ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: ZelTZN aka NLHE Soldier
Si to napisal ako keby si bol nestastny z toho hotrunu
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Mám z toho také zmiešané pocity. Doteraz som nebol zvyknutý to takto ownovať a neviem si na to zvyknúť
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Ako na nový rok, tak po celý rok? Runujem pomerne slušne, aj keď sa dá povedať, že to sú skôr súperi, ktorý(í?) robia retarded plays a potom je tu ľahké frajeriť s takýmto grafom (literally). Každopádne som rád, že vidím svetlo na konci tunela za ten strávený čas a energiu, čo som do pokru vložil.
Akurát som dotočil nové video pre coacha. Vo štvrtok bude prehraté a rozobraté na verejnom coachingu. Bude to klasika NL100 6-max poctivý 4tabling. Dosť mi blbol net, čo ma dosť sralo, pretože doteraz bolo všetko ok, ale tak stále si myslím, že to bude pozerateľné.
Dúfam, že vychytáme nejaké muchy, lebo tam bolo pár zaujímavých spotov. Dúfam, že mi vydrží takýto entuziazmus pre hru a pre analýzu. Myslím si, že som prešiel veľký skok a po coachingu o PF ranges som začal mať väčšie pochopenie pre hru. To nadväzovalo k častejšej hre postflop, v ktorej sa necítim ešte úplne ako ryba vo vode, ale pracujem na tom, aby všetko bolo ako má
Akurát som dotočil nové video pre coacha. Vo štvrtok bude prehraté a rozobraté na verejnom coachingu. Bude to klasika NL100 6-max poctivý 4tabling. Dosť mi blbol net, čo ma dosť sralo, pretože doteraz bolo všetko ok, ale tak stále si myslím, že to bude pozerateľné.
Dúfam, že vychytáme nejaké muchy, lebo tam bolo pár zaujímavých spotov. Dúfam, že mi vydrží takýto entuziazmus pre hru a pre analýzu. Myslím si, že som prešiel veľký skok a po coachingu o PF ranges som začal mať väčšie pochopenie pre hru. To nadväzovalo k častejšej hre postflop, v ktorej sa necítim ešte úplne ako ryba vo vode, ale pracujem na tom, aby všetko bolo ako má
-
Mám kúpenú Applications of No-Limit Holde'Em od Jandu a mám taký problém. Kúpil som si ju na starom počítači, na ktorom som si prečítal pár strán a teraz by som si ju chcel prečítať v telefóne/na novom notebooku, lenže ju nedokážem otvoriť. Vždy mi vypíše, že tento súbor sa nedá otvoriť alebo niečo podobné. Aké máte skúsenosti s kúpenými knihami a čítaním ich na viacerých zariadeniach? Ide o nejaký copyright a ochranu autorovho diela alebo som len neschopný vyriešiť nejaký banálny problém?
-
stale som sa cudoval ci ten slovak co hrava 200vku ma aj nejaky blog a kto to vobec je ... uz viem
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
Tým myslíš mňa? Obávam sa, že ťa sklamem Pravdepodobne si si ma s niekym zmýlil, lebo ja NL200 nehrám (a v najbližšej dobe ani nebudem). A mám na to aj výhovorku maturity. A samozrejme nemám na to ani skill a ani BR
-
mas nick na PS EVidenceSK ? lebo stranu dozadu to tam mas
-
SATAN napísal:stale som sa cudoval ci ten slovak co hrava 200vku ma aj nejaky blog a kto to vobec je ... uz viem
Velmi dobry kamarat a "coach" hraval regularne NL 200 na PS...aky hladas nick? Ale on si blog nevedie
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
no tak potom to je tvoj kamarat co ho vídavam na stoloch... com myslel ze si to ty
a on je niekde coach ?? alebo len coachuje teba ?
-
SATAN napísal:no tak potom to je tvoj kamarat co ho vídavam na stoloch... com myslel ze si to ty
No ale on teraz hrava na full tilte, ide po black card...a nie, on necoachuje, iba ja mu posielam ruky a konzultujeme ich spolu...
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.