neviem si rady s touto rukou
Re: neviem si rady s touto rukou
este ma napadla taka vec, na ten posledny call dostavam skoro 3 ku 1, nie je sanca ze super bluffuje alebo ma slabsie eso, pripadne par pod AA vyssia nez 28% ktore na call potrebujem? Hlavne ak super moze mat 99% istotu ze nemam 3? Podla mna je to fajn spot na bluff len neviem ci mozem ocakavat take percento bluffov ako na call potrebujem.
predpokladam ze od dobreho hraca by som tu mozno mal aj vyssie percento bluffov nez mi treba
ak je to teda tak, nie je potom zla aj moja hra na flope? Ked sa dostavam do pozicie ze mam rozhodovat o folde na ktory dostavam 2.6 ku 1 odds tak to som si bohvieaku jednoduchu situaciu nevytvoril. Neviem ci je vobec matematicky spravne foldnut top pair s takymi odds.
predpokladam ze od dobreho hraca by som tu mozno mal aj vyssie percento bluffov nez mi treba
ak je to teda tak, nie je potom zla aj moja hra na flope? Ked sa dostavam do pozicie ze mam rozhodovat o folde na ktory dostavam 2.6 ku 1 odds tak to som si bohvieaku jednoduchu situaciu nevytvoril. Neviem ci je vobec matematicky spravne foldnut top pair s takymi odds.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: neviem si rady s touto rukou
Mal si to dorovnat aby sme vedeli co mal :-D
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: neviem si rady s touto rukou
Druhá vec mal si v hre tolko penazí že dorovnať a prísť o zvyšné peniaze by bolo jedno,alebo si mohol mať 120,takto ti zostalo asi 30dol.mohol mať A 5,A6
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: Re: neviem si rady s touto rukou
Ešte jedna vec,maník mal najviac penazí u stola,takže možno hral agresívne.Ak odsledoval hru yegona,že hrá len na extra karty a má plné gate pri hre,tak by som sa nečudoval že ti dal all-in s 7,2.Ja by som to kludne urobil.]:->
-
pre yegona
myslim ze si dal do suvisu tvoj iba 3xBB spolu s tym ze ak by si mal AK tak po jeho reraise na flope by si ho reraisol all-in a nie len tak kozmeticky.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
pre spongeboba
ako sa da hrat proti takym hracom co s nicim na ruke to tlacia do all-in a tazia z toho ze hrac aj ked ma TPTK tak sa zlakne silnejsej kominacie a zlozi?
Mna napada riesenie iba hrat ako shortstack.
Mna napada riesenie iba hrat ako shortstack.
- fidelko
Re: pre yegona
s AK by som mal presne rovnaky problem ako s AJ
ja som sa neobaval ze ma super lepsieho kickera, jedine coho som sa bal bola 3-ka
ja som sa neobaval ze ma super lepsieho kickera, jedine coho som sa bal bola 3-ka
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: pre yegona
no ale sam pises ze s 3 by spomalil hru,okrem toho tym padom nikdy nemozes s TPTK ist naplno do toho,lebo vzdy moze mat super napriklad 2 pary.
Tak co s tym?
Tak co s tym?
- fidelko
Re: pre spongeboba
Budeš čakať na dobré karty a dorovnáš,ale musíš mať peniaze,pre prípad že ťa dobehne,alebo odídeš k inému stolu.ináč tychto rerajse,all-in hráčov je najlachšie obrať.lebo yegon píše že sa bál 3.ale to sa dá furt báť,keď je na stole 5 taksa budem báť setu 5.ak by jeho v prípade mal A3 tak sa budem báť ,že súper má AA?báť sa treba v lese.kto sa bojí v kartách nevyhráva.
-
Re: Re: pre spongeboba
dobre,takze podla teba,ak hras s jednym superom a po flope mas top par s dobrym kikrom
tak dlhodobo je spravne dorovnat aj jeho all-in s plnym stackom?
alebo inak povedane-tych situacii,ked chyti dva pary alebo set na flope je tak malo,ze sa to oplati risknut a treba ist do toho?
tak dlhodobo je spravne dorovnat aj jeho all-in s plnym stackom?
alebo inak povedane-tych situacii,ked chyti dva pary alebo set na flope je tak malo,ze sa to oplati risknut a treba ist do toho?
- fidelko
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.