Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod haman 20 Aug 2012 01:09

Zeltzn napísal:caute,reinstaloval som win a predtym som si zálohoval db a poznámky. teraz sa ich snažím dať dokopy. db som už restorol podľa FAQ, ale vždy,keď dám start auto import mi zacne prechadzat celú hand history dookola (uz su to asi 4hodiny). Neviem si s tým rady. V table manageri nemám ani stoly a skúsal som to aj cez "red square" a stále nič. Btw kam mám vložiť zálohované notes,aby som si ich obnovil?

Notes - Options - Notes - Import

ten 1.problem neviem, mne to nerobilo.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod nabokow 20 Aug 2012 07:19

ocividne mas zazalohovane este aj ruky cez export all hands a mas ich v niektorom z auto import adresarov
table manager nvm, reinstall again? databaza ti zostane, otazka 2 minut.
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Zoling 30 Aug 2012 12:59

Ahoj.
Kvoli niecom mi prehadzuje statistiky ak mi funguje HUD. Raz tam mam, ze som s hracom zahral 50hier a pri dalsej hre mi to preskoci povedzme na 200, a stale to blbne prehadzuje statistiky o jednom hracovi.
Co to moze byt?
Obrázok používateľa
Zoling

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 10 krát/17 krát

Odoslaťod haman 30 Aug 2012 13:59

Zoling napísal:Ahoj.
Kvoli niecom mi prehadzuje statistiky ak mi funguje HUD. Raz tam mam, ze som s hracom zahral 50hier a pri dalsej hre mi to preskoci povedzme na 200, a stale to blbne prehadzuje statistiky o jednom hracovi.
Co to moze byt?

ked kliknes 2krat na to policko zo statistikami tak zmeni farbu a to znamena, ze ti to prepina kompletne statistiky a denne (len za aktualny den/session). Mozno je to ono, ale ked sa menia cisla aj bez klikania, tak je to nieco ine, co nepoznam.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Zoling 30 Aug 2012 14:38

haman napísal:
Zoling napísal:Ahoj.
Co to moze byt?

ked kliknes 2krat na to policko zo statistikami tak zmeni farbu a to znamena, ze ti to prepina kompletne statistiky a denne (len za aktualny den/session). Mozno je to ono, ale ked sa menia cisla aj bez klikania, tak je to nieco ine, co nepoznam.

Robi to bez klikania :(
Obrázok používateľa
Zoling

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 10 krát/17 krát

Odoslaťod fido 30 Aug 2012 16:18

Mne robi nieco podobne na Ongame, ked hram cash game a otvorim 2 stoly s rovnakym nazvom na rovnakom limite, sem-tam sa to stava.
Potom mi statistiky preskakuju z jedneho stola na druhy.
fido

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 11 krát/4 krát

Odoslaťod mi3czm 07 Sep 2012 08:14

Vie mi niekto poradit z notebooku som si skopcil handy do stolneho pc , vsetko prebehlo v poriadku no po zadanii hero name mam pri mojom mene 0hand... pri autoimporte a zapnutom stole mi handy uklada ale pri naslednom prezerani v HM mam stale 0hand, ziadna historia hand , kde to potom uklada ? alebo kde by mohol byt problem ? .. HM je ta ista verzia .. dakujem .. Jazyk mam ENG, ukladanie na P****Stars tiez zapnuty, nwm kde moze byt chyba ..
mi3czm

Založený: Feb 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Schmeichel23 07 Sep 2012 09:25

Nemas nahodou nejaky filter zapnuty?
Schmeichel23

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 15 krát/5 krát

Odoslaťod Chlpo1989 07 Sep 2012 10:38

Ak ti to importuje handy do HM, tak budes mat "chybu" len v HM. Vynuluj vsetky filtre, aj tie pre turnaje (uz aj to sa mi stalo). Hlavne si pozri, ked zadavas svoje hero name, ci tam mas nejaku vzorku ruk.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod svatos21 07 Sep 2012 14:04

ked updatnem hem tak mi nejde na 3,5dol hyperturbach na ps pushovacia tabulka- zobrazuje v nej vzdy 100/100, a ked si necham verziu 1.12.09a tak mi nezobrazuje ev line :( viete mi poradit ako to spravit aby fungovalo vsetko? thx.
svatos21

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 5 krát/5 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!