BORCOVSKY BLOG

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: BORCOVSKY BLOG

Odoslaťod Brejcinho 16 Máj 2015 21:58

Maj challenge : Edit 16.5.

Grind hodin 7,5/75
Sportova aktivita 1/8
Spravit skusky 2/2
Nepit sladene napoje 7/18
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod yegon 17 Máj 2015 06:22

SATAN napísal:
yegon napísal:chudnut sa neda ked mi to chodi tak ako to chodi - musim si obalovat nervy cukrom aby som bol vobec schopny odohrat nejaku volume, s hrou som spokojny ale ked si nabieham do coolera za coolerom tak sa to aj tak blbo rozdychava.

take stym mam problem :D zatat sem na BEBEckach ale nevim jak dluho to vydrzim :D

pff amater, ze bbcka, ja som vcera zadrel dve velke kysle smotany s kopou cukru, skoricou a ako bonus som do toho nasypal psie piskoty
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Magnus 17 Máj 2015 12:12

Ak chcete schudnut, tak si dajte diabetologicky jedalnicek, hoci nie ste diabetik. Je to suverenne najzdravsi jedalnicek, aky bol vymysleny a je uplne jednoduchy. Ja som bol tluste prasa, pri vyske 185 cm som mal 112 kg. Po 2 rokoch mam 89 kg a citim sa totalne fit. Sportujem light, tak 2 dni do tyzdna po hodine v posilke a ked je pekne tak na bike alebo plavat.
Skuste si pocitat SJ (sacharidove jednotky), ktore zjete pocas dna. Je to zo zaciatku otrava, ale ked sa to naucite, robite to automaticky.
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod yegon 17 Máj 2015 13:15

videl si co som napisal o post vyssie? myslis ze moj problem je ze neviem co nejest? :)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod SATAN 17 Máj 2015 13:20

:lol2: take mi nekedy pripada ze lude citaju kazdy treti post :D idu si raci zebehat peace
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod Magnus 17 Máj 2015 16:37

yegon napísal:videl si co som napisal o post vyssie? myslis ze moj problem je ze neviem co nejest? :)

ak si musis obalovat nervy cukrom, tak asi nevies :D
Magnus

Odoslaťod yegon 17 Máj 2015 17:06

Magnus napísal:
yegon napísal:videl si co som napisal o post vyssie? myslis ze moj problem je ze neviem co nejest? :)

ak si musis obalovat nervy cukrom, tak asi nevies :D

nepoberam logiku tohto vyroku, je predsa mozne vediet co je pre teba dobre a robit z nejakeho dovodu nieco co je pre teba zle
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod Magnus 17 Máj 2015 17:31

Takze VIES, co je dobre, ale kvoli istym okolnostiam NEROBIS to, co vies, ze je dobre.
Potom naco su tie meditacne cvicenia, relax a pod. Naco su potom tieto motivacne blogy, ked ti chyba obycajna pevna vola? Ale nechapem, ako si sa bez pevnej vole dopracoval tam, kde si momentalne (co musela byt dost drina, si myslim)?
Tvoja vaha mala byt uz davno dole. To, ze potrebujes cukor na nervy pri hre, je chaba vyhovorka.
Magnus

Odoslaťod yegon 17 Máj 2015 18:27

naco by mi bol motivacny blog ak by som mal pevnu volu?
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod yegon 17 Máj 2015 18:33

Hra: 16.9/40k VPP
Paleo strava: 6/24 dni
Schudnut: 0,6/5 kg

rysuje sa mi v hlave myslienka uplne si odfajcit v juni hlavu pokrom, je to posledny mesiac pred prazdninami cize aspon do obeda bude doma klud, pokusim sa vybavit do konca maja co najviac RL veci ktore potrebujem podokoncovat aby ma naozaj nic nerusilo + nejako nabehnut aspon zhruba na rytmus ktory by som chcel drzat v juni

moja predstava je nieco ako 100k hands a kazdy den 1,5h studia, okrem toho miesto filmov/serialov a nonpoker podcastov zaradit poker videa a podcasty

odreagovavat sa budem sportom a ucenim sa so synom na zaverecne pisomky
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!