Deaktivacia konta v herni Expekt poker
no
ten priklad z P****Stars je v podstate tiez chipdumping ale tam to robi zamestnanec P****Stars ktory hra zapas za odmenu s vitazom tyzdenneho rebricka. Podla mna kludne mohli aj prerusit hru a zacat odznova a bolo by to to iste. Nikto tym nebol poskodeny.
To iste plati aj o pokermasterovi, ak nikto nebol poskodeny tak sa podla mna nic nedeje, akurat trva dlho kym sa to vysetri. Ono totoiz chipdumping je len signal ze nieco nie je v poriadku a ti co to presetruju musia zistit ci hrac neporucil nejake pravidla - to znamena prejst spatne jeho handhistory, skontrolovat ci s hracom ktoremu dumpoval chipy nehravali spolu na cash alebo turnajovych stoloch a nespolupracovali atd. To trva dost dlho.
Zablokovanie byva rychle lebo chipdumping sa pouziva aj na vykradanie uctov a to herne nemozu dovolit. Predstav si ze niekto zisti tvoje heslo a prehra tvoje peniaze - poposuva ich kamaratovi ktory ich vyberie. Nebol by si rad ak by k blokovaniu doslo co najskor? Aj v tom probleme s Absoulte pouzivali hraci so superaccountom chipdumping aby previedli peniaze na ine konta a vybrali.
To iste plati aj o pokermasterovi, ak nikto nebol poskodeny tak sa podla mna nic nedeje, akurat trva dlho kym sa to vysetri. Ono totoiz chipdumping je len signal ze nieco nie je v poriadku a ti co to presetruju musia zistit ci hrac neporucil nejake pravidla - to znamena prejst spatne jeho handhistory, skontrolovat ci s hracom ktoremu dumpoval chipy nehravali spolu na cash alebo turnajovych stoloch a nespolupracovali atd. To trva dost dlho.
Zablokovanie byva rychle lebo chipdumping sa pouziva aj na vykradanie uctov a to herne nemozu dovolit. Predstav si ze niekto zisti tvoje heslo a prehra tvoje peniaze - poposuva ich kamaratovi ktory ich vyberie. Nebol by si rad ak by k blokovaniu doslo co najskor? Aj v tom probleme s Absoulte pouzivali hraci so superaccountom chipdumping aby previedli peniaze na ine konta a vybrali.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Servis expektu stoji za nic
Uz 5ty den s nimi riesim moj problem. A stale sme sa nepohli z miesta! Neviem ci im to tak dlho trva skontrolovat moje udaje na Obcianke s udajmi na mojom ucte alebo su negramotny..Uz ma to zacina srat!
- Pokermaster
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Prosi hraci!
Jasne ze pre profi hracov neplatia pravidla! Im si nemozu dovolit zmrazit ucet ! kokos...
- Pokermaster
Expekt
Nemas pre mna niake Informacie?
- Pokermaster
Re: chip dumping
Nieje proble presuvat peniaze z uctu na ucet! Nato ti ziadne senzory nepridu... Len musis vediet ako na to. A to co hovoris ty je blbost si myslim! Je moja vec co spravim s mojimi peniazmi ! ako ich prehram...
- Pokermaster
Re:Re: chip dumping
to co pise urcite neni blbost, radsi to mit zmrazene a dockat se penez po mesici, nez aby ti to nekdo hacknul a prohral to se svym kamosem.....
- LuckyPuppy
- Založený: Aug 2007
Re: Re: chip dumping
Zdravim Vas, presiel som si takmer celu diskusiu od mojho posledneho vstupu a mozem vam povedat, ze existuje x dalsich dovodov preco sa sleduje chip dumping. Jednym z nich je napriklad problem kradnutych kreditnych kariet, kde sa hraci snazia takto rychlo dobite peniaze prehrat co najskor v heads-upoch a previest na ine ucty a nasledne ich vybrat, alebo presunut na dalsie a dalsie konta. Mozem Vas ubezpecit, ze systemy su uz tak dokonale, ze taketo konanie je odhalene v extremne kratkom case a reportovane okamzite financnym policiam v jednotlivych krajinach. Neodporucam sa preto touto myslienkou vobec zaoberat.
Ale spat k Pokermastrovi - dnes som si vyziadal informacie o Vasom pripade a mozem vas informovat, ze vsetky poziadavky od iPokru boli z nasej strany dodane a vysetrovanie prebieha u nich a cakame na ich konecne vyjadrenie. V kazdom pripade Vam doporucujem zdrzat sa dalsich komentarov nakolko som videl celu historiu vasich 445 dolarov... Verim, ze pochopite, ze z dovodu ochrany Vasich osobnych udajov a z dovodu ochrany udajov dalsich hracov zapojenych do tejto akcie Vam nemozem poskytnut viac informacii ako som urobil a takisto expekt nevie a nemoze ovplyvnit dlzku vysetrovania, ktore prebieha priamo u prevadzkovatela siete iPoker/Playtech. Dakujem za pochopenie.
Ale spat k Pokermastrovi - dnes som si vyziadal informacie o Vasom pripade a mozem vas informovat, ze vsetky poziadavky od iPokru boli z nasej strany dodane a vysetrovanie prebieha u nich a cakame na ich konecne vyjadrenie. V kazdom pripade Vam doporucujem zdrzat sa dalsich komentarov nakolko som videl celu historiu vasich 445 dolarov... Verim, ze pochopite, ze z dovodu ochrany Vasich osobnych udajov a z dovodu ochrany udajov dalsich hracov zapojenych do tejto akcie Vam nemozem poskytnut viac informacii ako som urobil a takisto expekt nevie a nemoze ovplyvnit dlzku vysetrovania, ktore prebieha priamo u prevadzkovatela siete iPoker/Playtech. Dakujem za pochopenie.
- expekt
- Založený: Jan 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.