Holdem manager
Re: Holdem manager
Nejakú dobu som na 8***oker nehral (rovnaká sieť ako LA, rovnaký soft, takže by mali byť rovnaké problémy), vložil som si tam nejaký ten dolár a skúsil som hrať, HM1 mi aj s HUD šlapal úplne bez problémov. Sám si našiel stoly a sám hneď zobrazoval HUD.
Moja verzia je 1.13.01 a table manager mi zobrazuje verziu 1.12.10.c.
Moju verziu som sťahoval na tomto linku: http://www.holdemmanager.com/Downloads/ ... pr2013.exe
Už by mala byť aj novšia, ale možno ti bude fungovať táto, keď mne funguje
Moja verzia je 1.13.01 a table manager mi zobrazuje verziu 1.12.10.c.
Moju verziu som sťahoval na tomto linku: http://www.holdemmanager.com/Downloads/ ... pr2013.exe
Už by mala byť aj novšia, ale možno ti bude fungovať táto, keď mne funguje
- Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
- Drobec37
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Dik važim si tvoju pomoc. vyriešilo to moj problém. Ja som dnes hladal nove updaty HM ale nič novšie som nenašiel tak ešte raz dakujem
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Prosím vás, je tu niekto ochotný mi pomôcť s nastavením HM2? Prisahám, že googlim už 2 hodiny ako to urobiť a nie a nie, aby mi to ten HUD zobrazilo pri stole Veľmi vďačný budem ak mi to niekto urobí cez TeamViewer
-
Johny40 - Príspevky: 156
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 42 krát/3 krát
Skus este pozriet tento navod, ci ti to nepomoze http://www.pokerportal.info/poker-videa/n ... venie-hera
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Ja mám TV 8, ak to nerozbeháš do nejakej ôsmej, tak mi pošli súkromnou správou ID a password a skúsim ti to rozbehať.
- Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
- Johny40
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
vlade napísal:Skus este pozriet tento navod, ci ti to nepomoze http://www.pokerportal.info/poker-videa/n ... venie-hera
je pravda, že import HH som nemal nastavený, ale nepomohlo to, stále to píše len "Waiting for hands"
-
Stanley VII napísal:Ja mám TV 8, ak to nerozbeháš do nejakej ôsmej, tak mi pošli súkromnou správou ID a password a skúsim ti to rozbehať.
posielam
-
HEM sa podarilo spojazdniť na SNG a CG, len pri väčšine MTT mi neviem prečo nefunguje pri niektorých áno, pri väčšine nie :/
o pár minút hrám zatiaľ môj najväčší online MTT, tak by sa celkom zišlo to nejako poriešiť opäť veľká vďaka tomu, kto pomôže
o pár minút hrám zatiaľ môj najväčší online MTT, tak by sa celkom zišlo to nejako poriešiť opäť veľká vďaka tomu, kto pomôže
-
ahojte prosim Vas, stiahol som si HM a neviem co robit pri spusteni.
Ono to odo mna na zaciatku pyta Server a port, USER a HESLO a neviem co tam zadat. policko Start Service mi nesvieti.
Hram v tychto kasinach, 8***oker, U***et, Wiliam Hill, Full Tilt, Doxxbet a paradise. V tom programe mi pojdu ktore, resp. na dalsie kasina su ake programy. Dakujem
Ono to odo mna na zaciatku pyta Server a port, USER a HESLO a neviem co tam zadat. policko Start Service mi nesvieti.
Hram v tychto kasinach, 8***oker, U***et, Wiliam Hill, Full Tilt, Doxxbet a paradise. V tom programe mi pojdu ktore, resp. na dalsie kasina su ake programy. Dakujem
- Bohumirus
- Založený: Sep 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
toto by mali byť univerzálne kľúče na tieto veci. tak skús, možno pomôže.
- Za tento príspevok od 1886er poďakovali :
- 202mateo202
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.