včera 3tí a asi aj posledný turnaj tento týždeň, ak sa nerozhodnem ísť aj dnes. S výhrami rastie chuť a keďže som z posledných 4 turnajov 2 skončil ITM tak sa mi chce aj hrať. Po upozorneniach od yegona skúsim teda dopĺňať viac info k handám, pri ktorých by som rád počul aj názory a aj k handám čo budem písať len ako sprievodné...
Pozície nech je to jednotné - SB,BB,UTG,UTG+1,MP,MP+1,HJ,CO,BTN
Prvých pár hands boli jednoduché spoty, trafím TP dám 3 barely, 2 zaplatené a fold na river, missed FD/SD, nič zaujímavé.
Prvá hra, kde som trochu dumal, bola kde si pán na MP+1 na BB100 (25k) otvorí po Limpe na MP na 450, ja call s 56s (26k stack) na CO za mnou ale short push 1150, obaja call. Board J38 6 3 , river donkbetujem for value zahadzuje, short ale JJ, takže nič z toho.
Napriektomu otázka, preflop sa to dá 3B, s tým že shorta za sebou neriešim a spravím si agro image?
Bluff -vydarený
Pán na HJ (20k) open na 400 (BB150), ja na BB (25k) call KTo (dať 3B?)
FLOP - J73s s mojou BDFD, check/callujem bet 400 - mám backdoor, K,Q,T,9,8, heart mi pomáha...
TURN 9 - a pán betuje 1500, prišla dobrá karta, ktorú ale nechcem C/R a preto iba call, s tým že uvidím čo na river...
RIVER 2 flush (pot asi 5k)- a ja betujem po chvili (pán sa tváril znechutene) asi 2700, chvilu sa kruti a foldne - Ukazujem
Raisovať tuna už turn? Dobrý sizing river?
Vyšiel mi ešte jeden bluf a 2 nevyšli a potom ešte táto ruka..
Loose fish image done
BB200, nalimpujú sa do hry UTG,MP+1,HJ, ja na BTN s 62s,SB a BB
FLOP - K76 - flop BTMpar a BDFD v pozícii, callnem bet od MP+1 (pán ktorého som vyblufoval s KT) bet 400, HJ call, ja call, SB call
TURN - J checkujeme všetci, mal som dosť bluffy image a nechcel som dostať preverovací C/R
River - 2 checked ku mne a betujem 1150, pán na MP+1 call a ukazujem
Dať raise pre ako bluf? Ak Raise tak koľko?
Ťažký FOLD?
BB800, UTG limp( 7k dokopy), UTg+1, CO,ja na BTN a iba callujem s A4s,SB,BB všetci iba call - (easy raise na 4k a točiť zo shortom?)
FLOP - QT5s moja FD, BB2200 (13k behind (môj kamoš), UTG push 6200, CO po námysle push 35k, ja mám nuts FD a 19k stack nakoniec foldujem, lebo pán predomnou (iba on ma pokrýval) vyzeral na draw čiže KJ,J9,FD a stačí aby kamoš mal KJs, 2P,set a spol a mám kriticky málo outov...SB fold 72s... kamoš call s T5, UTG KQ, CO KJo turn Q a river 6 žiadny flush nevypadol by som ale padol by som asi na 11k lebo by som KJ porazil...
vyšiel mi potom easy squezze s AJ na SB pri BB1200, keď UTG raisol na 1200 (25k), UTG+1call(50k), BTN call (35k) a ja s 19k na SB a Ajo, kde pot je 11 700 je super easy push všetci fold a BTN openfold AQs, tak som to ukázal...
Potom si na UTG+1 raisnem pri BB1,6k na 4k s ATs (20k behind), call BB (behind mal 9k čiže pot na flope).
FLOP Q54s - on check, ja push (value handy by som checkol back, nech bluffne a bluffy push flop, nech nehitne/nepushen turn on - dobrý mindset?), callne a otočí QJo, turn 3 dáva nádej, river 5 a nič...
Ostane mi 10k, som BB pri BB1600 s 87s, Pán na CO limp (ten z blufu s KT) SB limp a ja pošlem plnú (good?) pot je 6400 a majú na call 8,4k...CO call s T9s flop 65K ale K a A mi berú nádej na DU a idem domov.
GL všetkým a najmä mne

P.S. štýl písania môže byť? ak upraviť, tak čo?