TableNinja (PS & FTP)
Re: TableNinja (PS & FTP)
skúšal som teraz pomeniť layouty a všeliako kombinovať všetko možné a nič.
TN reaguje, keď stlačím konkrétnu klávesu (zabliká políčko), ale nič sa nespraví. celkom zaujmavé. nevadí
TN reaguje, keď stlačím konkrétnu klávesu (zabliká políčko), ale nič sa nespraví. celkom zaujmavé. nevadí
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
zdravim- neviete mi poradit- ked si kupim ninju ci dostanem licenciu na jeden pc alebo ako pri heme na dva? thx
- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
na dva
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
zdravim . Stiahol som si trial verziu pre F****Tilt poker a funguje mi viac menej dobre. Nastavil som si automaticku vysku betu a tlacitko atd. vsetko funguje az zrazu si proste ninja pomysli ze 3BB+1bb za limpera sa zrazu rovna all inu.. proste ked stlacim to tlacitko namiesto dohodnuteho reisu to pushuje.. neviete cim to je ? deje sa mi to na cca 2 stoloch z 10tich no i tak je to strasne davat si pozor ci nahodou ninja nenastavila push vzdy pred tim ako chcem betnut..
- U_LUCKY_R
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
myslím, že je tam nejaké nastavenie, pri koľkých percentách tvojich chips dáva all in... napr keď sa sa rovná 3bb +1bb za limpera 1/3 tvojho stacku, tak to pushuje...
- Peto717
- Založený: Aug 2012
nie nie tim to nebude. v hre mam 100BB a toto sa mi stava v roznych situaciach a hlavne ked sa mi to raz stane na nejakom stole uz sa mi to na tom stole deje stale nonstop...
- U_LUCKY_R
- Založený: Sep 2011
Zdravim,
mam problem so sng openerom a to ten, ze nejako nezachycuje do kolkych turnajov ma uz zaregistroval a keby ho nezastavim, tak ma bude registrovat donekonecna a este dalej. Currently registered a totaly registered ukazuje 0, jedine co vie zratat je run minutes. Target number mam ofc nastaveny.
DAKUJEM!
mam problem so sng openerom a to ten, ze nejako nezachycuje do kolkych turnajov ma uz zaregistroval a keby ho nezastavim, tak ma bude registrovat donekonecna a este dalej. Currently registered a totaly registered ukazuje 0, jedine co vie zratat je run minutes. Target number mam ofc nastaveny.
DAKUJEM!
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
pozri, či ti sedia nastavenia
už sa na rovnakú vec niekto sťažoval, tak to snáď fixnú v ďalšom update, ak ^toto nepomôže
Usually this means you have an incorrectly set P****Stars settings folder. You can find the correct path by going to P****Stars>Help>Open my settings folder. Make sure this path matches exactly whats shown in TableNinja>Setup
If you have a non-English copy of Windows make sure you click the "..." button in TableNinja>Setup and navigate to your settings folder manually. In some languages our auto detection process fails.
už sa na rovnakú vec niekto sťažoval, tak to snáď fixnú v ďalšom update, ak ^toto nepomôže
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
michael163 napísal:Zdravim,
DAKUJEM!
http://www.youtube.com/watch?v=hTBzRZjdic0
Edit:Vacsinou to vyriesi update.
Edit II :http://www.youtube.com/watch?v=YvjxIiOzciU
- YOSSARIAN1980
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/8 krát
ak ste to este neregistrovali, tak TN1 konci a nastupuje TN2. support ani updaty pre TN1 uz nebudu a po 15.8 zrejme uz s PS nebude fungovat a bude treba TN2.
http://www.holdemmanager.com/tableNinja-2/
20 dolacov mesacne, prip. 150 rocne..
http://www.holdemmanager.com/tableNinja-2/
20 dolacov mesacne, prip. 150 rocne..
Spoiler:
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.