Ondokov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Ondokov blog

Odoslaťod Zeltzn 24 Máj 2014 10:29

reasoning?
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod ondoko 25 Máj 2014 16:43

Feeling imo- som predsa jeden z tych feelovych hracov.
Spoiler:
ale nie seriously. Timetells. River som giveupoval viacmenej, nerozmyslal uz moc nad handou a chcel insta foldovat, ale zrazu zacal on silno timebankovat, pricom flop aj turn skoro instacalloval. Tak som sa po bete nad tym zamyslel, ze ak by mal na flope any set alebo anytwo pair tak by aspon popremyslal, ci to raisne alebo callne iba. Teda za predpokladu, ze je thinking a zvazi ci chce defendovat svoju calling range v 3way pote s bottom set a podobne.Tak som ho na riveri putol na Tx handy a random flush draws a atraight draws. 9x verim ze na turn barel foldne. Dostal som sa teda k tomu, ze ci betne 28$ do 36$ potu na Tx ruku, pricom s nou ma sd value a moze ju checkovat resp. si ist po very thin value s AT. Suma sumarum, som si povedal ze bud budem za kkta a ukaze mi quads, resp. busted fd s A high a prehram alebo urobim svoj najheroish call ever. Vyslo to :)
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod matiapag 25 Máj 2014 18:21

ondoko napísal:Feeling imo- som predsa jeden z tych feelovych hracov.
Spoiler:
ale nie seriously. Timetells. River som giveupoval viacmenej, nerozmyslal uz moc nad handou a chcel insta foldovat, ale zrazu zacal on silno timebankovat, pricom flop aj turn skoro instacalloval. Tak som sa po bete nad tym zamyslel, ze ak by mal na flope any set alebo anytwo pair tak by aspon popremyslal, ci to raisne alebo callne iba. Teda za predpokladu, ze je thinking a zvazi ci chce defendovat svoju calling range v 3way pote s bottom set a podobne.Tak som ho na riveri putol na Tx handy a random flush draws a atraight draws. 9x verim ze na turn barel foldne. Dostal som sa teda k tomu, ze ci betne 28$ do 36$ potu na Tx ruku, pricom s nou ma sd value a moze ju checkovat resp. si ist po very thin value s AT. Suma sumarum, som si povedal ze bud budem za kkta a ukaze mi quads, resp. busted fd s A high a prehram alebo urobim svoj najheroish call ever. Vyslo to :)

Mozno som mimo, ale podla mna je to velmi fajn call a nemusis sa tak podcenovat :) Je to totiz double paired board a nevidim vela ludi, ktori tu betnu river s A-high FD, kedze maju tonu showdown equity a neexistuje velmi dovod to otacat na bluff. AT ma podla mna na tomto boarde equity velmi blizku A-high, kedze ak by tu niekto valuebetoval AT, tak by musel predpokladat, ze ho callnes s horsou desiatkou, co je velmi unlikely ze by si tu mal, alebo ze callnes s A-high, co je sice ovela viac ruk, ale zasa nie kazdy bude happy callovat velky river bet s A-high. Proste podla mna tu ma prilis vela bluffov vo svojej range (pricom vychadzame z predpokladu, ze A-high bluffovat nebdue) na to, aby si tu zahodil :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod magorko 25 Máj 2014 18:45

tiez sa mi ten call paci :vlade: nh
magorko

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 17 krát/209 krát

Odoslaťod Zeltzn 25 Máj 2014 19:35

ten donk F/T w/e

Ja by som to hral úplne inak, ale v tom je poker pekná hra :D

Takže ty si ani nemal ten timing tell, len si si myslel? Ja by som nemal na to ballz.. Najväčší problém vidím v tom, že blokuješ veľkú časť jeho bluffing range + villain je relatívne uncapped, čo nie je zrovna to, čo chceš, keď hero calluješ... nh
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod ondoko 29 Máj 2014 21:14

neviem pri akej inej hre ako poker, ma clovek jeden den pocit, ze je king of pop a na druhy den, si mysli, ze jeho skills su hodne akurat tak NL2 a ze jeho superi maju prinajhorsom second nuts..

posledne 4 dni:

pondelok-utorok

Spoiler:
26-27_5.png
26-27_5.png (55.63 ) Zobrazená 2580 krát

streda - moj worst day ever. asi po tomto porozmyslam nad nejakym dennym stoplossom. aj ked si myslim, ze vsetko zahrate v ramci ranges ok a nic z toho tiltnute nebolo.
Spoiler:
28.png
28.png (43.29 ) Zobrazená 2562 krát

dnes
Spoiler:
29.png
29.png (42.05 ) Zobrazená 2573 krát

overall pondelok - stvrtok :crazy:
Spoiler:
overall.png
overall.png (64.18 ) Zobrazená 2578 krát

.. dnesnu satanovu 6 hodinovu challenge uz nedam (sa mi neste), verim, ze mi jedneho dna odpusti... 8-)
ondoko

Odoslaťod SATAN 29 Máj 2014 21:32

neodpusti jedine ze by si mu ukazal overall s redline :D
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod ondoko 29 Máj 2014 22:00

nech sa lubi

Spoiler:
-5.5bb/100
over_red_line.png
over_red_line.png (66.03 ) Zobrazená 2534 krát

teraz uz hej? :vlade:
ondoko

Odoslaťod SATAN 29 Máj 2014 22:10

dobreeeeeeee ja by sem sa chcel naucit porazat zoom ale nejak mi to nejde ... nevim stale kde robim chybu
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod matiapag 30 Máj 2014 06:52

Ta redline neni zasa nejak strasne fit, nie? Hravas NL100? U mna sa tilt casto prejavuje obrovskym droppom v redline. Nie je to, samozrejme, pravidlo, niekedy je variance bitch a redline prepadne akokolvek dobre clovek hra, ale uz viem, ze ked mi ide redline do pekla pocas celeho dna, tak najskor robim chybu niekde ja. A ked sa spatne na tie sessions pozriem, tak sa mi to zvycajne aj potvrdi :) Ci toto je tvoja standard redline? Ak ano, tak som nic nepovedal :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!