video
Video
Snad by som do tej soboty mohol nieco stihnut natocit aj ja, ak este bude priestor :) Sice budem mat dost blby tyzden na hru, vzdy cas tak od 5 rano do 7 rano. Natocil by som video na pacificu, moje zaciatky na NL25 :) Mozno PL...
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
to rimmer
Ak ti to nevadi videl som situaciu co si dal yegonovi na fpt to video .. podla mna si mal dat vacsi bet na flope nie donk bet, hlavne ked tam je flush draw. vacsi CR - na turne a namiesto toho 2,50 na rivery by som dal allin. Vlastne videl som tu situaciu aj ked ti to vadi :D
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
omg
chlopi nevypalilo to moc dobre - usil som si na seba riadnu budu. Zatial mam pozrete APminerove a buschleho video a obidve obsahuju zaujimave veci - obidve chcem urcite spracovat do komentovanej podoby. Obavam sa ze to dopadne tak ze nakoniec spravim vsetko co dostanem len neviem kedy by som to akoze mal zvladnut :)
No ale budem sa snazit lebo to urcite pomoze aj mne zlepsit sa a pomoze mi to pochopit ake chyby casto robia moji protihraci.
Kedze nie som samovrah tak musim tym padom spravit uzavierku s tym, ze beriem a ocakavam este videa od:
keso26
Stanley VII
Dano2903
No ale budem sa snazit lebo to urcite pomoze aj mne zlepsit sa a pomoze mi to pochopit ake chyby casto robia moji protihraci.
Kedze nie som samovrah tak musim tym padom spravit uzavierku s tym, ze beriem a ocakavam este videa od:
keso26
Stanley VII
Dano2903
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: re: yegon
sorry ale potrebujem sem tam aj hrat :)
aj v tomto tvojom videu bolo dost zaujimavych veci o ktorych sa da pohovorit
aj v tomto tvojom videu bolo dost zaujimavych veci o ktorych sa da pohovorit
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
to buschle
Nevadi mi to :))) Jasne ze na tom rivri som mal dat allin, to som pochopil hned po tej hre. Neviem preco som vtedy zavahal.
Chcel som z toho chlapika vytiahnut co najviac, preto som riskol aj ten flushdraw na flope, nejak som veril ze mi tam skonci ten fullhouse :)
Chcel som z toho chlapika vytiahnut co najviac, preto som riskol aj ten flushdraw na flope, nejak som veril ze mi tam skonci ten fullhouse :)
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
to yegon
Dik, ze si ma este zahrnul do toho zoznamu videi. Uz som si stiahol Camtasiu, mozno sa mi nakoniec podari natocit video este tuto noc. Uvidim, nakolko sa s tym softwarom zzijem. Potom mi prosim poslite na mail to ftp a heslo.
stanislavsklenka@centrum.sk
stanislavsklenka@centrum.sk
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
U***et video
bude o chvilku v mojom blogu, este premyslam, ze natocim hodinku na stars 2 fast tables.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.