video
Re: tony g
To je cast videi, na ktorych preklade som spolupracoval :) Mozno coskoro vyjdu aj s ceskymi titulkami na novovzniknutej stranke. Uvidime. Ale mne osobne viac pomahaju yegonove videa, nez tie od majstra Tonyho :)
Zrejme je Tony lepsi hrac, ale velmi zalezi aj na edukativnych schopnostiach, nielen na hernych. A tie edukativne ma podla mna yegon na velmi vysokej urovni.
Zrejme je Tony lepsi hrac, ale velmi zalezi aj na edukativnych schopnostiach, nielen na hernych. A tie edukativne ma podla mna yegon na velmi vysokej urovni.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Re: Dopozeral som svoje video
donkbet nie je zavisly na vyske betu ale na tom ze si nemal aktivitu pred flopom. Je to situacia kedy si OOP niekto raisne pred flopom - ty ho dorovnas ale miesto toho aby si na flope checkol a nechal ho continuationbetnut tak vlozis peniaze ty.
Je to technicky termin nie hanlivy nazov pre nejaku chybu :) - donkbet je standardnou sucastou dobrej hernej strategie
Je to technicky termin nie hanlivy nazov pre nejaku chybu :) - donkbet je standardnou sucastou dobrej hernej strategie
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
re:
mne sa tie videa Tonyho G nepacia, aj ked samozrejme je to skvely hrac ktory v livedokazal mnoho.. ale nepaci sa mi to .. proste ten HU vyhral len vdaka kartam , (its all about control)
hovoril ze super je slaby..lenze super foldoval ten river absolutne vzdy spravne.. sice bol neagresivny na duelistu ale vyhral ho na karty. a ten 6max hral tiez zle ... svoje zle moves ospravedlnil potom tym ze ide zmenit gears. A dobre mi padlo ze som si na nom zgustol lebo ho neznasam ... to je este vacsi buzerant-provokater jak helmut.
hovoril ze super je slaby..lenze super foldoval ten river absolutne vzdy spravne.. sice bol neagresivny na duelistu ale vyhral ho na karty. a ten 6max hral tiez zle ... svoje zle moves ospravedlnil potom tym ze ide zmenit gears. A dobre mi padlo ze som si na nom zgustol lebo ho neznasam ... to je este vacsi buzerant-provokater jak helmut.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle
tonnyg je len priemerny hrac, ale helmuth je absolutna spicka
pred casom som 3-4 hodiny denne pozeraval, ako hraju, takze viem , co hovorim
helmuth dokaze uhrat vysledky aj so zlymi kartami. tonnyg nie.
pred casom som 3-4 hodiny denne pozeraval, ako hraju, takze viem , co hovorim
helmuth dokaze uhrat vysledky aj so zlymi kartami. tonnyg nie.
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: buschle
Phill Helmuth je naprosto jiná liga než Tony G to bezesporu. Jinak jeho videa mi nepřijdou nijak zvlášť povedená. Edukativně jsou jednoznačně lepší videa Yegona a CzechRaise, tam jsem našel o mnoho více zajímavých postřehů.
- Martin_19
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
omg
toto som nahraval uz treti krat lebo prve dva som po 20 minutach scratchol lebo som hovoril somariny, zaspaval som (nie kvoli obsahu ale preto ze bolo vela hodin) atd atd
a sakra teraz sa mi to podarilo nahrat cele - skoro 2 hodiny a zda sa ze mi to nejak spadlo a nemam video
omg
ak sa mi to nepodari nejako zachranit zajtra rano to nahram znova
a sakra teraz sa mi to podarilo nahrat cele - skoro 2 hodiny a zda sa ze mi to nejak spadlo a nemam video
omg
ak sa mi to nepodari nejako zachranit zajtra rano to nahram znova
-
Re: Re: omg
no podarilo sa mi z toho zachranit len prvych 20 minut takze to natocim znova
-
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.