LuckyAcePoker
Re: Re: Re: =)
Wire Transfer je prevod priamo do banky a Bank Draft je sek ktory ti pride na adresu domov a das si ho v banke preplatit. (neviem ake su poplatky za tieto vybery penazi, ale myslim ze zadarmo to neni, kazdopadne preplatenie seku v banke urcite stoji nieco okolo 10$ a navyse tieto vybery trvaju dost dlho, volakedy to bolo okolo 3 - 4 tyzdnov)
Najlepsie, najjednoduchsie a najlacnejsie je to urobit tak ako pise beinn, vlozit si minimalny vklad cez moneybookers, nasledne ti pribudne moznost vyberu cez MB a tak vybrat.
Z moneybookers dostanes peniaze na ucet alebo na kreditku za 1.8 Eura (a trva to priblizne 2 dni).
Najlepsie, najjednoduchsie a najlacnejsie je to urobit tak ako pise beinn, vlozit si minimalny vklad cez moneybookers, nasledne ti pribudne moznost vyberu cez MB a tak vybrat.
Z moneybookers dostanes peniaze na ucet alebo na kreditku za 1.8 Eura (a trva to priblizne 2 dni).
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: =)
Ten Wire Transfer mi pujde kdyz mam ucet v korunach?
- hooligan
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
wire transfer
no, asi pojde, ale to ti je fakt jednoduchsie dat to poslat tak a prerobit na poplatkoch 500 korun (neviem presne kolko) ako spravit si moneybookers ucet?
Moneybookers ucet si spravis zadarmo, mas to v cestine cele => https://www.moneybookers.com/app/?l=CZ
Moneybookers ucet si spravis zadarmo, mas to v cestine cele => https://www.moneybookers.com/app/?l=CZ
- vlade
Dnešný turnaj
Pri turnaji je napísané niečo také, že deposit 24 hod. pred turnajom. Je to pravda? A dá sa nejako zistiť či som regnuty cez PP.
- sato1
Re: Dnešný turnaj
to plati pre novych registrovanych, treba sa registrovat 24 hodin pred turnajom, pre tych co uz su cez pokerportal regnuty tak ten depozit 24 hodin pred turnajom neplati.
Neda sa to pozriet ci si cez pokerportal, vedel by som to zistit len od manazerky, ale nevidim ju online :(
Ak si ale hral predtym tu freeroll ligu tak si cez pokerportal.
Neda sa to pozriet ci si cez pokerportal, vedel by som to zistit len od manazerky, ale nevidim ju online :(
Ak si ale hral predtym tu freeroll ligu tak si cez pokerportal.
- vlade
Re: Re: Dnešný turnaj
Vlado to vobec nebolo dnes od Teba pekné:-P
- kulo777
- Založený: Feb 2008
Re: Re: Re: Dnešný turnaj
hehe, dobry turnaj
5 hracov, vyzbieralo sa 25$ + 100$ pridala herna (tych 100$ nabehne za 24-48 hodin)
takze nakoniec dobry kseft:
1. alzbet22 - 11.25$ + 40$
2. vladePP - 6.25$ + 24$
3. Lagik - 3.75$ + 13$
4. kulo7777 - 2.5$ + 12$
5. LHopper4 - 1.25$ + 8$
;) O tyzden hrame znova...
5 hracov, vyzbieralo sa 25$ + 100$ pridala herna (tych 100$ nabehne za 24-48 hodin)
takze nakoniec dobry kseft:
1. alzbet22 - 11.25$ + 40$
2. vladePP - 6.25$ + 24$
3. Lagik - 3.75$ + 13$
4. kulo7777 - 2.5$ + 12$
5. LHopper4 - 1.25$ + 8$
;) O tyzden hrame znova...
- vlade
prihlasenie na turnaj
vlade, na dnesny turnaj sa mi neda prihlasit. stale to vypisuje "you are no eligible to register". registroval som za z tejto stranky podla pokynov. vies s tym nieco urobit?
- berdone
- Založený: Okt 2008
Re: LuckyAcePoker
Mozte sa napojit do tejto herne ? Uz mi asi 2 hodiny nejde sa pripojit .... je u mna problem ?
- BananaJoe
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: LuckyAcePoker
BananaJoe napísal:Mozte sa napojit do tejto herne ? Uz mi asi 2 hodiny nejde sa pripojit .... je u mna problem ?
Mne ide herna asi je problem na tvojom PC. Skus restart PC
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.