Holdem manager
Re: Holdem manager
Po zapnutí HM mi ale celý HUD nefunguje pričom mám všetko nastavené tak ako predtým. Ale hneď ako si sadnem na stôl HUD prestane pracovať a ostane ako keby "zaseknutý" v tom bode. Preferované miesto natavené tam aj tam, ukladanie hand history v angličtine, ps v angličtine..viete mi poradiť kde ešte môže byť problem?
- lazosh
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
...taká základná vec, nové ruky ti importuje? Vidíš v HM ruky, ktoré nevidíš v HUD?
- Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
- lazosh
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Vymazal som celú starú históriu, reinstalol ps a ide všetko..diky aj tak
- lazosh
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Ahoj.
Niekedy si upravujem a davam do poriadku reports. Hravam cash aj tournaments.
Stalo sa mi to, ze som mal reports zapnuty na tournaments a bol tam jeden tournamnets s datumom 9999 a s jednou handou v databaze. Tak som to zmazal (mazalo to asi dost dlho, ale ja som to nesledoval).
Potom som prepol reports na cash a ziadne ruky (filters clear)
Ale je nadej na zachranu, nakolko ked si pozriem databazu a chcem pridat vlastny nick povedzme na PS, tak tam vidim vyse 100.000 cash ruk, a aj u ostatnych mojicj uctoch su evidovane odohrane partie. Len akosi ich neviem dat naspat do reports.
Na obrazku vidiet, ze ked som zapol reports na cash je tam 6 ruk, ale ked chcem vybrat niektore moje konto, su tam cash ruky.
Niekto dajaky napad? Diky
Niekedy si upravujem a davam do poriadku reports. Hravam cash aj tournaments.
Stalo sa mi to, ze som mal reports zapnuty na tournaments a bol tam jeden tournamnets s datumom 9999 a s jednou handou v databaze. Tak som to zmazal (mazalo to asi dost dlho, ale ja som to nesledoval).
Potom som prepol reports na cash a ziadne ruky (filters clear)
Ale je nadej na zachranu, nakolko ked si pozriem databazu a chcem pridat vlastny nick povedzme na PS, tak tam vidim vyse 100.000 cash ruk, a aj u ostatnych mojicj uctoch su evidovane odohrane partie. Len akosi ich neviem dat naspat do reports.
Na obrazku vidiet, ze ked som zapol reports na cash je tam 6 ruk, ale ked chcem vybrat niektore moje konto, su tam cash ruky.
-
Zoling - Príspevky: 203
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/17 krát
Toto ste vedeli?
citujem z http://hm2faq.holdemmanager.com/questio ... +Utility#6
Since HM2 build 6866, we improved how raise stats where we face a bet are calculated. This applies to every raise stat, such as PFR, 3Bet, 4Bet, Resteal and others, including postflop stats.
Why do some players have higher PFR than VPIP?
a z odtialto: http://forums.holdemmanager.com/bug-rep ... -vpip.html
Yes.. both HoldemManager and PokerTracker have now based stats on opportunities.
If you don't have the opportunity to 3bet (or to raise), or to make a continuation bet, etc. etc. this hand will not be counted towards the total 'number of hands':
In the past VPIP and PFR were based on the total number of hands.
So if you played 10 out of 100 hands.... your VPIP would be 10%.
VPIP is no longer based on number of hands, but on opportunities.
When it's folded to you in the big blind, this hand is counted as a 'hand played'... but it doesn't count towards your VPIP.
v preklade v skratke: HEM2 (a ze vraj aj Pokertracker) nepocita VPIP a PFR z poctu odohranych ruk ale z prilezitosti. cize walk nejde do VPIP. alebo ked raisnete 2 ruky z 10, ale z toho boli pred vami 4x alliny, tak nemate PFR 20% ale 2 zo 6, cize 33%. Lebo ked bol allin, tak ste nemali prilezitost raisnut.
uplne ine cisla vznikaju.
citujem z http://hm2faq.holdemmanager.com/questio ... +Utility#6
Since HM2 build 6866, we improved how raise stats where we face a bet are calculated. This applies to every raise stat, such as PFR, 3Bet, 4Bet, Resteal and others, including postflop stats.
Why do some players have higher PFR than VPIP?
a z odtialto: http://forums.holdemmanager.com/bug-rep ... -vpip.html
Yes.. both HoldemManager and PokerTracker have now based stats on opportunities.
If you don't have the opportunity to 3bet (or to raise), or to make a continuation bet, etc. etc. this hand will not be counted towards the total 'number of hands':
In the past VPIP and PFR were based on the total number of hands.
So if you played 10 out of 100 hands.... your VPIP would be 10%.
VPIP is no longer based on number of hands, but on opportunities.
When it's folded to you in the big blind, this hand is counted as a 'hand played'... but it doesn't count towards your VPIP.
v preklade v skratke: HEM2 (a ze vraj aj Pokertracker) nepocita VPIP a PFR z poctu odohranych ruk ale z prilezitosti. cize walk nejde do VPIP. alebo ked raisnete 2 ruky z 10, ale z toho boli pred vami 4x alliny, tak nemate PFR 20% ale 2 zo 6, cize 33%. Lebo ked bol allin, tak ste nemali prilezitost raisnut.
uplne ine cisla vznikaju.
- Za tento príspevok od haman poďakovali :
- Stanley VII
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Zoling napísal:Ahoj.
Zoling už si ten problém vyriešil? Mohol by pomôcť export všetkých rúk, vytvorernie novej databázy a načítanie všetkých exportovaných rúk do tejto novej databázy.
-
Hello!
Ked mi HEM importuje ruky, nezobrazuje mi ziadne statistiky, zobrazuje HUD bez statov a pri kazdej importnutej ruke je poznamka "incomplete hands", kde moze byt podla vas problem? Table manager rozpozna nazov stola ale to je tak vsetko, zobrazi mi, ze je to FR ked hram 6max a ano, HH sa mi uklada v anglictine. Dakujem
Ked mi HEM importuje ruky, nezobrazuje mi ziadne statistiky, zobrazuje HUD bez statov a pri kazdej importnutej ruke je poznamka "incomplete hands", kde moze byt podla vas problem? Table manager rozpozna nazov stola ale to je tak vsetko, zobrazi mi, ze je to FR ked hram 6max a ano, HH sa mi uklada v anglictine. Dakujem
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
matiapag napísal:a ano, HH sa mi uklada v anglictine.
Kontroloval si si tú angličtinu aj priamo v súboroch s hand history? Aká je to herňa?
-
hej hej, HH je v anglictine kukal som sa.. je to Full Tilt
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
vitaj spat
full tilt menil rozdavanie kariet ci co tak musis stiahnut najnovsi update http://forums.holdemmanager.com/manager ... ost1839451 zatial fixli len cg sa mi zda
full tilt menil rozdavanie kariet ci co tak musis stiahnut najnovsi update http://forums.holdemmanager.com/manager ... ost1839451 zatial fixli len cg sa mi zda
-
M4r3kk1 - Príspevky: 129
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/11 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.