Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Odoslaťod wizdo 08 Dec 2013 16:51

Ahojte,
včera 3tí a asi aj posledný turnaj tento týždeň, ak sa nerozhodnem ísť aj dnes. S výhrami rastie chuť a keďže som z posledných 4 turnajov 2 skončil ITM tak sa mi chce aj hrať. Po upozorneniach od yegona skúsim teda dopĺňať viac info k handám, pri ktorých by som rád počul aj názory a aj k handám čo budem písať len ako sprievodné...

Pozície nech je to jednotné - SB,BB,UTG,UTG+1,MP,MP+1,HJ,CO,BTN

Prvých pár hands boli jednoduché spoty, trafím TP dám 3 barely, 2 zaplatené a fold na river, missed FD/SD, nič zaujímavé.

Prvá hra, kde som trochu dumal, bola kde si pán na MP+1 na BB100 (25k) otvorí po Limpe na MP na 450, ja call s 56s (26k stack) na CO za mnou ale short push 1150, obaja call. Board J38 6 3 , river donkbetujem for value zahadzuje, short ale JJ, takže nič z toho.
Napriektomu otázka, preflop sa to dá 3B, s tým že shorta za sebou neriešim a spravím si agro image?

Bluff -vydarený
Pán na HJ (20k) open na 400 (BB150), ja na BB (25k) call KTo (dať 3B?)
FLOP - J73s s mojou BDFD, check/callujem bet 400 - mám backdoor, K,Q,T,9,8, heart mi pomáha...
TURN 9 - a pán betuje 1500, prišla dobrá karta, ktorú ale nechcem C/R a preto iba call, s tým že uvidím čo na river...
RIVER 2 flush (pot asi 5k)- a ja betujem po chvili (pán sa tváril znechutene) asi 2700, chvilu sa kruti a foldne - Ukazujem
Raisovať tuna už turn? Dobrý sizing river?

Vyšiel mi ešte jeden bluf a 2 nevyšli a potom ešte táto ruka..
Loose fish image done
BB200, nalimpujú sa do hry UTG,MP+1,HJ, ja na BTN s 62s,SB a BB
FLOP - K76 - flop BTMpar a BDFD v pozícii, callnem bet od MP+1 (pán ktorého som vyblufoval s KT) bet 400, HJ call, ja call, SB call
TURN - J checkujeme všetci, mal som dosť bluffy image a nechcel som dostať preverovací C/R
River - 2 checked ku mne a betujem 1150, pán na MP+1 call a ukazujem
Dať raise pre ako bluf? Ak Raise tak koľko?

Ťažký FOLD?
BB800, UTG limp( 7k dokopy), UTg+1, CO,ja na BTN a iba callujem s A4s,SB,BB všetci iba call - (easy raise na 4k a točiť zo shortom?)
FLOP - QT5s moja FD, BB2200 (13k behind (môj kamoš), UTG push 6200, CO po námysle push 35k, ja mám nuts FD a 19k stack nakoniec foldujem, lebo pán predomnou (iba on ma pokrýval) vyzeral na draw čiže KJ,J9,FD a stačí aby kamoš mal KJs, 2P,set a spol a mám kriticky málo outov...SB fold 72s... kamoš call s T5, UTG KQ, CO KJo turn Q a river 6 žiadny flush nevypadol by som ale padol by som asi na 11k lebo by som KJ porazil...

vyšiel mi potom easy squezze s AJ na SB pri BB1200, keď UTG raisol na 1200 (25k), UTG+1call(50k), BTN call (35k) a ja s 19k na SB a Ajo, kde pot je 11 700 je super easy push všetci fold a BTN openfold AQs, tak som to ukázal...

Potom si na UTG+1 raisnem pri BB1,6k na 4k s ATs (20k behind), call BB (behind mal 9k čiže pot na flope).
FLOP Q54s - on check, ja push (value handy by som checkol back, nech bluffne a bluffy push flop, nech nehitne/nepushen turn on - dobrý mindset?), callne a otočí QJo, turn 3 dáva nádej, river 5 a nič...

