WolfiK blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: The resurrection of WolfiK

Odoslaťod SATAN 25 Apr 2014 18:35

podivajme sa nekdo chce kopnút do vrtule :D :river: musis sekat hlaby porad bude krev strikat
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod WolfiKxx 02 Máj 2014 11:51

tak som rozmyslal ze moj skill je dostatocny tak na micro stakes, na vyssie si myslim ze by som mal problem, tak sa chcem spytat ako je najlepsi sposob ako napredovat... po session si prechadzam handy robim si poznamky ale problem ze to robim sam a moze to byt zle...zaplatit si coacha vylucujem... jeden sposob je postovat handy na forum a nejake dalsie rady...
pripadne poradte co vy robite k napredovaniu a zdokonalovani svojej hry
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod Xaress 02 Máj 2014 12:04

Skúsim dať radu aspoň v mojom prípade. Nepozeraj si session hneď po dohraní session ale tesne pred začiatkom novej. Dôvody opadnú emócie, napadne ťa iná línia aj keď si vyhral atď..(edit: naladíš mind na poker zároveň). coach je super vec ale imo dá sa napredovať aj keď si sám. Pozri si winning regov, std línie ako hrajú na tvojom limite (prispôsob tomu svoju hru), rob si poznámky a kopu vecí, ktoré sú časovo náročne ale stoja zato, tak ti poviem. :) A ak potom sa ti to nebude dať beatovať tak až vtedy vyhľadaj odbornú pomoc. Hlavne pri stoloch treba uvažovať logicky a pôjde to.. anyway good luck ;)
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Odoslaťod SATAN 02 Máj 2014 13:21

Xaress napísal:Skúsim dať radu aspoň v mojom prípade. Nepozeraj si session hneď po dohraní session ale tesne pred začiatkom novej. Dôvody opadnú emócie, napadne ťa iná línia aj keď si vyhral atď..(edit: naladíš mind na poker zároveň). coach je super vec ale imo dá sa napredovať aj keď si sám. Pozri si winning regov, std línie ako hrajú na tvojom limite (prispôsob tomu svoju hru), rob si poznámky a kopu vecí, ktoré sú časovo náročne ale stoja zato, tak ti poviem. :) A ak potom sa ti to nebude dať beatovať tak až vtedy vyhľadaj odbornú pomoc. Hlavne pri stoloch treba uvažovať logicky a pôjde to.. anyway good luck ;)

myslim ze ti povedal vsetko :D len by som dodal ze ty sam premyslaj nad svojou hru co a jak robis, hladaj leaky v kazdom smere a odstranuj ich (ale na toto nemozes hrat 120 stolou), a moznost ktoru si hned vylucil je moznost ktora ta najviach posunie ;) inak je dobre mat niekoho aspon na skype na koho sa mozes obratit a HURAAAAAAAAAAAAA na NL 20 000 000
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod Zeltzn 03 Máj 2014 09:35

- sprav si range v tabuľke, aby si nebol exploitable preflop - to je základ
- rozmýšľaj o ranges postflop v každom spote a snaž sa to vždy pospájať s lines, ktoré villain robí- čudoval by si sa, koľko info dávajú villaini
- analyzuj spoty , pretože keď vieš, ako by sa mali hrať rangewise, si schopný pochopiť, kedy to jednotliví villains overdo-ujú alebo naopak, kde majú veľké leaky (hneď prvá vec, čo ma napadá vysoký cbet villaina IP a uvidíš SD, že cbetoval nejaký TPWK, ktorý by mal mať v cbeh range, tak vieš, že jeho cbeh range je weak, pretože neobsahuje tieto ruky a pod. Potom môžeš overbetovať veľa proti nemu, pretože proste on lepšie handy vo svojej range nemá a pod.)
note: Neodporúčam analyzovať spoty, kde sú veľmi široké ranges a hrá sa exploitable preflop, lebo nemôžeš spájať dve veci ako sú exploit a range.
- postuj postuj postuj handy
- volume (priorita imo)

GL

EDIT: Coach je zbytočnosť na limitoch do NL100. Všetku pomoc máš na fórach, ktoré sú free. Stačí mať dobrú pracovnú morálku a makať :)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod SATAN 03 Máj 2014 15:07

pekne napisane zeltzn ako nicis ty nl100 ?? daj nejaky graf nech mam nejaky poriadny vzor
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod WolfiKxx 04 Máj 2014 12:45

Diky chalani... stala sa mi akurat taka vec odisiel mi disk takze asi aj cela databaza bude v prdeli. Teraz nevem ako s PT4 kupoval som to napoly tak budem moct nadalej to pouzivat hadam hej..dalsi problem nebudem mat vobec handy :( ..
Clovek konecne ma cas cely nateseny na poker a vaetko je prec akurat som mal v plane postudovat takych naj regov . Tak teraz mozem tak akurat ... FML :w4444x:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod VNPK 05 Máj 2014 16:02

Napis na support a poslou ti kompletni hand history. Jen jim jasne napis, ze chces celou, protoze jinak posilaji jen poslednich xy hand.
Obrázok používateľa
VNPK

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 1 krát/20 krát

Odoslaťod WolfiKxx 08 Máj 2014 15:23

tak klobuk dole pred P****Stars, poslali mi skutocne celu databazu :Bravo:
akurat mi zmizlo farebne oznacenie hracov v klientovy skoda da to zabrat znova to vsetko povyznacovat, no co uz ale uz mozem znova hrat co je dobre :)
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod WolfiKxx 15 Máj 2014 14:15

Polka mesiaca zatial slabota, volume teraz pridam vacsie, predtym som mal mesnie problemy... v poslednej dobe to troska nejde, budem musiet popozerat nejake si spoty, uvidim ako to pojde dalej nezarobim ani deravy gros nebude zo mna super werewolf :D
ale nevzdavam sa !
Prílohy
My Currency Won in USD over Hands Played for (PokerStars) Wildwoolsy.png
My Currency Won in USD over Hands Played for (PokerStars) Wildwoolsy.png (37.65 ) Zobrazená 2877 krát
Obrázok používateľa
WolfiKxx

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!