neviem si rady s touto rukou

Príspevky zo starej diskusie

Re: neviem si rady s touto rukou

Odoslaťod yegon 04 Sep 2007 08:12

este ma napadla taka vec, na ten posledny call dostavam skoro 3 ku 1, nie je sanca ze super bluffuje alebo ma slabsie eso, pripadne par pod AA vyssia nez 28% ktore na call potrebujem? Hlavne ak super moze mat 99% istotu ze nemam 3? Podla mna je to fajn spot na bluff len neviem ci mozem ocakavat take percento bluffov ako na call potrebujem.

predpokladam ze od dobreho hraca by som tu mozno mal aj vyssie percento bluffov nez mi treba

ak je to teda tak, nie je potom zla aj moja hra na flope? Ked sa dostavam do pozicie ze mam rozhodovat o folde na ktory dostavam 2.6 ku 1 odds tak to som si bohvieaku jednoduchu situaciu nevytvoril. Neviem ci je vobec matematicky spravne foldnut top pair s takymi odds.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: neviem si rady s touto rukou

Odoslaťod vlade 04 Sep 2007 08:32

Mal si to dorovnat aby sme vedeli co mal :-D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Re: neviem si rady s touto rukou

Odoslaťod SpongeBob 04 Sep 2007 08:41

Druhá vec mal si v hre tolko penazí že dorovnať a prísť o zvyšné peniaze by bolo jedno,alebo si mohol mať 120,takto ti zostalo asi 30dol.mohol mať A 5,A6
Obrázok používateľa
SpongeBob

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Re: Re: Re: neviem si rady s touto rukou

Odoslaťod SpongeBob 04 Sep 2007 08:55

Ešte jedna vec,maník mal najviac penazí u stola,takže možno hral agresívne.Ak odsledoval hru yegona,že hrá len na extra karty a má plné gate pri hre,tak by som sa nečudoval že ti dal all-in s 7,2.Ja by som to kludne urobil.]:->
Obrázok používateľa
SpongeBob

pre yegona

Odoslaťod fidelko 04 Sep 2007 09:30

myslim ze si dal do suvisu tvoj iba 3xBB spolu s tym ze ak by si mal AK tak po jeho reraise na flope by si ho reraisol all-in a nie len tak kozmeticky.
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

pre spongeboba

Odoslaťod fidelko 04 Sep 2007 09:34

ako sa da hrat proti takym hracom co s nicim na ruke to tlacia do all-in a tazia z toho ze hrac aj ked ma TPTK tak sa zlakne silnejsej kominacie a zlozi?
Mna napada riesenie iba hrat ako shortstack.
fidelko

Re: pre yegona

Odoslaťod yegon 04 Sep 2007 09:36

s AK by som mal presne rovnaky problem ako s AJ

ja som sa neobaval ze ma super lepsieho kickera, jedine coho som sa bal bola 3-ka
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: Re: pre yegona

Odoslaťod fidelko 04 Sep 2007 09:55

no ale sam pises ze s 3 by spomalil hru,okrem toho tym padom nikdy nemozes s TPTK ist naplno do toho,lebo vzdy moze mat super napriklad 2 pary.
Tak co s tym?
fidelko

Re: pre spongeboba

Odoslaťod SpongeBob 04 Sep 2007 10:23

Budeš čakať na dobré karty a dorovnáš,ale musíš mať peniaze,pre prípad že ťa dobehne,alebo odídeš k inému stolu.ináč tychto rerajse,all-in hráčov je najlachšie obrať.lebo yegon píše že sa bál 3.ale to sa dá furt báť,keď je na stole 5 taksa budem báť setu 5.ak by jeho v prípade mal A3 tak sa budem báť ,že súper má AA?báť sa treba v lese.kto sa bojí v kartách nevyhráva.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Re: Re: pre spongeboba

Odoslaťod fidelko 04 Sep 2007 10:46

dobre,takze podla teba,ak hras s jednym superom a po flope mas top par s dobrym kikrom
tak dlhodobo je spravne dorovnat aj jeho all-in s plnym stackom?
alebo inak povedane-tych situacii,ked chyti dva pary alebo set na flope je tak malo,ze sa to oplati risknut a treba ist do toho?
fidelko

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!