Ostane mi 10k, som BB pri BB1600 s 87s, Pán na CO limp (ten z blufu s KT) SB limp a ja pošlem plnú (good?) pot je 6400 a majú na call 8,4k...CO call s T9s flop 65K ale K a A mi berú nádej na DU a idem domov.

GL všetkým a najmä mne
:wizdo: wizdo

P.S. štýl písania môže byť? ak upraviť, tak čo?
Naposledy upravil wizdo dňa 09 Dec 2013 10:54, celkovo upravené 1 krát.
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod KoPe 09 Dec 2013 01:08

wizdo napísal:Loose agro image done

ehm...
vidím tú loose časť...
ja call s 56s ,
ja na BB (25k) call KTo,
FLOP - J73s s mojou BDFD, check/callujem bet 400,
BB200, nalimpujú sa do hry UTG,MP+1,HJ, ja na BTN s 62s,SB a BB,
FLOP - K76 - flop BTMpar a BDFD v pozícii, callnem bet od MP+1
BB800, UTG limp( 7k dokopy), UTg+1, CO,ja na BTN a iba callujem s A4s,
ale to agro mi nejako uniká.... :shock:
fakt máš pocit, že toto je loose argo ??? mne to z tvojho opisu príde skôr ako loose passive :)

Za tento príspevok od KoPe poďakovali - 2:
ramzey, Rocky
Obrázok používateľa
KoPe

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod wizdo 09 Dec 2013 10:53

KoPe napísal:
wizdo napísal:Loose agro image done

ehm...
vidím tú loose časť...
ja call s 56s ,
ja na BB (25k) call KTo,
FLOP - J73s s mojou BDFD, check/callujem bet 400,
BB200, nalimpujú sa do hry UTG,MP+1,HJ, ja na BTN s 62s,SB a BB,
FLOP - K76 - flop BTMpar a BDFD v pozícii, callnem bet od MP+1
BB800, UTG limp( 7k dokopy), UTg+1, CO,ja na BTN a iba callujem s A4s,
ale to agro mi nejako uniká.... :shock:
fakt máš pocit, že toto je loose argo ??? mne to z tvojho opisu príde skôr ako loose passive :)

opravene :wall:

ofc máš pravdu, malo tam byť loose fish...moja chyba, to vieš snívam o loose agro image :P :crazy:

Ale chcel by som aby tam bolo - ja 3B s 56s, ja 3B OOP s KTo, ja bluffraise BTN s 62s, ja isoraise/stackoff so shortom s A4s...
wizdo

Odoslaťod ramzey 09 Dec 2013 16:48

wizdo napísal:
Ale chcel by som aby tam bolo - ja 3B s 56s, ja 3B OOP s KTo, ja bluffraise BTN s 62s, ja isoraise/stackoff so shortom s A4s...

Vsetko moze byt, len na to treba rozumny dovod a situaciu.

BTW a naco loose image? Radsej tight image a loose hru neskor

Za tento príspevok od ramzey poďakovali :
wizdo
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod yegon 09 Dec 2013 19:10

ego do pokru nepatri
nenaz sa byt najviac loose, najviac agro mat najvyssi 3bet

jedine podstatne cisla su winrate/roi

fakt neviem co ti to prinesie, ved tam ani zeny nie su ktore by ta za to obdivovali, maximalne tak regovia mozu po tebe zacat obdivne hadzat slipy :shock:
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod wizdo 09 Dec 2013 19:13

čiže prvé levely hrať tight a ukazovať nuts/silné handy, aby som sa mohol neskôr tváriť, že som tight a že mi akurát začalo chodiť?
wizdo

Odoslaťod wizdo 09 Dec 2013 19:25

yegon napísal:ego do pokru nepatri
nenaz sa byt najviac loose, najviac agro mat najvyssi 3bet

jedine podstatne cisla su winrate/roi

fakt neviem co ti to prinesie, ved tam ani zeny nie su ktore by ta za to obdivovali, maximalne tak regovia mozu po tebe zacat obdivne hadzat slipy :shock:

No mne nejde o ego, ani o to vyhrávať 3-4 poty za orbit, mne ide o to, že ja som sa dlho bál betnúť, raisnúť, v dobrom spote pushnuť (aj keď trošku light) atď., a to o čo sa snažím je dostať do hlavy niečo v zmysle, vyhrať sa dá už preflop dobrým raisom/3B light, po flope cbetom, leadom,C/R atď.

