016ROY, neposlal si mi sukromnu spravu, teda aj ja Ti odpovedam rovnakou -verejnou- formou a len dufam, ze to nevymazes, pripadne patricne neupravis!/ inac by som musel tento text dat na ine pokrove stranky/
A/ K "starym" problemom: Ano moj postoj k PP bol zmeneny z pozitivneho na vysoko negativny po vymazovani mojich prispevkov v ktorych som sice pouzil aj necenzurne slova, ale hlavne som sa v nich branil proti spinavym utokom na moju osobu! Je zaujimave, ze tieto prispevky mazane neboli!! Zjavne aj vasim postojom ste prispievali k urazke mojej osoby
B/ PP ako informacna stranka o pokri: Som pravidelnym navstevnikom vasej a aj mnohych inych pokrovych stranok a fandim kazdemu kto nejakou mierou prispieva k vseobecnemu rozvoju pokru na Slovensku budes sa mozno divit ale aj PP. Musim ale dost smutne skonstatovat ze uz asi 2 roky je citit z vasej stranky absolutnu tendencnost a naviazanost na 2 SK kluby! Aj tu plati SK prislovie ci chleba jes, toho piesen spievas! Ak by ste boli naozaj ta spravna info stranka, prinasali by ste info aj z pokrovych klubov, ktore si platenu reklamu nemozu dovolit! Ba dokonca aj reporty a komentare o kluboch co si za to platia /napr. Bluf, alebo CCC/, ale nie su to tie "spravne orechove", su vacsinou suche, bez ziadnej novinarskej iskry, ....proste len take z povinnosti. Zatial co reporty o upomenutych 2 klubov priam srsia humorom, iskrou, priam radost citat..... Co myslis uhadne citatel o ake kluby ide?? ak by som tu len tak splietal hluposti, tak asi neuhadne
, no typujem tak 99% uspesnost v spravnom odhade
Je to smutne ze stranka, ktora sa pasuje za SK info jednotku, koli peniazom, pripadne inym vztahom zabuda na svoje poslanie
C/ Problem video:
Nevidim ziadny problem vo zverejneni akychkolvek vysledkov, statistik, prevzatych komentarov, tykajucich sa mojej osoby, lenze ak tvrdis ze je novinarskou povinnostou resp.etikou aj ZVEREJNENIE videa na ktoreho konci svojvolne das nahrat: NATOCENE ZA SPOLUPRACI S PP!!!!!!
a ja o tom nic neviem, a nikdy by som na to ani nedal suhlas, pretoze video bolo natacane pre siroku pokrovu verejnost, respektive pre kohokolvek, kto ho zachce zverejnit!! tak to co to ma spolocne s NOVINARSKOU ETIKOU??!! Vsak je to spinavost najhrubsieho zrna! Mimochodom, za niekolko dni sa konci WSOPe , uverejnite video so zostrihom napr FT a na konci videa dohrajte ze natocene v spolupraci s PP...... ich pravnici ti potom vysvetlia co je ta tvoja etika!
....a na doplnenie, to ze PP ma zmluvu s PS, je sice pekne pre vas, ale co mam s tym spolocne JA? JA nemam zmluvu ani s vami ani z PS! ja si svoje vklady platim sam a" neotacam sa po vetre" ako vy! AK niekedy budem zmluvne niecim viazany s PS, potom mozeme o tom hovorit.
...... a ani mi nemusis odpovedat, lebo ma nezaujima postoj portalu /ani tvoj osobny postoj/, ktory vysokou mierou prispieva k rozdeleniu "pokroveho" Slovenska na tych spravnych co platia alebo su spriazneni a tych druhych, tzv. na opacnej strane stola!
a okrem toho mam teraz rozcitane 2 pokrove knihy, co mi urcite viac pomoze ako diskusia s tebou
Aj ja vam prajem vela uspechov a plno spokojnych navstevnikov vasej stranky