ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov cigansky sen
Lazarus je top
- LukinoaNikina
- Založený: Júl 2012
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
LukinoaNikina gratulujem ti k 1000. postu v mojom blogu! Ale zároveň je mi ľúto, že to bol len nejaký random blud ako nejaký rozumný post
S notebookom som dospel k tomu, že pravdepodobne si kúpim NTB s 2 pevnými diskmi, kde jeden zamením za SSD /inej cesty niet/
S notebookom som dospel k tomu, že pravdepodobne si kúpim NTB s 2 pevnými diskmi, kde jeden zamením za SSD /inej cesty niet/
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
1000. post tu máš od Stanleyho Lukino až 1001. post
- kapor
- Založený: Júl 2013
- Poďakoval/li: 35 krát/3 krát
Zeltzn napísal:LukinoaNikina gratulujem ti k 1000. postu v mojom blogu! Ale zároveň je mi ľúto, že to bol len nejaký random blud ako nejaký rozumný post ...
Chudák lukino myslel toto a ty ho takto sfúkneš.
-
MarTiny - Príspevky: 43
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 16 krát/0 krát
Zeltznov cigansky sen
Nevědel sem vo co kráčí pardon
Ten vyber ntb nie je taky jednoduchý,ako som si myslel, ze bude :/
Ten vyber ntb nie je taky jednoduchý,ako som si myslel, ze bude :/
-
Ten Pascal je fajn. Baví ma to, len musím nájsť nejaký princíp, na základe ktorého som to schopný to pochopiť a to je asi najťažšie na tom celom Dnes som už spravil n hviezdičiek do n riadkov, takže tempo nemám zlé Osobne som čakal, že to bude horšie. Dúfam, že si nebudem musieť riešiť žiadne doučovania a že sa to proste naučím sám. Zatiaľ sú to fakt najľahšie veci, kde používam len integer a string, takže to je také, akokeby som si teraz zapol NL2 a cítil sa ako Phil Ivey, keď valuebetujem TPTK na K3242
-
Ked nechces byt programator ako si pisal, tak Pascal plne postacuje na tie ulohy / zapocty atd. ktore potrebujes absolvovat. To aka je narocnost, co vyzaduju a aky level prace od teba ocakavaju, tak to zavisi od skoly. A to zase je o tom co si si zvolil a vies co asi das a co uz je prilis zlozite a technicke.
- chulanbetra
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/8 krát
Po druhej hodine semináru z informatiky som sklamaný. Dnes sme robili 1. maturitnú otázku Informácia, údaje,binárny kód. Písali sme si základné veci ako pojmy a odčítavanie a sčitovanie v dvojkovej sústave. Ďalej sme si hovorili ako preniesť číslo z desiatkovej na dvojkovú, to som ešte ako tak pochopil. Ďaľšiu hodinu sme išli programovať a samozrejme, že ja, čo nemám šajnu o Pascale asi nespravím program, kde sa mi prevedie číslo zadané v desiatkovej sústave do dvojkovej (a naopak, poprípade do šestnástkovej). Slušne som naznačil učiteľovi, či mi to nevie vysvetliť a on na to odvetil, že mám smolu, že som mal byť v 2. a 3. ročníku na seminári ( ).
Takže moja jediná šanca, ako sa naučiť sám programovať bude nájsť si nejaké doučovanie a dobrať si to sám. Čo som sa aj ostatných pýtal, tak to tak prebiehalo aj predošlé 2 roky, takže si len na to musím zvyknúť Je mi z toho fakt zle.
Aspoň,že idem na VŠ, kde mi škola poskytne všetky učebné materiály na jedno úložisko a nebudem musieť riešiť takéto veci, lebo by som viac času zabil hľadaním prameňov, ako samotným učením.
Takže moja jediná šanca, ako sa naučiť sám programovať bude nájsť si nejaké doučovanie a dobrať si to sám. Čo som sa aj ostatných pýtal, tak to tak prebiehalo aj predošlé 2 roky, takže si len na to musím zvyknúť Je mi z toho fakt zle.
Aspoň,že idem na VŠ, kde mi škola poskytne všetky učebné materiály na jedno úložisko a nebudem musieť riešiť takéto veci, lebo by som viac času zabil hľadaním prameňov, ako samotným učením.
-
VS ti nic sama neposkytne .. skor studenti alebo ine stranky urcene na studium .. a pristup toho ucitela .. je dost mozne ze sa stretnes aj na VS to ta nestrasim .. len subjektivne hodnotim stav VS na Slovensku a k pascalu staci sa naucit par prikazov a aspon troska logicky do toho zakomponovat .. sam som to mal na mature
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
Jop, na VS to budes mat lepsie, zas na druhej strane budes mat na tych uloziskach tolko materialov, ktore sa aj budes musiet naucit, ze si zaspominas, ake to bolo easy na strednej ;D
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.