V jednoduchosti, ak uvidím dobrý spot a viem, že nejaký move bude vysoko EV+, ale nemám nato handu,tak nech na to že mám 72o zabudnem a proste ten move urobím...

Napr. ako ten spot so 62s, nalimpuje sa tam pár hráčov a ja som BTN, je jedno že mám trash ale raisnem 6,5BB a bohvie či vôbec 1 doplatí ale možno doplatia všetci, ale viem že ten move bude dlhodobo EV+... len ho teraz nie som schopný správne pri hre urobiť...
wizdo

Odoslaťod KoPe 09 Dec 2013 20:39

wizdo napísal:Ale chcel by som aby tam bolo - ja 3B s 56s, ja 3B OOP s KTo, ja bluffraise BTN s 62s, ja isoraise/stackoff so shortom s A4s...

treba si vždy uvedomiť s akým aký máš ciel v danej ruke a čo chceš daným move- om dosiahnuť.
vezmi si napr to KTo, píšeš, že 3 OOP, v danom spote 3 bet vôbec nedáva logický zmysel, pretože to nie je určite for value a bluffovať sa ti bude po flope oop ťažko. Vačšinu času tam 3 betom vyfolduješ všetky horšie ruky o tvojej a pokračovať budú hráči s kartami, ktoré ťa často dominujú tipu AT, KJ, KQ, a pod...
Obrázok používateľa
KoPe

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod wizdo 10 Dec 2013 16:38

Čauko,
včerajší Win the button, bol z mojej strany naozajstná katastrofa, prvý BI som prehral na coolery, hitol som a ostatný lepšie, alebo mi nedošiel draw...druhý BI som si sadol za lucky calling station a začal hrať starým štýlom a to limp/call po flope iba ak som dobrý...takže som v podstate z turnaja vyletel skoro a môžem si zato spytovať svedomie :wall: :wall:

No ale pekne poporade. Sadnem si štandardne na nefajčiarsky stôl, ale tak, že chalan, čo viem, že veľa a často raisuje (a hituje ho) sedel tak, že budem asi často BB a tak aj bolo. stôl nebol zlý. Na začiatku sedeli hráči na pozíciach 1,3,4,6,8 (ja) potom dosadili 7 a 9 a tak sme hrali až do kým som nevypadol.

Počiatočný stack bol 20k a pri BB50 a BB100 nikto nemal pod 12-15k čiže všetci hráme deep.
Prvá handa BB50, UTG+1 R150,BTN 3B450 ja call na SB s JTs.
FLOP JT9r, leadnem 850 a callne ma CO.
TURN Q, checkujeme :wizdo:
RIVER 6 dal runer runer flush a po mojom checku betne 1500, foldnem otočí K9s :good: turn mu dal str8 a river flush...aspoň to bolo lacné. River som necalloval, lebo viem, že tam nebetne často horšiu ruku ako 2P...

chalan z predošlej hry raise pri BB100 na 250 na HJ ja na BTN 3B 700 s TT, on call
FLOP J87s checkne, betnem 800 on call. VIem že ma callne 9x,Tx,aj FD,Jx,8x,7x atď...
TURN K checkujeme
River 7 betuje 2500, foldujem a ukazuje 87... :river: :evil:

BB100 mám 16k, zvyšok stola má 15-30k...stále deep
Nalimpuje sa do hry UTG,UTg+1,MP+1,HJ,CO,BTN, SB R350 ja na BB87s a call a call aj všetci.
FLOP 765 po checku betnem 800 a dostanem call iba od UTG.
TURN 6 betujem 1500 a pán po chvili opäť callne.
RIVER J a ja betujem 2500, pán ma insta raisne na 5500, :river: ja po chvili foldujem, okrem toho že toho okrem blufu moc nebijem, pána nepoznám... Dá sa to callnuť?

