matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog.

Odoslaťod 1886er 26 Jún 2013 21:21

to sme na tom podobne. mne končí skuškové zajtra ráno. už odpočítavam hodiny :)
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod chulanbetra 26 Jún 2013 22:13

Toz gz studenti a GL pri stoloch :D Ja musim pekne do roboty, ale o 2 tyzdne mam dovolenku aj od prace aj od pokru tak ocakavam, ze sa to pozitivne odrazi (v praci a jv pokri :D )
chulanbetra

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod matiapag 26 Jún 2013 22:34

Ja som mal tuto poslednu skusku taku, ze zadania sme mali na nete a fakt som sa na to vela ucit nemusel a vsetko zaviselo od toho, ci dostanem tie priklady, co boli na nete a ci to nepokazim nejako nevedomky. Snad sa nic take nestalo a ani som s tym neratal, takze viac ako stres zo skusky som sa hneval na to, ze uz proste mam mat leto a ja som bol v Prahe este.. + aj fakt, ze som si tuto skusku chcel dat minuly tyzden a nemohol som uz, lebo som sa neskoro zobudil, tak to som uz fakt bol netrpezlivy, ale hadam sa oplatilo cakat :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod ondoko 26 Jún 2013 22:48

matiapag napísal:Ja som mal tuto poslednu skusku taku, ze zadania sme mali na nete a fakt som sa na to vela ucit nemusel a vsetko zaviselo od toho, ci dostanem tie priklady, co boli na nete a ci to nepokazim nejako nevedomky. Snad sa nic take nestalo a ani som s tym neratal, takze viac ako stres zo skusky som sa hneval na to, ze uz proste mam mat leto a ja som bol v Prahe este.. + aj fakt, ze som si tuto skusku chcel dat minuly tyzden a nemohol som uz, lebo som sa neskoro zobudil, tak to som uz fakt bol netrpezlivy, ale hadam sa oplatilo cakat :)

na akej skole si v PRG?
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod matiapag 26 Jún 2013 23:01

VSE :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 30 Jún 2013 13:15

Jún 2013

Tak som rad, ze po dlhom dlhom case opat idem rekapitulovat svoj (hlavne) pokrovy mesiac :) Jun sa niesol v znameni mojho "comebacku", ked som sa snazil co najrychlejsie dostat sa spat do starych kolaji, produkovat velky objem a zaroven si obnovit zabudnute vedomosti :) Moje plany s hranim megaobjemu na RUSH/ZOOM pokri na teraz zhasli a vratil som sa k regular stolom, kde sa citim ovela komfortnejsie, mam pocit, ze je tam mensia variacia a vsoebecne sa mi zdaju regular stoly NL5 na stars ovela viac soft, ako ZOOM, kde som sa dostaval do ozajstnych 4bet/5betovacich reg wars vs ludia, na ktorych som mal 200-300 handov aj ked som odohral na zoome okolo 30k, co bol dost nonsense. Navrat na regular stoly vyzeral byt (so far) ako dobry krok a zatial sa mi tam dari, uvidime, co bude dalej :) Velmi mi pomaha PS soft, konkretne easy-seat option, ktory som si pekne nastavil a teraz si len vzdy nastavim, kolko stolov chcem hrat a pekne ma to pridava do waiting listov a potom aj otvara stoly, ktore vyhovuju mojim kriteriam. Najlepsie je, ze ked sa nejaky stol pokazi a ja ho zavriem, tak sa to cele zopakuje a usetri mi to kopec casu a hlavne sa mozem sustredit na vsetky otvorene stoly, kde prave prebieha nejaka akcia :)

RL success, skoncil som 2. semester na VSE, znamky nic moc, ale dal som vsetko az na Spanielcinu, ktora bola jasna uz od prveho testu, ze to nedam. Nesadla mi profesorka imo a velmi som tam ani nechodil, ale tak 3 kredity za 2 semestre stratit je fit si myslim :)

Ciele na jul->
splnit vsetky poziadavky, aby som sa citil komfortne na NL10 (shotnut uspesne, viac studovat, hrat vela, nie zbytocne vela stolov, fixnut redline).

Este pridam nejake grafy:

jun2013.jpg
toto je tento mesiac :)
jun2013.jpg (77.31 ) Zobrazená 1842 krát

mayjun.jpg
toto su vsetky handy, odkedy som sa vratil k pokru
mayjun.jpg (74.37 ) Zobrazená 1842 krát

regulartables.jpg
toto je graf z regular stolov NL2 a NL5
regulartables.jpg (74.55 ) Zobrazená 1841 krát

zoomrush.jpg
toto je rush a zoom
zoomrush.jpg (81.13 ) Zobrazená 1843 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod sudden 30 Jún 2013 13:44

matiapag napísal: fixnut redline

Najlepsie co mozes ohladom redline urobit je to, ze si ju nebudes vsimat. Nejaka snaha fixnut redline, naviac na tychto limitoch je bullshit rly :)

Toto je velmi dobry post o redline:

Za tento príspevok od sudden poďakovali :
Lucky566
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod matiapag 30 Jún 2013 18:16

Dik za rady, ale imo myslel som to trosku inak a vsetko toto co si povedal tak viem :) Ide skor o to, ze cervenu mozem mat v pohode -5/100 alebo tak a nie -15 alebo ako ju mam, keby hram menej stolov a lepsie sa sustredim, tak si nenecham kradnut blindy tak lahko a aj v jednotlivych spotoch by som mal mozno vacsi prehlad :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Stanley VII 30 Jún 2013 19:02

Ten WH dnes nejdeš dať? Je nás len 10, registrovať sa ešte dá do pol deviatej :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod matiapag 30 Jún 2013 19:10

Chcel som, ale nedalo sa mi tam zaregistrovat (uz som tam mal account este z cias minulych) a ked som sa tam skusil regnut, tak sa mi nedalo, asi som sa tam neregistroval cez pp.sk link :(
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!