Provokacia alebo slusnost?
ok
takze ak to je tajomstvo,v poriadku,inak nepytal som ziadny recept ako byt plusovy,ale ci ste tam povedzme 3-4 plusovy a mate tam par "klientov",na nete ich volaju fishky,ktori vam radi odovzdaju svoje peniaze,pretoze sa chcu zabavit,poker je prave IN,omrzel ich uz golf,alebo z roznych inych pricin.....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: elesgal
podla mna hrate v KE male stakes 200/400 pri 10BB preflop raise a 8 zakaznikoch napoveda o tom ze zakaznici si nevazia korunky ;) skuste si zahrat tak 5000/10000 to som velmi zvedavy ako niekto s 59 dorovna na flope allin s 3. parom a 6. kickrom :) pripomina mi to headsup s frajerkou ked sme to hrali prvykrat - bolo to skor vykladana, lebo ona tiez dorovnala vsetko zo vsetkym (a odovzdal som jej vsetky chipsy ;))
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
w4444x, rastik
Obaja ste to krasne vystihli :-)
Ja som vzdy chapal, odkial beriem peniaze ja na low a uz teraz pomaly middle stakes turnajoch, ale teraz uz chapem aj kde sa beru v HS cash game... lebo pridu chlapici co hraju HS cash vo svojom klube a za svet neuznaju ze kvalita je o niecom inom...
KE partia, ak mate problem uznat grafy postovane z 2+2, co je fakt vtipne, lebo to nie su nejaki imaginarni ludia, ale realni hraci postujuci na tom fore roky, tak skuste si kuknut sharkscope.com :-) To su SNGcka, nie cash, toci sa tam menej penazi, ale pre obraznost to staci... trackuje to vsetky SNGcka, ma to minimalne odchylky voci realite (obcas to missne nejake SNG).
Herna P****Stars, nicky:
sippin_criss, chalan hra LEN $16 SNG
abarone68, chalan hra $27 a $38
s tymito dvoma casto hravam a obcas kecam, zatial vas asi nezoznamim ale raz mozno aj to :-)
a chutovka na zaver
spacegravy - toto je legenda, ak nemate advanced search, tak len pre info, z toho co vidite spravil 4/5 za posledny rok.
Aha vlastne ja som zabudol, vy spochybnite aj sharkscope :-) Len skoda ze to sedi u vsetkych hracov ktorych poznam osobne ;-)
Ja som vzdy chapal, odkial beriem peniaze ja na low a uz teraz pomaly middle stakes turnajoch, ale teraz uz chapem aj kde sa beru v HS cash game... lebo pridu chlapici co hraju HS cash vo svojom klube a za svet neuznaju ze kvalita je o niecom inom...
KE partia, ak mate problem uznat grafy postovane z 2+2, co je fakt vtipne, lebo to nie su nejaki imaginarni ludia, ale realni hraci postujuci na tom fore roky, tak skuste si kuknut sharkscope.com :-) To su SNGcka, nie cash, toci sa tam menej penazi, ale pre obraznost to staci... trackuje to vsetky SNGcka, ma to minimalne odchylky voci realite (obcas to missne nejake SNG).
Herna P****Stars, nicky:
sippin_criss, chalan hra LEN $16 SNG
abarone68, chalan hra $27 a $38
s tymito dvoma casto hravam a obcas kecam, zatial vas asi nezoznamim ale raz mozno aj to :-)
a chutovka na zaver
spacegravy - toto je legenda, ak nemate advanced search, tak len pre info, z toho co vidite spravil 4/5 za posledny rok.
Aha vlastne ja som zabudol, vy spochybnite aj sharkscope :-) Len skoda ze to sedi u vsetkych hracov ktorych poznam osobne ;-)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: a sakra
byt uspesny v online pokry zo dna na den sa neda a chce to urcity cas... Mravencou pracou sa vsetko da. Takze podla mna, kto ma chut, vytrvalost , tak moze uspiet v online pokry ...
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
chipfeeder
MOLODEC, napísal si to vynikajúco, tak ako som to 20 článkami myslel. /proste aj na žurnalistiku treba talent/!
Ja sa len divím, že všetci sú v príspevkoch dobrí, vysoko plusoví, vyhravajú tisíce /sorry desaťtisíce/ a v inej téme, konkrétne :aké turnaje vyhovujú pokristom,- Tí istí prispevatelia plačú , že košice sú ďaleko, náklady vysoké, ubytko drahé.... tak ale do šľaka, keď som dobrý spím trebárs aj v Hiltone a nevadí mi obed za 100-200EUR a ked nie, tak aspoň nepíšem báchorky o super výhrach na nete!!!
Ja sa len divím, že všetci sú v príspevkoch dobrí, vysoko plusoví, vyhravajú tisíce /sorry desaťtisíce/ a v inej téme, konkrétne :aké turnaje vyhovujú pokristom,- Tí istí prispevatelia plačú , že košice sú ďaleko, náklady vysoké, ubytko drahé.... tak ale do šľaka, keď som dobrý spím trebárs aj v Hiltone a nevadí mi obed za 100-200EUR a ked nie, tak aspoň nepíšem báchorky o super výhrach na nete!!!
- JanozMT
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
haha
naozaj mi to nedalo neprispiet -:)))
online poker je rigged to je jasne.
1. janozmt, nakolko jediny faktor ako posudit kvalitu hraca su jeho penazne uspechy -300k usd tak z toho vyplyva jedine NEVIES HRAT POKER.
2. niekto sa tu pytal kolko zarabaju ludia co nie su lenivy a sa zivia pokrom, no niekto tych 300k usd musel vyhrat -:)))
3. velka pravda je ze najviac na slovensku zarabaju hraci o ktorych ste bohuzial nikdy nepoculi -:)))
online poker je rigged to je jasne.
1. janozmt, nakolko jediny faktor ako posudit kvalitu hraca su jeho penazne uspechy -300k usd tak z toho vyplyva jedine NEVIES HRAT POKER.
2. niekto sa tu pytal kolko zarabaju ludia co nie su lenivy a sa zivia pokrom, no niekto tych 300k usd musel vyhrat -:)))
3. velka pravda je ze najviac na slovensku zarabaju hraci o ktorych ste bohuzial nikdy nepoculi -:)))
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.