Sportingbet/Paradise Poker
Re: Re: Re: Re: Re: aha
Bylo by to hezke ale i druhe misto by byl pekny uspech :-) Hlavne at se nepropadnu nejak moc, to by mne nasralo. Ja jsem tomu ted v kvetnu dost obetoval, hral jsem skoro kazdy vecer pokerligu - a doplatil na to casto na OPT, kdyz jsem to nehral soustredene, ale v cervnu nebudu pokerligu hrat urcite, budu se soustredit jen a pouze na OPT, takze Te doufam BRZY vystridam na cele poradi :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to keso
Jenomze to ma cele jeden veliky hacek, nebo spise dva poradne haky :-)
Jednak yorksir je velice trpelivy hrac, takze jen tak nevypadne. A hlavne, dneska bude hrat maximalne 220-240 lidi. Takze ten final bude celkem dosazitelny, navic spousta lidi hraje o hovno a takovi budou dost riskovat a relativne snadno rozdavat chips. Jenze zname vsichni hry, kdy nejaky silenec hodi allin 5 9, clovek to callne s A A - a on dobere na river flush na tu petku :-D A to ze vypadne Sany777 - vcera jsem sedel u pokerligy do 23:30 a s hruzou sledoval, jak je prubezne kolem pateho mista - nakonec Sany vypadl na 12. miste kdyz soubezne padli dalsi tri lidi a hned byl final! Stacilo aby vydrzel o kolo dyl a byl s naskokem predemnou...
Jednak yorksir je velice trpelivy hrac, takze jen tak nevypadne. A hlavne, dneska bude hrat maximalne 220-240 lidi. Takze ten final bude celkem dosazitelny, navic spousta lidi hraje o hovno a takovi budou dost riskovat a relativne snadno rozdavat chips. Jenze zname vsichni hry, kdy nejaky silenec hodi allin 5 9, clovek to callne s A A - a on dobere na river flush na tu petku :-D A to ze vypadne Sany777 - vcera jsem sedel u pokerligy do 23:30 a s hruzou sledoval, jak je prubezne kolem pateho mista - nakonec Sany vypadl na 12. miste kdyz soubezne padli dalsi tri lidi a hned byl final! Stacilo aby vydrzel o kolo dyl a byl s naskokem predemnou...
-
Re: to keso
..hmmmm, tak to bude ine, ako ked je tam full, myslel som si ze bude menej ludi, ked uz je posledny den, tak okolo 500-600, ale 240 je fakt uz malo, to asi aj kvoli tym RH.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: to keso
198 lidi a jako prvni padl jeden z mych souperu nejvetsich, Sobokan - snad to tak bude i pokracovat :-D
-
Bohuzel
Tak to není šance, nechodí ani hovno, lotto maniaci to tam mastí a navíc 3 mí soupeři vzali všichni haluzově na river nebo turn hry kdy jejich soupeř měl trojici po flopu a oni na river flush atd. - jinak byli venku... to bude zázrak esti se udrží druhý flek :-(
-
JOooooooooo
Tak polak Sany777 muj nej pronasledovatel padl - a panove to se drzte: A A mel vs. Q 3 lottoboy - na flop 3 3 :-D
-
Re: JOooooooooo
:-) Ještě teď se směju!! Pěkně ho sundal!! Ten musel být nasranej jak mraky:-) Měl jsi ale na mále:-)
- Allex12
- Založený: Feb 2007
Re: Re: JOooooooooo
Stačí ti to 52 místo?? Mělo by ne?? Gratulace!!!
- Allex12
- Založený: Feb 2007
A jsem venku
A když vidím jak Rubes dotuje Nolana tak to je nahovno... to je asi jeho otrok nebo co :-(
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.