neviem si rady s touto rukou
Re: Re: ja
no pre mna je vysledok diskusie ten,ze ak po preflop-raise ostanete dvaja v hre,mas na ruke A so slusnym kickerom a na flope chytis A ,tak je fakt asi nezmyselne sa obavat roznych dvoch parov, setov a pod.,ale treba ist smelo ak super reraisuje,do all-inu.
Samozrejme ze super chyti niekedy dva pary alebo set ci postupku rovno na flope,ale v ovela vacsom pocte pripadov nechyti nic,pripadne stredny par alebo nejake draw.
A vtedy si jasny favorit a statistika dlhodobo praje tebe.
Samozrejme ze super chyti niekedy dva pary alebo set ci postupku rovno na flope,ale v ovela vacsom pocte pripadov nechyti nic,pripadne stredny par alebo nejake draw.
A vtedy si jasny favorit a statistika dlhodobo praje tebe.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: Re: Re: ja
zjavne hovorime kazdy o niecom inom tak to necham tak
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: ja
ak to zahráš 1000* tak isto to znamená fold tak 1000* prehráš to si myslel že?:):-X
- bushido
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: fidelko
no podla mna si to prilis zjednodusil fidelko, s plnym stackom 100+xBB by to bola urcite zla strategia ak s tebou je niekto ochotny ist do allinu na boarde A38 rainbow za 100xBB tak mozes vziat jed na to ze nema stredny par :) a pravdepodobne ani slabsie eso.
-
Re: Re: fidelko
zabudol som dodat, ale to pisem uz v predoslych prispevkoch,ze samozrejme tak hrat ako shortstack max.30BB.
Full stack hram jedine full ring a tam idem do all inu minimalne so setom.To neriskujem ani s dvoma parmi ak je viac hracov v hre.
Full stack hram jedine full ring a tam idem do all inu minimalne so setom.To neriskujem ani s dvoma parmi ak je viac hracov v hre.
- fidelko
Re: Re: Re: Re: Re: ja
ak to zahram 1000x a z toho 270x budem mat lepsiu ruku a vyhram tak stale este skoncim v minuse 600$
cele o com sa tu bavime je to kolko krat z 1000 mozem realne ocakavat ze super bluffuje alebo je taky tupy ze toto robi s horsimi kartami nez mame my
no a ja fakt neviem, moze to byt 100 z 1000 moze to byt 500 z 1000 - neviem, chcem vediet co si o tom myslite, je realne vyhrat skoro tretinu?
podla mna v tomto su borci naozaj dobri ze takuto situaciu videli tolko krat ze ti rovno povedia ano to musis dorovnat sanca ze si vpradu je viac ako 50% alebo nie tu nemas sancu byt v predu ani 5%.
cele o com sa tu bavime je to kolko krat z 1000 mozem realne ocakavat ze super bluffuje alebo je taky tupy ze toto robi s horsimi kartami nez mame my
no a ja fakt neviem, moze to byt 100 z 1000 moze to byt 500 z 1000 - neviem, chcem vediet co si o tom myslite, je realne vyhrat skoro tretinu?
podla mna v tomto su borci naozaj dobri ze takuto situaciu videli tolko krat ze ti rovno povedia ano to musis dorovnat sanca ze si vpradu je viac ako 50% alebo nie tu nemas sancu byt v predu ani 5%.
-
Re: Re: Re: fidelko
pri 30xBB stacku s tebou suhlasim
-
ozaj yegon
neskusis nejake obdobie hrat 30BB?
Lebo tych 60BB co hras sa mi zda ani ryba ani rak.
Mne to celkom funguje,ale ja hram iba mikrolimity.Tam sa na mna pozeraju ako na ovcu
a dorovnavaju mi pre flop all-iny s 99 alebo naposledy K6:)
Lebo tych 60BB co hras sa mi zda ani ryba ani rak.
Mne to celkom funguje,ale ja hram iba mikrolimity.Tam sa na mna pozeraju ako na ovcu
a dorovnavaju mi pre flop all-iny s 99 alebo naposledy K6:)
- fidelko
Re: ozaj yegon
hru s 30BB stackom si precvicujem v turnajoch ;) chcem sa naucit hrat s vacsim stackom - je to uplne o niecom inom a uplne nove pre mna
planujem od buduceho tyzdna ist dole na NL50 a budem hrat s full stackom 50$
planujem od buduceho tyzdna ist dole na NL50 a budem hrat s full stackom 50$
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.