1. ročník OPT
Re: Re: Re: Re: Re: Ale dohaje uz Zarte!!!!!
Ved mi to nabuduce vratis
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ale dohaje uz Zarte!!!!!
Tak tomu neveris ani ty sam :-D To nejde Te porazit... Jen aby sis to nevystrilel v tomto prvnim rocniku :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ale dohaje uz Zarte!!!!!
Samozrejme v dalsom rocniku s takym uspechom neratam
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Ale dohaje uz Zarte!!!!!
prehral si s A5 proti QT a to ta dokaze rozhodit? Ved to ani nebol badbeat ved to je skoro 50/50 :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ale dohaje uz Zarte!!!!!
Ano, ale nutno podotknout, ze jsem to prohral az na river - a to uz jsem si zacal rikat, ze to snad bude ten vecer poprve, kdy to zartovi nejvyde! :-) Rekl bych, ze pred riverem mel zart uz hodne malou sanci na procenta...
-
Re: Ale dohaje uz Zarte!!!!!
urcite nie ale chipy isli vsetky do potu pred flopom nie? :) vtedy to bolo 50/50 cize je jedno ako sa dopracujes k vyhernej ruke ci pride eso na prvej alebo poslednej karte
ovela horsie by bolo ak by na flope prislo QJ a on by na turne a riveri spravil postupku s esom :)
i ked stale je to to iste 50/50
ovela horsie by bolo ak by na flope prislo QJ a on by na turne a riveri spravil postupku s esom :)
i ked stale je to to iste 50/50
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: re
Ale ano - zart dal allin preflop, ja vytusil ze to strili i s kdejakou stredne silnou kobinaci takze jsem to zkusil. Mel jsem tak 58% urcite, mozna i o neco vice. Nejsem uplny zacatecnik, takze samozrejme to neberu tak, ze kdyz drzim alespon jedno A v ruce, ze jsem jisty vitez. Ale prohrat na river, kdyz on je dobira kazdou hru - tak to mne dostalo. Rikal jsem si, ze je nejvyssi cas na takovou tu vyjimku potvrzujici pravidlo, ze zart vzdy vyhraje :-D Lec bohuzel, vyjimky vcera jaksi na sklade nebyly...
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.