Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Odoslaťod yegon 19 Nov 2008 10:51

btw prave som zistil ze na Neteller sa da registrovat uz aj slovakom :) to je dost dobre, oni davaju aj bankomatovu kartu ktorou mozes vyberat peniaze - to sa mi velmi pozdava
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod roche01 19 Nov 2008 10:52

yegon napísal:hm ruske?

Moneybookers Ltd., London, Registered in England and Wales no 4260907.
Registered office: Welken House, 10-11 Charterhouse Square, London, EC1M 6EH, United Kingdom.
Authorised and regulated by the Financial Services Authority of the United Kingdom (FSA).

na druhej strane s tym supportom by mali nieco spravit ked maju 6 milionov uzivatelov

To je sila!!! Mne minule prišiel list s verifikačným kódom pre účet a adresovaný bol z Chorvátska!!! A to si nerobím srandu!!!
Tak som hneď písal na support, že čo to má byť, prečo mi chodia listy z chorvátska, keď sídlo majú v Londýne. Odpísali mi niečo v tom zmysle, že pre Eastern Europe majú vysunuté pracovisko či čo, ale radšej som ich požiadal o preposlanie toho verifikačného kódu priamo z Londýna. Následne mi to prišlo a bol to presne ten istý list, len s anglickou adresou. Takže malo by to byť ok.
Ale ako je to s tou chorvátskou expozitúrou, netuším. :unknown:
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod rastik 19 Nov 2008 10:57

ja mam len neoficialne info ze vraj je za tym rusky kapital a hento s tym chorvatskom je uplne normalne, este pride aj zo spanielska polska a podobne:-))
rastik

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 5 krát/8 krát

Odoslaťod 0x 19 Nov 2008 11:03

yegon: to s tou kartou je luxusní, ted na to koukám. Skoda, ze to nema i MB. Neteller neni moc rozsireny a vyplaty sazkovky posilaj spis na BÚ nebo MB.
Obrázok používateľa
0x

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 19 Nov 2008 12:32

neteller je v pokrovom svete ovela znamejsi a viac pouzivany nez mb
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod keso26 19 Nov 2008 12:41

yegon napísal:btw prave som zistil ze na Neteller sa da registrovat uz aj slovakom :) to je dost dobre, oni davaju aj bankomatovu kartu ktorou mozes vyberat peniaze - to sa mi velmi pozdava

wau pekne, idem checknut podmienky vedenia uctu a podobne zalezitosti okolo toho.
roche01 napísal:To je sila!!! Mne minule prišiel list s verifikačným kódom pre účet a adresovaný bol z Chorvátska!!! A to si nerobím srandu!!!
Tak som hneď písal na support, že čo to má byť, prečo mi chodia listy z chorvátska, keď sídlo majú v Londýne. Odpísali mi niečo v tom zmysle, že pre Eastern Europe majú vysunuté pracovisko či čo, ale radšej som ich požiadal o preposlanie toho verifikačného kódu priamo z Londýna. Následne mi to prišlo a bol to presne ten istý list, len s anglickou adresou. Takže malo by to byť ok.
Ale ako je to s tou chorvátskou expozitúrou, netuším. :unknown:

to je normalne, vzdy to posielaju z Chorvatska (Ziadne spanielsko ani polsko, vzdy s chorvatska)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod SpongeBob 19 Nov 2008 13:59

Obrázok používateľa
SpongeBob

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod JuDeC 19 Nov 2008 14:18

vsetky tieto firmy nejakym sposobom peru peniaze imho. Kazdopadne Neteller je s bezpecnostou niekde uplne inde ako MB. Podla toho co som sa docital posledne pripady hacknuteho konta a ukradnutych penazi boli v r. 2007, aj z toho niektore kompenzovali. Jedna z ficurii o ktorej amici pisali je, ze NT blokne konto v pripade pokusu o prihlasenie sa z IP adresy inej krajiny, ako bolo konto zakladane. V tomto pripade maly Ind tesiaci sa z peniazkov zo svojho keyloggera moze ist do<>... Nepohodlne je ze ked xces nejaku transakciu ty sam urobit niekde na cestach, prihlasis sa, oni bloknu, ty zavolas na support, verifikuju ta, odblokuju... ale nevim ci proces musis opakovat ked sa potom vratis domov. Ale aj keby ano, toto stoji za tie obstrukcie. Papa maly Ind! :evil:
JuDeC

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod JuDeC 19 Nov 2008 14:24

Co sa tyka Eee, podla mna to bude perfektny PokerPC (PoPC :lol: ).

Vykon by mal v pohode stacit na PT + multitabling, tam su naroky nizke. Vystupne rozlisenie v pohode na 24" FullHD LCD, BlueTooth... Ked bude funkcna vzorka, moze Selfman dat na testovanie kamosovi co multitabluje tak 20 stolov, myslim ze to bude patricna zatazkavacia skuska. A s tou spotrebou 19W to je uplne fantasticka dedikovana masina. To uz je totalne zanedbatelne pri spotrebe samotneho monitora, ktory bude na toto napojeny... tak sa mi to paci. Ani nehovorim o tom ze krabicku mozes pichnut na jeho zadnu stenu a je vystarano co sa tyka fleku na stole. :good:

nech zije PoPC :friends:
JuDeC

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod looserSR 19 Nov 2008 18:51

yegon napísal:btw prave som zistil ze na Neteller sa da registrovat uz aj slovakom :) to je dost dobre, oni davaju aj bankomatovu kartu ktorou mozes vyberat peniaze - to sa mi velmi pozdava

prave dnes mi poslali z moneybookers mail, uz aj oni budu mat visa kartu :

FREE DEPOSITS
Christmas has come early: We have dropped all deposit fees for you. Until the 31st December 2008 you can now deposit funds with Moneybookers 100% FREE of charge, regardless of the deposit method you use.

NO TRANSACTION LIMITS
For Moneybookers VIPs, we have thrown out any transaction limits. You can now transfer as much as you want at once.

NO CREDIT CARD DEPOSIT LIMITS
We can now remove your Credit Card limits.

Moneybookers Visa Card

From January 2009, Moneybookers will be able to give you access to your Moneybookers funds anytime, anywhere. With the Moneybookers VISA Card you can instantly withdraw money from any banking vendor.

For more information about our card please contact your VIP Account Manager. Our dedicated team is always on hand to help.
looserSR

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!