Ondokov blog
Re: Ondokov blog
reasoning?
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Feeling imo- som predsa jeden z tych feelovych hracov.
Spoiler:
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
ondoko napísal:Feeling imo- som predsa jeden z tych feelovych hracov.Spoiler:
Mozno som mimo, ale podla mna je to velmi fajn call a nemusis sa tak podcenovat Je to totiz double paired board a nevidim vela ludi, ktori tu betnu river s A-high FD, kedze maju tonu showdown equity a neexistuje velmi dovod to otacat na bluff. AT ma podla mna na tomto boarde equity velmi blizku A-high, kedze ak by tu niekto valuebetoval AT, tak by musel predpokladat, ze ho callnes s horsou desiatkou, co je velmi unlikely ze by si tu mal, alebo ze callnes s A-high, co je sice ovela viac ruk, ale zasa nie kazdy bude happy callovat velky river bet s A-high. Proste podla mna tu ma prilis vela bluffov vo svojej range (pricom vychadzame z predpokladu, ze A-high bluffovat nebdue) na to, aby si tu zahodil
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
tiez sa mi ten call paci nh
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
ten donk F/T w/e
Ja by som to hral úplne inak, ale v tom je poker pekná hra
Takže ty si ani nemal ten timing tell, len si si myslel? Ja by som nemal na to ballz.. Najväčší problém vidím v tom, že blokuješ veľkú časť jeho bluffing range + villain je relatívne uncapped, čo nie je zrovna to, čo chceš, keď hero calluješ... nh
Ja by som to hral úplne inak, ale v tom je poker pekná hra
Takže ty si ani nemal ten timing tell, len si si myslel? Ja by som nemal na to ballz.. Najväčší problém vidím v tom, že blokuješ veľkú časť jeho bluffing range + villain je relatívne uncapped, čo nie je zrovna to, čo chceš, keď hero calluješ... nh
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
neviem pri akej inej hre ako poker, ma clovek jeden den pocit, ze je king of pop a na druhy den, si mysli, ze jeho skills su hodne akurat tak NL2 a ze jeho superi maju prinajhorsom second nuts..
posledne 4 dni:
pondelok-utorok
streda - moj worst day ever. asi po tomto porozmyslam nad nejakym dennym stoplossom. aj ked si myslim, ze vsetko zahrate v ramci ranges ok a nic z toho tiltnute nebolo.
dnes
overall pondelok - stvrtok
.. dnesnu satanovu 6 hodinovu challenge uz nedam (sa mi neste), verim, ze mi jedneho dna odpusti...
posledne 4 dni:
pondelok-utorok
Spoiler:
streda - moj worst day ever. asi po tomto porozmyslam nad nejakym dennym stoplossom. aj ked si myslim, ze vsetko zahrate v ramci ranges ok a nic z toho tiltnute nebolo.
Spoiler:
dnes
Spoiler:
overall pondelok - stvrtok
Spoiler:
.. dnesnu satanovu 6 hodinovu challenge uz nedam (sa mi neste), verim, ze mi jedneho dna odpusti...
- ondoko
neodpusti jedine ze by si mu ukazal overall s redline
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
nech sa lubi
teraz uz hej?
Spoiler:
teraz uz hej?
- ondoko
dobreeeeeeee ja by sem sa chcel naucit porazat zoom ale nejak mi to nejde ... nevim stale kde robim chybu
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
Ta redline neni zasa nejak strasne fit, nie? Hravas NL100? U mna sa tilt casto prejavuje obrovskym droppom v redline. Nie je to, samozrejme, pravidlo, niekedy je variance bitch a redline prepadne akokolvek dobre clovek hra, ale uz viem, ze ked mi ide redline do pekla pocas celeho dna, tak najskor robim chybu niekde ja. A ked sa spatne na tie sessions pozriem, tak sa mi to zvycajne aj potvrdi Ci toto je tvoja standard redline? Ak ano, tak som nic nepovedal
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.