BB100 mám 12k stack, po limpoch, raisne BTN na 550, ja call na BB s 76s a UTG,HJ call
FLOP 954 UTG bet 800, HJ call, ja call.
TURN 2s mi dáva FD , UTG bet 1500, HJ call, ja call. Check/raisovať?Ak áno koľko?
RIVER 5 missujem a UTG bet 1400, obaja fold, pán ukazuje 5ku :crazy: , ževraj s A ale to neukázal.

Posledná hra na stole pri BB200 mám 6400.
UTG+1 R 500, MP,,HJ,CO,BTN callli a ja na SB posielam 6400 s AKo :Yahoo!: (pot 2,8k), UTG+1 sa krúti a foldne, MP push 9500 :Yahoo!: s KTo (loose chalan a jeho push ma teší celkom) a chalan na CO (z prvých hier) povie, že dúfam že si držíte outy a callne s 44. :shock: :wall: :river: :evil:
Board Q63 :Yahoo!: mono vo farbe môjho A a chalanovho K, turn a river blank :shock: :shock: ...a idem si po reentry. :o :O:

Vypadnem pred breakom, čiže mám 30 minút nato prečistiť si hlavu a pokračovať v turnaji.
Nový stôl je hodne zaujímavý, predomnou sedí chalan čo limpoval ATC a mal stack asi 200-250k. Od nášho stolu, než som vypadol vypadlo asi 20 hráčov (nepreháňam - 7 rúk v rade bol sit open (2x dvojity) a nestihali nám dosadzat hracov). CL predomnou hitoval snad vsetko, a calloval mega light. K tomu sa presne oproti nemu po megalucky hre nachipovala druhá calling station (pusholô KJ na J hi mono boarde do celeho stolu bez FD, callla ho ale fish za mnou s AK - K vo farbe, blanks a vybavene a pod.) Veľký pot brala calling keď vyhral s Q5 na 763 kde na flope išlo dnu veľa a checkovali po river Q...atď. No ale poďme k hre.

Prvá handa na stole BB300 mám 20k a všetci rovnako alebo viac.
MP R 700 (CL) ja call s ATs, HJ,CO,BTN,SB a BB call.
FLOP T22 SB/BB/MP check, ja bet 1500 (asi málo), HJ call, BTN R na 4k , ja aj HJ call Mal som to pushnut?
TURN Q mi dáva FD, checkujeme - takže BTN má Tx (nie QT, HJ netuším)
RIVER J, za mnou bet 5k, BTN fodlne AT a ja tiež a pán ukáže 55 :river: :evil: wtf call na flope?...wp, bil som KT,T9 a blufy + celkom som mu veril A2.... poprípade slowplay 22

Potom prichádza sitopen šialenstvo (UTG R4x,CL instacall a ešte pár hráčov - flop T88, UTG push s Q9 a CL instacall s T8), CL callne raise s 59 flop K57 callne bet a turn 9 c/pushne vs AA river blank a ide sa dalej. jednoducho des a ja bez hratelnej handy alebo keď tak sú lepší či už preflop alebo po flope...

Dostávam AA na BB600, UTG R1200 (40k),CL call a ja 3B 5200 (10k behind) (obaja som čakal že callnu - aj keď som mal asi dať menej) UTG call a CL fold :shock: :shock: callol väčšie raise ale mne foldol, respect :evil:
Flop 983 pushnem on fold...

Potom prichádza carddead fáza a ja som stabilne SB/BB alebo UTG , čiže sa mi hrá dosť zle až sa pri BB1200 odblindujem na 3600. Puhsnem AT dostanem 2x call a keď CL betuje a dostáva cally na 887 J J neverím že môžem vyhrať, alebo obaja majú A6 a AQ a ostávam ešte na jednu ruku.

