Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Odoslaťod w4444x 18 Nov 2008 22:50

SelfMan napísal:
keso26 napísal:tak to je sick, momentalne mam vistu home + SP1, avira free, lavasoft ad-avare free (not real-time), vedel by si mi doporucit nieco na este lepsiu ochranu pls ? Pretoze by som chcel do bezpecnosti zainvestovat nejake koruny.

Najlepsou ochranou je vzdelanie... a to myslim vazne.

Hah keso vidis ja som ti hovoril ze nemas chodit na hnojarinu :lol:
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod yegon 18 Nov 2008 22:57

JuDeC napísal:ano
vid moj 1. prispevok na str. 10 ohladom Windows API

to ze sa to da obist este neznamena ze je zle to pouzivat, do pocitaca sa ti moze dostat x trojanov a keyscrambler ta ochrani povedzme pred 50% (mozno viac mozno menej) tych ktore pouzivaju ciste len keylogging - stale je to lepsie nez nic - riziko podstatne znizis
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod blava100 18 Nov 2008 22:59

Moje opatrenia:

- zacal som hravat poker v herni PS pod linuxom (Kubuntu) 8-)
nahodil som aj PT ale postgres sa mi zatial nepodarilo ale pokusim sa este o to pripadne ak by to niekto nahodil nech mi da vediet (lebo myslim ze postgres nie je problem predsa v linuxe ahodit aj ked mne to teraz neslo :-D)

- windows vo virtualnej masine som si precistil a nahodil preventivne programy pre znizenie rizika pred napadnutim

- notifikacia SMS pri transakcii cez MB
blava100

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Miro 18 Nov 2008 23:03

keso26 napísal:tak to je sick, momentalne mam vistu home + SP1, avira free, lavasoft ad-avare free (not real-time), vedel by si mi doporucit nieco na este lepsiu ochranu pls ? Pretoze by som chcel do bezpecnosti zainvestovat nejake koruny.

Keso, skus este Spybot, ponuka to aj rezidentny stit (je to free), raz za cas spustim kompletny test aj SpyBot aj Ad-aware a odkedy je to aktivne tak mi ten soft takmer ziadny spyware v compe nenasiel.
Miro

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod keso26 18 Nov 2008 23:11

Miro napísal:Keso, skus este Spybot, ponuka to aj rezidentny stit (je to free), raz za cas spustim kompletny test aj SpyBot aj Ad-aware a odkedy je to aktivne tak mi ten soft takmer ziadny spyware v compe nenasiel.

Dik Miro a ako to vidite s tym externym USB diskom, na ktorom by fical len poker (ako alternativa miesto zakupenia druheho booku)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod 7castle 18 Nov 2008 23:13

blava100 napísal:- notifikacia SMS pri transakcii cez MB

WTF, toto tam fakt je? Preco do kelu som o tom nevedel? Som si mohol zachranit kopu $$$ :(
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod keso26 18 Nov 2008 23:16

7castle napísal:

WTF, toto tam fakt je? Preco do kelu som o tom nevedel? Som si mohol zachranit kopu $$$ :(

no yo, je to tam, smutne je, ze som o tom vedel a aktivoval si to az dnes rano..hm. S tou zachranou ale neviem, pretoze som si nahodil som do telefonu aj nejaky MB support, ktory ale funguje len pracovne dni od 8 do 17h.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod vlade 18 Nov 2008 23:26

7castle napísal:

akurat som dnes poskuloval po tej sms notifikacii, neni zly napad, zapnem aj ja, mozno este lepsia by bola login notifikacia ako ma internet banking. A tiez si myslim ze by nebolo od veci keby moneybookers trocha zvysili bezpecnost nejakou grid kartou, predsa len ide im tadial dost vela penazi :twisted:
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod 7castle 18 Nov 2008 23:30

keso26 napísal:
7castle napísal:

no yo, je to tam, smutne je, ze som o tom vedel a aktivoval si to az dnes rano..hm. S tou zachranou ale neviem, pretoze som si nahodil som do telefonu aj nejaky MB support, ktory ale funguje len pracovne dni od 8 do 17h.

Ak by chodili tie SMS normalne, tak by som zachranil vela... prvy vyber len $250 isiel na obed, ovela viac vybrali o 4 hodiny neskor...

Ked sa toto doriesi urcite im napisem ze by mali zaviest grid karty, a to iste PS.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod blava100 18 Nov 2008 23:34

somNula napísal:da sa v linuxoch cez win emulator spustit nejaka herna?

len upresnim ze wine nie je emulator ak myslis ci ti pojde herna v linuxe pod wine (vid wikipedia WINE - wine Is Not Emulator)

V Linuxe idu tieto herne:
P****Stars
PacificPoker
Absolute Poker
Pitbullpoker
Cherrypoker
Betsson
UltimateBet
Fair Poker
Titan Poker

v prehliadaci ti pojde (java klient):
B**n
HoldemPoker
PokerRoom
HollywoodPoker
Euro Poker
Party Poker

ja pouzivam len PS dalsie mam z infa z netu ako napriklad:
http://www.linux.com/feature/51603

a PT2 (i PT3) by malo ist pod Wine je dokonca Gold, tak ak mozete skuste niekto a dajte vediet, ja ju skusim az tak cez vikend asi..

http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=application&iId=2271

neskor doplnim o dalsie ak zistim pripadne da niekto echo
Naposledy upravil blava100 dňa 19 Nov 2008 00:11, celkovo upravené 3 krát.
blava100

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!