokerbota ale rozhodne by to nebolo povolene, najprv skus hrat s obyc track programom a v buducnosti uvidis preco nic podobne nie je povolene ono uz aj ten hem/pt ti vie poriadne zvysit winrate a ziskat vyhodu nad fishkami a celkovo ich oberat na desiatkach stoloch...)
- Name368
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 12 krát/2 krát
toto je thread o ktorom som vzdy potajme snival, ze si ho budem moct otvorit po tom, co si ku stolu prinesiem jedlo. Dakujem
Teraz k veci, aka otazka taka odpoved resp reakcia - chlpovi sa nemozes vobec divit tym padom:)
V niektorych herniach sa da nastavit taky feature, ze ti bude automaticky foldovat vybrane handy(co pre SNG nie je zrovna kosher:)) ale tak ked ma to uz napadlo tak to sem dam:) Inak to co sem pises ze chces ty existuje, ale ti ludia ktori si to naprogramuju to bud predavaju za trosku vacsie love resp nikdy sa o tom nedozvies, tak ako ani drogovy dealeri nemaju fan page na facebooku. Nic logickejsie ti uz k tomu napisat neviem, lebo ani ty si najlogickejsie nezacal, kedze uz prvy post v tomto threade je nezmysel...
Respekt chalanom, ktorych to este stale bavi a nemaju v sobotu vecer co robit
P.S SNG nie je iba o matike resp nielen SNG je o matike(ako uz tucniak hovoril). Co early fazy kde si 75bb deep? SNGcka su nowadays dost preregovane a teda hrat ultratight v early faze uz nejaku dobu neplati, kedze edge potrebujes vymackat vsade kde sa da...
Teraz k veci, aka otazka taka odpoved resp reakcia - chlpovi sa nemozes vobec divit tym padom:)
V niektorych herniach sa da nastavit taky feature, ze ti bude automaticky foldovat vybrane handy(co pre SNG nie je zrovna kosher:)) ale tak ked ma to uz napadlo tak to sem dam:) Inak to co sem pises ze chces ty existuje, ale ti ludia ktori si to naprogramuju to bud predavaju za trosku vacsie love resp nikdy sa o tom nedozvies, tak ako ani drogovy dealeri nemaju fan page na facebooku. Nic logickejsie ti uz k tomu napisat neviem, lebo ani ty si najlogickejsie nezacal, kedze uz prvy post v tomto threade je nezmysel...
Respekt chalanom, ktorych to este stale bavi a nemaju v sobotu vecer co robit
P.S SNG nie je iba o matike resp nielen SNG je o matike(ako uz tucniak hovoril). Co early fazy kde si 75bb deep? SNGcka su nowadays dost preregovane a teda hrat ultratight v early faze uz nejaku dobu neplati, kedze edge potrebujes vymackat vsade kde sa da...
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Name368 napísal:
dakujem, za odpoved
ano nieco podobne som mal na mysli, takto nejako som si predstavoval aj vecnu a jasnu odpoved vhodnu na diskusiu a vysvetlovanie
- chipyman
michael163 napísal:Respekt chalanom, ktorych to este stale bavi a nemaju v sobotu vecer co robit
Zivot internetovych mysi je tazky
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
loool tak toto je uz moc
zaciatocnik sa tu nieco spyta, comu nerozumie a dostane MINUSOVE KARMY za ZLE SPRAVANIE????????????????????????????? OMFG
to administratori nemyslia vazne, ze taketo nieco existuje?? poprosim teda rovno BAN
vidim, ze sem uz nikdy v zivote nepridem
dakujem
zaciatocnik sa tu nieco spyta, comu nerozumie a dostane MINUSOVE KARMY za ZLE SPRAVANIE????????????????????????????? OMFG
to administratori nemyslia vazne, ze taketo nieco existuje?? poprosim teda rovno BAN
vidim, ze sem uz nikdy v zivote nepridem
dakujem
- chipyman
ja neviem, podľa mňa to preháňaš. a kašli na "karmu", z nej sa aj tak nenaješ
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
1886er napísal:ja neviem, podľa mňa to preháňaš. a kašli na "karmu", z nej sa aj tak nenaješ
kazdy zaciatocnik dostava minusove karmy za to, ze nikomu nenadava, nikoho neuraza a slusne sa snazi dostat odpoved na otazky?
dakujem, nabuduce si radsej najdem odpovede niekde inde
- chipyman
Počet príspevkov: 50 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.