Handa nato som SB a ide MP raise 3500 a CL call, ja push 4k a za mnou repush 24k, MP fold a CL po námysle call s Q8s, ja A9 a pán na BB AJ Board K62 T T a idem domov.

No nič nabudúce, ale budem si musieť spraviť nejaké remindery(osviežovače pamäte), ktoré si budem počas hry pozerať, a hlavne si tam napíšem že neoverlimpovať zbytočne, radšej raise...

No čaká ma dlhá cesta kým to bude aspoň rozumne schopné, ale dovtedy budem rád, keď tento blog aspoň niekoho pobaví.

GL na stoloch
wizdo :wizdo:
wizdo

Odoslaťod wizdo 12 Dec 2013 11:05

Ahojte,
report z včerajšieho turnaja (22 eur freeze reentry) bude v podstate veľmi krátky. Po posledných turnajoch som si povedal, že tight is right a hral som dobré ruky, v pozícii a ak sa dalo raisom/3Betom. Okrem toho som iba foldoval a nerobil žiadne blbosti.

V podstate som hral 2xAA,KK,2xAQo,66,88,99 a pár suited conectorov a Axs.

Prvá handa, UTG limp, ja na BTN R 250 (BB50), SB,BB, UTG call (stacky všetci cez 15k)
FLOP KJ9r dám cbet 625, SB C,BB F, UTG C
TURN 9 ja bet 950, SB call a UTG R2150, ja call, SB Fold (UTG som videl X/minR middle par na K98s preto call :wizdo:)
RIVER 2 dáva runner runer flush a pán betuje 3150, ja rozmýšlam a skúšam bluffcatch, otáča AKo...to som really nečakal

Druhá handa mám AA na SB s 13,5k stackom a chalan na MP+1 (30k cca) pri BB100 raisne 375, do mňa fold a ja rozmýšlam koľko 3B a dávam megalomanských 1500 :wall: :wall: , on call :crazy: :crazy:
FLOP J52r megasuchý a betujem 2k (behind 10k počítam to že turn okolo 4k a river zvyšok), calluje 8-) - tipujem Jx, možno 66-TT, overkarty...
TURN 3 betujem 3625, on call 8-)
RIVER 6k a hrám divadlo (zakryjem si tvár a pozerám do zeme) po asi 2 minutách callne s QJo...wp ďakujem 8-) :Yahoo!:

Hneď ruku nato mám AQo na BTN,BB150 a môj stack 27k...akcia MP R 375, MP+1 C (40k),CO C, ja 3B 1500, MP a MP+1 Call, CO fold
FLOP Q98s betujem 2500 (málo?) a MP+1 Calluje (videl som ho callovať 3hi FD...)
TURN 2 a dávam 4500, calluje
RIVER T flush, checkujeme, ukazujem a beriem pot... :Yahoo!:

Potom si otváram ešte 88,66 a ďalšie handy ale bez dobrých flopov a buď cbet/foldujem alebo X/F.

Po prvom breaku dostanem opäť AA a pán z predošlých AA pri BB300 a jeho stacku 14k otvára po limpe na 1400, do mňa na SB fold a ja ako cez kopírak 3B na 4k :crazy: (OK?) - chcel som aby to buď poslal pre trošku light, alebo ak callne, nech môžem ani flop posielať...callne 8-)
FLOP A36r - zahrám divadlo a betnem 3k s tým, že dúfam, že mi uverí že mám JJ-KK a že nechcem callovať all in, rozmýšla nad pushom :evil: ale nakoniec foldne :O: ...hovorí že mal JJ...

No a posledná handa MP R (50k+) pri BB1200 na 2,4k, HJ callne a ja na BB s AKo pushnem 23k, pán dúm a callne s 88.
Board J87 mono K J a idem domov. :( :(

Škoda, no nevadí, mám pocit že som hral lepšie, ale tie AA boli asi trošku overraisnuté...Inak som celkom spokojný, bolo to síce tight, ale tak kým sa nenaučím mať plán s handou a vedieť lepšie zahrať handu postflop, takto by mali vyzerať moje turnaje...

GL all
wizdo :wizdo:
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!