BORCOVSKY BLOG
Re: BORCOVSKY BLOG
Maj challenge : Edit 16.5.
Grind hodin 7,5/75
Sportova aktivita 1/8
Spravit skusky 2/2
Nepit sladene napoje 7/18
Grind hodin 7,5/75
Sportova aktivita 1/8
Spravit skusky 2/2
Nepit sladene napoje 7/18
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
SATAN napísal:yegon napísal:chudnut sa neda ked mi to chodi tak ako to chodi - musim si obalovat nervy cukrom aby som bol vobec schopny odohrat nejaku volume, s hrou som spokojny ale ked si nabieham do coolera za coolerom tak sa to aj tak blbo rozdychava.
take stym mam problem zatat sem na BEBEckach ale nevim jak dluho to vydrzim
pff amater, ze bbcka, ja som vcera zadrel dve velke kysle smotany s kopou cukru, skoricou a ako bonus som do toho nasypal psie piskoty
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Ak chcete schudnut, tak si dajte diabetologicky jedalnicek, hoci nie ste diabetik. Je to suverenne najzdravsi jedalnicek, aky bol vymysleny a je uplne jednoduchy. Ja som bol tluste prasa, pri vyske 185 cm som mal 112 kg. Po 2 rokoch mam 89 kg a citim sa totalne fit. Sportujem light, tak 2 dni do tyzdna po hodine v posilke a ked je pekne tak na bike alebo plavat.
Skuste si pocitat SJ (sacharidove jednotky), ktore zjete pocas dna. Je to zo zaciatku otrava, ale ked sa to naucite, robite to automaticky.
Skuste si pocitat SJ (sacharidove jednotky), ktore zjete pocas dna. Je to zo zaciatku otrava, ale ked sa to naucite, robite to automaticky.
- Magnus
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/75 krát
videl si co som napisal o post vyssie? myslis ze moj problem je ze neviem co nejest?
-
take mi nekedy pripada ze lude citaju kazdy treti post idu si raci zebehat peace
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
yegon napísal:videl si co som napisal o post vyssie? myslis ze moj problem je ze neviem co nejest?
ak si musis obalovat nervy cukrom, tak asi nevies
- Magnus
Magnus napísal:yegon napísal:videl si co som napisal o post vyssie? myslis ze moj problem je ze neviem co nejest?
ak si musis obalovat nervy cukrom, tak asi nevies
nepoberam logiku tohto vyroku, je predsa mozne vediet co je pre teba dobre a robit z nejakeho dovodu nieco co je pre teba zle
-
Takze VIES, co je dobre, ale kvoli istym okolnostiam NEROBIS to, co vies, ze je dobre.
Potom naco su tie meditacne cvicenia, relax a pod. Naco su potom tieto motivacne blogy, ked ti chyba obycajna pevna vola? Ale nechapem, ako si sa bez pevnej vole dopracoval tam, kde si momentalne (co musela byt dost drina, si myslim)?
Tvoja vaha mala byt uz davno dole. To, ze potrebujes cukor na nervy pri hre, je chaba vyhovorka.
Potom naco su tie meditacne cvicenia, relax a pod. Naco su potom tieto motivacne blogy, ked ti chyba obycajna pevna vola? Ale nechapem, ako si sa bez pevnej vole dopracoval tam, kde si momentalne (co musela byt dost drina, si myslim)?
Tvoja vaha mala byt uz davno dole. To, ze potrebujes cukor na nervy pri hre, je chaba vyhovorka.
- Magnus
naco by mi bol motivacny blog ak by som mal pevnu volu?
-
Hra: 16.9/40k VPP
Paleo strava: 6/24 dni
Schudnut: 0,6/5 kg
rysuje sa mi v hlave myslienka uplne si odfajcit v juni hlavu pokrom, je to posledny mesiac pred prazdninami cize aspon do obeda bude doma klud, pokusim sa vybavit do konca maja co najviac RL veci ktore potrebujem podokoncovat aby ma naozaj nic nerusilo + nejako nabehnut aspon zhruba na rytmus ktory by som chcel drzat v juni
moja predstava je nieco ako 100k hands a kazdy den 1,5h studia, okrem toho miesto filmov/serialov a nonpoker podcastov zaradit poker videa a podcasty
odreagovavat sa budem sportom a ucenim sa so synom na zaverecne pisomky
Paleo strava: 6/24 dni
Schudnut: 0,6/5 kg
rysuje sa mi v hlave myslienka uplne si odfajcit v juni hlavu pokrom, je to posledny mesiac pred prazdninami cize aspon do obeda bude doma klud, pokusim sa vybavit do konca maja co najviac RL veci ktore potrebujem podokoncovat aby ma naozaj nic nerusilo + nejako nabehnut aspon zhruba na rytmus ktory by som chcel drzat v juni
moja predstava je nieco ako 100k hands a kazdy den 1,5h studia, okrem toho miesto filmov/serialov a nonpoker podcastov zaradit poker videa a podcasty
odreagovavat sa budem sportom a ucenim sa so synom na zaverecne pisomky
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 13 hostí.