1886er napísal:je nereálne, aby niečo také bolo povolené v online pokri. potom by už nikto nesedel za pc a všetko by medzi sebou odohrali boti

Chlpo1989 napísal:Ja si myslim, ze ako aj komentar od nabokowa aj odmna boli mierene na to, ze to co sa pytas, je hlupost. Nikto ta nezosmiesnil, nikto ta neurazil a aj tak si stale rozpravas to svoje dookola. Ja sa ti ospravedlnujem, ze mojich 3,4k+ prispevkov na tomto fore boli iba spam a uz viac nebudem reagovat sposobom mimo tvojich moznosti

nastastie toto by si program pocital len velmi tazko lebo sam musis uhadnut superovu range
tusim ze som aj cital nieco take ze spravili AI pokerbota
ale rozhodne by to nebolo povolene, najprv skus hrat s obyc track programom a v buducnosti uvidis preco nic podobne nie je povolene
ono uz aj ten hem/pt ti vie poriadne zvysit winrate a ziskat vyhodu nad fishkami a celkovo ich oberat na desiatkach stoloch...)

Name368 napísal:
dakujem, za odpoved
ano nieco podobne som mal na mysli, takto nejako som si predstavoval aj vecnu a jasnu odpoved vhodnu na diskusiu a vysvetlovanie

michael163 napísal:Respekt chalanom, ktorych to este stale bavi a nemaju v sobotu vecer co robit

1886er napísal:ja neviem, podľa mňa to preháňaš. a kašli na "karmu", z nej sa aj tak nenaješ

Naspäť na Pokrové programy a služby
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.