preflop urcite 3bet, flop ta uplne krasne triafa aj proti handam ako Tx,JJ,QQ budes flipovat, trips trojek je malo pravdepodobny to mu nemozes ziadnom pripade verit, na takomto flope by som sa bez problemov stackol a podla toho by som to aj hral
Johny40 napísal:Čiže cieľom toho 3betu je získať viac value? Nie vyhrať hru preflop?
ano viac value mas predsa AKs pri takychto stackoch je to nuts
Johny40 napísal:nechcem riskovať svoju pozíciu chipleadra,
uplne chybna uvaha, naco ti je potom CHL ked ho budes hrat pasivne ? ked si CHL mal by si to prave vyuzivat a mozes si dovolit viac ako ked mas midstack, treba skusat co si do tych hracov mozes dovolit, preto ak o tych hracoch nemas moc info ako hraju tak kludne mozes otvarat ATC a uvidis ako budu reagovat ak sa stiahnu tak kludne do nich tlac co to ide, ak nepristupia na tvoju hru tak sa trochu stiahni ty, musis si ich zozaciatku otukat a podla toho prisposobit hru, sice v TOP3 nema CHL taku vyhodu ako na buble ale stale ma vacsiu a netlaci ho tak icm ako ako shortov a midstackov tak to treba vyuzivat
Johny40 napísal:A ešte jedinú vec som asi nezvážil, šancu, že má AA alebo KK. To by mi tiež pripadalo zahraté relatívne normálne z jeho strany. Na flope síce betuje menej, ale predpoklad je, že som tam veľmi nemal čo trafiť okrem tej desiatky, ktorá ako jediná by mala byť v mojej range na call. Turn by mu urobil board viac drawy a preto by to takto mohol defendovať. Takisto by mohol zahrať podľa mňa aj s JJ. Na turne vysoký bet, lebo Q by mohla tiež kaziť AT, KT, s ktorým mohol očakávať, že som ho calloval preflop.
Som teraz úplne mimo, alebo mám aspoň v niečom pravdu?
ako to mame vediet? nedal si o tom hracovi ziadne info je to nit, fish alebo co?