Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Odoslaťod 7castle 17 Nov 2008 19:28

dzejkej napísal:no problem je, ze moderny trojani a podobny hnus vie hesla zistovat aj z clipboardu. Zatial mi pride najlepsi fakt ten KeyScrambler Pro alebo nejaky podobny nastroj, ak existuje, pripadne si nechavat zapamatane heslo a len odklepavat.

Problem je, ze presne toto som robil, tazke to NEFUNGUJE. Heslo na MB som mal prednastavene a dopisoval som len to turing number, na PS som to mal prednastavene tiez a len som klikol login. :(

Takze hoci mi ani z tejto diskusie ako je to dobre z tym heslom robit, takto to urcite robit nebudem.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod roche01 17 Nov 2008 19:35

7castle napísal:
dzejkej napísal:no problem je, ze moderny trojani a podobny hnus vie hesla zistovat aj z clipboardu. Zatial mi pride najlepsi fakt ten KeyScrambler Pro alebo nejaky podobny nastroj, ak existuje, pripadne si nechavat zapamatane heslo a len odklepavat.

Problem je, ze presne toto som robil, tazke to NEFUNGUJE. Heslo na MB som mal prednastavene a dopisoval som len to turing number, na PS som to mal prednastavene tiez a len som klikol login. :(

Takze hoci mi ani z tejto diskusie ako je to dobre z tym heslom robit, takto to urcite robit nebudem.

Tak to potom vyzerá, že sa Ti na PS aj na MB dostali nejako inakšie. Tak problem nebude s keyloggermi apod. ale niekde inde. Netuším kde, ale možno tí, čo sa v tomto vyznajú, by mohli poskytnúť nejaké nové teórie, nech sa skúsime chrániť.
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod svkice666 17 Nov 2008 19:40

Takze, co takto napisat nejaky obsirnejsi clanok a mozno, aby aj mal viacej casti spojit sa s dakymi odbornikmi od IT co sa zaoberaju aj securites, nak sme mudrejsi. Lebo zatial tu riesime co sa stalo, ako tomu predist a podobne a mozno je tu snami aj v diskusii, prave ten co to urobil a vybera si dalsiu obed a dobre sa zabava natom co piseme. :twisted: :!: :?: =@ :sorry: :fool:
svkice666

Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod GusTapka14 17 Nov 2008 22:02

:shock: tak toto je vazne sila ! Preco som si myslel ze toto je mozne len vo filme ? kokos, prosim vas nech mi to niekto vysvetli ako je toto vobec mozne ,lebo koncim s online pokrom a budem hrat len Live . :(
Dakujem
Obrázok používateľa
GusTapka14

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Odoslaťod dzejkej 17 Nov 2008 22:06

GusTapka14 napísal::shock: tak toto je vazne sila ! Preco som si myslel ze toto je mozne len vo filme ? kokos, prosim vas nech mi to niekto vysvetli ako je toto vobec mozne ,lebo koncim s online pokrom a budem hrat len Live . :(
Dakujem

No mozne je to tak, ze sa Ti do kompu dostane hnus, ktory sa spusti pri starte operacneho systemu a sleduje, co stlacas na klavesnici, ked sa niekam prihlasujes. Potom tieto udaje posiela na nejake vopred urcene miesto, kde si to, s prepacenim za vyraz, nejaky zmrd zoberie a zacne planovat ako sa na Tebe nabalit.

Nemusis koncit s online pokrom, len si nainstaluj antivir, firewall, nejaky odstranovac adwaru a spyware (adaware, spybot search&destroy, ...), pravidelne kontroluj svoj komp a hesla si daj radsej ako remember a nepis ich :good:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod keso26 17 Nov 2008 22:21

dzejkej napísal:hesla si daj radsej ako remember a nepis ich :good:

..s tymto nesuhlasim, nikdy v zivote som si nedal ukladat hesla priamo v systeme, pretoze jednoducho a skratka tomu neverim. Podla mna existuje sposob ako tieto ulozene hesla vytiahnut s compu, cize pre mna "no way". Nakoniec aj 7castle pisal, ze to tak robil a stala sa mu ta strasna vec, cize u mna urcite nie "remember password"
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod GusTapka14 17 Nov 2008 22:25

jo keso stym mas pravdu , to som si vsimol aj ja ze ich mal ulozene (a to mam aj ja , pice) dufam ze sa dockam neejakeho clanku s navodom ako sa spravne pred niecim takym chranit , ak nie ,koncim (nehravam cash o haliere)
Obrázok používateľa
GusTapka14

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Odoslaťod dzejkej 17 Nov 2008 22:28

keso26 napísal:
dzejkej napísal:hesla si daj radsej ako remember a nepis ich :good:

..s tymto nesuhlasim, nikdy v zivote som si nedal ukladat hesla priamo v systeme, pretoze jednoducho a skratka tomu neverim. Podla mna existuje sposob ako tieto ulozene hesla vytiahnut s compu, cize pre mna "no way". Nakoniec aj 7castle pisal, ze to tak robil a stala sa mu ta strasna vec, cize u mna urcite nie "remember password"

No na to, aby herna dostala povolenie, tak ich klient musi splnat nejake tie bezpecnostne poziadavky, pokial ja viem. Jednym z nich je ukladat hesla zakryptovane. Samozrejme, ak ma k Tvoju kompu pristup niekto nedoveryhodny, tak je to velke e-e. No ziskat ulozene heslo je urcite mnohonasobne narocnejsie ako odchytit, ked to heslo pises, pokial sa nechranis nejakym 3rd party programom.

Ja osobne mam ten niekolkokrat spominany Scrambler a heslo neukladam, ale inak by som heslo ukladal. Nic konkretne som zatial o nejakych standardov pre ukladanie hesla pre poker roomy nenasiel, ale ked najdem, tak to sem dam.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod yegon 18 Nov 2008 00:01

herna musi ziskat povolenie? nemyslim ze by to platilo vo vsetkych lokalitach. Mne na tom vadilo prave to ze herne nikde neinformuju akym sposobom su tie ulozene hesla chranene aby to nedopadlo ako neslavny cerv co cital ulozene hesla na ftp vo Windows Commanderi a menil stranky na vsetkych weboch ku ktorym sa takto dostal. Zacalo sa to asi pred pol rokom a dodnes mi chodia hlasenia o 3-4 novo-nakazenych weboch denne
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Nov 2008 00:12

yegon napísal:herna musi ziskat povolenie? nemyslim ze by to platilo vo vsetkych lokalitach. Mne na tom vadilo prave to ze herne nikde neinformuju akym sposobom su tie ulozene hesla chranene aby to nedopadlo ako neslavny cerv co cital ulozene hesla na ftp vo Windows Commanderi a menil stranky na vsetkych weboch ku ktorym sa takto dostal. Zacalo sa to asi pred pol rokom a dodnes mi chodia hlasenia o 3-4 novo-nakazenych weboch denne

No je to velmi mozne, ze som to interpretoval zle. Cital som rok aj nieco dozadu o tom, ako musia poker roomy prejst testami, aby dostali licenciu. Spominali tam generator nahodnych cisel a bezpecnost, ale tu bezpecnost tam moc nerozoberali, takze neviem, na co vsetko sa to stahuje, kde vsade je ta licencia vyzadovana a pod. Preto sa snazim priebezne prehrabavat na nete, kde do pekla to je a popritom som sa spytal vacsich odbornikov a dufam, ze mi niekto odpovie a hodim to sem :).
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!