WolfiK blog
Re: The resurrection of WolfiK
podivajme sa nekdo chce kopnút do vrtule musis sekat hlaby porad bude krev strikat
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
tak som rozmyslal ze moj skill je dostatocny tak na micro stakes, na vyssie si myslim ze by som mal problem, tak sa chcem spytat ako je najlepsi sposob ako napredovat... po session si prechadzam handy robim si poznamky ale problem ze to robim sam a moze to byt zle...zaplatit si coacha vylucujem... jeden sposob je postovat handy na forum a nejake dalsie rady...
pripadne poradte co vy robite k napredovaniu a zdokonalovani svojej hry
pripadne poradte co vy robite k napredovaniu a zdokonalovani svojej hry
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Skúsim dať radu aspoň v mojom prípade. Nepozeraj si session hneď po dohraní session ale tesne pred začiatkom novej. Dôvody opadnú emócie, napadne ťa iná línia aj keď si vyhral atď..(edit: naladíš mind na poker zároveň). coach je super vec ale imo dá sa napredovať aj keď si sám. Pozri si winning regov, std línie ako hrajú na tvojom limite (prispôsob tomu svoju hru), rob si poznámky a kopu vecí, ktoré sú časovo náročne ale stoja zato, tak ti poviem. A ak potom sa ti to nebude dať beatovať tak až vtedy vyhľadaj odbornú pomoc. Hlavne pri stoloch treba uvažovať logicky a pôjde to.. anyway good luck
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
Xaress napísal:Skúsim dať radu aspoň v mojom prípade. Nepozeraj si session hneď po dohraní session ale tesne pred začiatkom novej. Dôvody opadnú emócie, napadne ťa iná línia aj keď si vyhral atď..(edit: naladíš mind na poker zároveň). coach je super vec ale imo dá sa napredovať aj keď si sám. Pozri si winning regov, std línie ako hrajú na tvojom limite (prispôsob tomu svoju hru), rob si poznámky a kopu vecí, ktoré sú časovo náročne ale stoja zato, tak ti poviem. A ak potom sa ti to nebude dať beatovať tak až vtedy vyhľadaj odbornú pomoc. Hlavne pri stoloch treba uvažovať logicky a pôjde to.. anyway good luck
myslim ze ti povedal vsetko len by som dodal ze ty sam premyslaj nad svojou hru co a jak robis, hladaj leaky v kazdom smere a odstranuj ich (ale na toto nemozes hrat 120 stolou), a moznost ktoru si hned vylucil je moznost ktora ta najviach posunie inak je dobre mat niekoho aspon na skype na koho sa mozes obratit a HURAAAAAAAAAAAAA na NL 20 000 000
-
- sprav si range v tabuľke, aby si nebol exploitable preflop - to je základ
- rozmýšľaj o ranges postflop v každom spote a snaž sa to vždy pospájať s lines, ktoré villain robí- čudoval by si sa, koľko info dávajú villaini
- analyzuj spoty , pretože keď vieš, ako by sa mali hrať rangewise, si schopný pochopiť, kedy to jednotliví villains overdo-ujú alebo naopak, kde majú veľké leaky (hneď prvá vec, čo ma napadá vysoký cbet villaina IP a uvidíš SD, že cbetoval nejaký TPWK, ktorý by mal mať v cbeh range, tak vieš, že jeho cbeh range je weak, pretože neobsahuje tieto ruky a pod. Potom môžeš overbetovať veľa proti nemu, pretože proste on lepšie handy vo svojej range nemá a pod.)
note: Neodporúčam analyzovať spoty, kde sú veľmi široké ranges a hrá sa exploitable preflop, lebo nemôžeš spájať dve veci ako sú exploit a range.
- postuj postuj postuj handy
- volume (priorita imo)
GL
EDIT: Coach je zbytočnosť na limitoch do NL100. Všetku pomoc máš na fórach, ktoré sú free. Stačí mať dobrú pracovnú morálku a makať
- rozmýšľaj o ranges postflop v každom spote a snaž sa to vždy pospájať s lines, ktoré villain robí- čudoval by si sa, koľko info dávajú villaini
- analyzuj spoty , pretože keď vieš, ako by sa mali hrať rangewise, si schopný pochopiť, kedy to jednotliví villains overdo-ujú alebo naopak, kde majú veľké leaky (hneď prvá vec, čo ma napadá vysoký cbet villaina IP a uvidíš SD, že cbetoval nejaký TPWK, ktorý by mal mať v cbeh range, tak vieš, že jeho cbeh range je weak, pretože neobsahuje tieto ruky a pod. Potom môžeš overbetovať veľa proti nemu, pretože proste on lepšie handy vo svojej range nemá a pod.)
note: Neodporúčam analyzovať spoty, kde sú veľmi široké ranges a hrá sa exploitable preflop, lebo nemôžeš spájať dve veci ako sú exploit a range.
- postuj postuj postuj handy
- volume (priorita imo)
GL
EDIT: Coach je zbytočnosť na limitoch do NL100. Všetku pomoc máš na fórach, ktoré sú free. Stačí mať dobrú pracovnú morálku a makať
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
pekne napisane zeltzn ako nicis ty nl100 ?? daj nejaky graf nech mam nejaky poriadny vzor
-
Diky chalani... stala sa mi akurat taka vec odisiel mi disk takze asi aj cela databaza bude v prdeli. Teraz nevem ako s PT4 kupoval som to napoly tak budem moct nadalej to pouzivat hadam hej..dalsi problem nebudem mat vobec handy ..
Clovek konecne ma cas cely nateseny na poker a vaetko je prec akurat som mal v plane postudovat takych naj regov . Tak teraz mozem tak akurat ... FML
Clovek konecne ma cas cely nateseny na poker a vaetko je prec akurat som mal v plane postudovat takych naj regov . Tak teraz mozem tak akurat ... FML
-
Napis na support a poslou ti kompletni hand history. Jen jim jasne napis, ze chces celou, protoze jinak posilaji jen poslednich xy hand.
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
tak klobuk dole pred P****Stars, poslali mi skutocne celu databazu
akurat mi zmizlo farebne oznacenie hracov v klientovy skoda da to zabrat znova to vsetko povyznacovat, no co uz ale uz mozem znova hrat co je dobre
akurat mi zmizlo farebne oznacenie hracov v klientovy skoda da to zabrat znova to vsetko povyznacovat, no co uz ale uz mozem znova hrat co je dobre
-
Polka mesiaca zatial slabota, volume teraz pridam vacsie, predtym som mal mesnie problemy... v poslednej dobe to troska nejde, budem musiet popozerat nejake si spoty, uvidim ako to pojde dalej nezarobim ani deravy gros nebude zo mna super werewolf
ale nevzdavam sa !
ale nevzdavam sa !
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.