matiho blog
Re: matiho blog.
to sme na tom podobne. mne končí skuškové zajtra ráno. už odpočítavam hodiny
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Toz gz studenti a GL pri stoloch Ja musim pekne do roboty, ale o 2 tyzdne mam dovolenku aj od prace aj od pokru tak ocakavam, ze sa to pozitivne odrazi (v praci a jv pokri )
- chulanbetra
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/8 krát
Ja som mal tuto poslednu skusku taku, ze zadania sme mali na nete a fakt som sa na to vela ucit nemusel a vsetko zaviselo od toho, ci dostanem tie priklady, co boli na nete a ci to nepokazim nejako nevedomky. Snad sa nic take nestalo a ani som s tym neratal, takze viac ako stres zo skusky som sa hneval na to, ze uz proste mam mat leto a ja som bol v Prahe este.. + aj fakt, ze som si tuto skusku chcel dat minuly tyzden a nemohol som uz, lebo som sa neskoro zobudil, tak to som uz fakt bol netrpezlivy, ale hadam sa oplatilo cakat
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
matiapag napísal:Ja som mal tuto poslednu skusku taku, ze zadania sme mali na nete a fakt som sa na to vela ucit nemusel a vsetko zaviselo od toho, ci dostanem tie priklady, co boli na nete a ci to nepokazim nejako nevedomky. Snad sa nic take nestalo a ani som s tym neratal, takze viac ako stres zo skusky som sa hneval na to, ze uz proste mam mat leto a ja som bol v Prahe este.. + aj fakt, ze som si tuto skusku chcel dat minuly tyzden a nemohol som uz, lebo som sa neskoro zobudil, tak to som uz fakt bol netrpezlivy, ale hadam sa oplatilo cakat
na akej skole si v PRG?
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
VSE
-
Jún 2013
Tak som rad, ze po dlhom dlhom case opat idem rekapitulovat svoj (hlavne) pokrovy mesiac Jun sa niesol v znameni mojho "comebacku", ked som sa snazil co najrychlejsie dostat sa spat do starych kolaji, produkovat velky objem a zaroven si obnovit zabudnute vedomosti Moje plany s hranim megaobjemu na RUSH/ZOOM pokri na teraz zhasli a vratil som sa k regular stolom, kde sa citim ovela komfortnejsie, mam pocit, ze je tam mensia variacia a vsoebecne sa mi zdaju regular stoly NL5 na stars ovela viac soft, ako ZOOM, kde som sa dostaval do ozajstnych 4bet/5betovacich reg wars vs ludia, na ktorych som mal 200-300 handov aj ked som odohral na zoome okolo 30k, co bol dost nonsense. Navrat na regular stoly vyzeral byt (so far) ako dobry krok a zatial sa mi tam dari, uvidime, co bude dalej Velmi mi pomaha PS soft, konkretne easy-seat option, ktory som si pekne nastavil a teraz si len vzdy nastavim, kolko stolov chcem hrat a pekne ma to pridava do waiting listov a potom aj otvara stoly, ktore vyhovuju mojim kriteriam. Najlepsie je, ze ked sa nejaky stol pokazi a ja ho zavriem, tak sa to cele zopakuje a usetri mi to kopec casu a hlavne sa mozem sustredit na vsetky otvorene stoly, kde prave prebieha nejaka akcia
RL success, skoncil som 2. semester na VSE, znamky nic moc, ale dal som vsetko az na Spanielcinu, ktora bola jasna uz od prveho testu, ze to nedam. Nesadla mi profesorka imo a velmi som tam ani nechodil, ale tak 3 kredity za 2 semestre stratit je fit si myslim
Ciele na jul->
splnit vsetky poziadavky, aby som sa citil komfortne na NL10 (shotnut uspesne, viac studovat, hrat vela, nie zbytocne vela stolov, fixnut redline).
Este pridam nejake grafy:
Tak som rad, ze po dlhom dlhom case opat idem rekapitulovat svoj (hlavne) pokrovy mesiac Jun sa niesol v znameni mojho "comebacku", ked som sa snazil co najrychlejsie dostat sa spat do starych kolaji, produkovat velky objem a zaroven si obnovit zabudnute vedomosti Moje plany s hranim megaobjemu na RUSH/ZOOM pokri na teraz zhasli a vratil som sa k regular stolom, kde sa citim ovela komfortnejsie, mam pocit, ze je tam mensia variacia a vsoebecne sa mi zdaju regular stoly NL5 na stars ovela viac soft, ako ZOOM, kde som sa dostaval do ozajstnych 4bet/5betovacich reg wars vs ludia, na ktorych som mal 200-300 handov aj ked som odohral na zoome okolo 30k, co bol dost nonsense. Navrat na regular stoly vyzeral byt (so far) ako dobry krok a zatial sa mi tam dari, uvidime, co bude dalej Velmi mi pomaha PS soft, konkretne easy-seat option, ktory som si pekne nastavil a teraz si len vzdy nastavim, kolko stolov chcem hrat a pekne ma to pridava do waiting listov a potom aj otvara stoly, ktore vyhovuju mojim kriteriam. Najlepsie je, ze ked sa nejaky stol pokazi a ja ho zavriem, tak sa to cele zopakuje a usetri mi to kopec casu a hlavne sa mozem sustredit na vsetky otvorene stoly, kde prave prebieha nejaka akcia
RL success, skoncil som 2. semester na VSE, znamky nic moc, ale dal som vsetko az na Spanielcinu, ktora bola jasna uz od prveho testu, ze to nedam. Nesadla mi profesorka imo a velmi som tam ani nechodil, ale tak 3 kredity za 2 semestre stratit je fit si myslim
Ciele na jul->
splnit vsetky poziadavky, aby som sa citil komfortne na NL10 (shotnut uspesne, viac studovat, hrat vela, nie zbytocne vela stolov, fixnut redline).
Este pridam nejake grafy:
-
matiapag napísal: fixnut redline
Najlepsie co mozes ohladom redline urobit je to, ze si ju nebudes vsimat. Nejaka snaha fixnut redline, naviac na tychto limitoch je bullshit rly
Toto je velmi dobry post o redline:
Spoiler:
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Dik za rady, ale imo myslel som to trosku inak a vsetko toto co si povedal tak viem Ide skor o to, ze cervenu mozem mat v pohode -5/100 alebo tak a nie -15 alebo ako ju mam, keby hram menej stolov a lepsie sa sustredim, tak si nenecham kradnut blindy tak lahko a aj v jednotlivych spotoch by som mal mozno vacsi prehlad
-
Ten WH dnes nejdeš dať? Je nás len 10, registrovať sa ešte dá do pol deviatej
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Chcel som, ale nedalo sa mi tam zaregistrovat (uz som tam mal account este z cias minulych) a ked som sa tam skusil regnut, tak sa mi nedalo, asi som sa tam neregistroval cez pp.sk link
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 4 hostí.