Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR
Re: Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR
btw prave som zistil ze na Neteller sa da registrovat uz aj slovakom to je dost dobre, oni davaju aj bankomatovu kartu ktorou mozes vyberat peniaze - to sa mi velmi pozdava
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:hm ruske?
Moneybookers Ltd., London, Registered in England and Wales no 4260907.
Registered office: Welken House, 10-11 Charterhouse Square, London, EC1M 6EH, United Kingdom.
Authorised and regulated by the Financial Services Authority of the United Kingdom (FSA).
na druhej strane s tym supportom by mali nieco spravit ked maju 6 milionov uzivatelov
To je sila!!! Mne minule prišiel list s verifikačným kódom pre účet a adresovaný bol z Chorvátska!!! A to si nerobím srandu!!!
Tak som hneď písal na support, že čo to má byť, prečo mi chodia listy z chorvátska, keď sídlo majú v Londýne. Odpísali mi niečo v tom zmysle, že pre Eastern Europe majú vysunuté pracovisko či čo, ale radšej som ich požiadal o preposlanie toho verifikačného kódu priamo z Londýna. Následne mi to prišlo a bol to presne ten istý list, len s anglickou adresou. Takže malo by to byť ok.
Ale ako je to s tou chorvátskou expozitúrou, netuším.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
ja mam len neoficialne info ze vraj je za tym rusky kapital a hento s tym chorvatskom je uplne normalne, este pride aj zo spanielska polska a podobne:-))
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
yegon: to s tou kartou je luxusní, ted na to koukám. Skoda, ze to nema i MB. Neteller neni moc rozsireny a vyplaty sazkovky posilaj spis na BÚ nebo MB.
-
0x - Príspevky: 167
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
neteller je v pokrovom svete ovela znamejsi a viac pouzivany nez mb
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:btw prave som zistil ze na Neteller sa da registrovat uz aj slovakom to je dost dobre, oni davaju aj bankomatovu kartu ktorou mozes vyberat peniaze - to sa mi velmi pozdava
wau pekne, idem checknut podmienky vedenia uctu a podobne zalezitosti okolo toho.
roche01 napísal:To je sila!!! Mne minule prišiel list s verifikačným kódom pre účet a adresovaný bol z Chorvátska!!! A to si nerobím srandu!!!
Tak som hneď písal na support, že čo to má byť, prečo mi chodia listy z chorvátska, keď sídlo majú v Londýne. Odpísali mi niečo v tom zmysle, že pre Eastern Europe majú vysunuté pracovisko či čo, ale radšej som ich požiadal o preposlanie toho verifikačného kódu priamo z Londýna. Následne mi to prišlo a bol to presne ten istý list, len s anglickou adresou. Takže malo by to byť ok.
Ale ako je to s tou chorvátskou expozitúrou, netuším.
to je normalne, vzdy to posielaju z Chorvatska (Ziadne spanielsko ani polsko, vzdy s chorvatska)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
neteller tiež nie je neaká extra trieda čudujem sa ,že to vobec može fungovať pre podvody atď.http://www.pokernews.com/news/2007/2/ne ... seized.htm . http://www.pokernews.com/news/2007/7/NE ... guilty.htm http://www.pokernews.com/news/2008/03/n ... 7-loss.htm
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
vsetky tieto firmy nejakym sposobom peru peniaze imho. Kazdopadne Neteller je s bezpecnostou niekde uplne inde ako MB. Podla toho co som sa docital posledne pripady hacknuteho konta a ukradnutych penazi boli v r. 2007, aj z toho niektore kompenzovali. Jedna z ficurii o ktorej amici pisali je, ze NT blokne konto v pripade pokusu o prihlasenie sa z IP adresy inej krajiny, ako bolo konto zakladane. V tomto pripade maly Ind tesiaci sa z peniazkov zo svojho keyloggera moze ist do<>... Nepohodlne je ze ked xces nejaku transakciu ty sam urobit niekde na cestach, prihlasis sa, oni bloknu, ty zavolas na support, verifikuju ta, odblokuju... ale nevim ci proces musis opakovat ked sa potom vratis domov. Ale aj keby ano, toto stoji za tie obstrukcie. Papa maly Ind!
- JuDeC
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Co sa tyka Eee, podla mna to bude perfektny PokerPC (PoPC ).
Vykon by mal v pohode stacit na PT + multitabling, tam su naroky nizke. Vystupne rozlisenie v pohode na 24" FullHD LCD, BlueTooth... Ked bude funkcna vzorka, moze Selfman dat na testovanie kamosovi co multitabluje tak 20 stolov, myslim ze to bude patricna zatazkavacia skuska. A s tou spotrebou 19W to je uplne fantasticka dedikovana masina. To uz je totalne zanedbatelne pri spotrebe samotneho monitora, ktory bude na toto napojeny... tak sa mi to paci. Ani nehovorim o tom ze krabicku mozes pichnut na jeho zadnu stenu a je vystarano co sa tyka fleku na stole.
nech zije PoPC
Vykon by mal v pohode stacit na PT + multitabling, tam su naroky nizke. Vystupne rozlisenie v pohode na 24" FullHD LCD, BlueTooth... Ked bude funkcna vzorka, moze Selfman dat na testovanie kamosovi co multitabluje tak 20 stolov, myslim ze to bude patricna zatazkavacia skuska. A s tou spotrebou 19W to je uplne fantasticka dedikovana masina. To uz je totalne zanedbatelne pri spotrebe samotneho monitora, ktory bude na toto napojeny... tak sa mi to paci. Ani nehovorim o tom ze krabicku mozes pichnut na jeho zadnu stenu a je vystarano co sa tyka fleku na stole.
nech zije PoPC
- JuDeC
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
yegon napísal:btw prave som zistil ze na Neteller sa da registrovat uz aj slovakom to je dost dobre, oni davaju aj bankomatovu kartu ktorou mozes vyberat peniaze - to sa mi velmi pozdava
prave dnes mi poslali z moneybookers mail, uz aj oni budu mat visa kartu :
FREE DEPOSITS
Christmas has come early: We have dropped all deposit fees for you. Until the 31st December 2008 you can now deposit funds with Moneybookers 100% FREE of charge, regardless of the deposit method you use.
NO TRANSACTION LIMITS
For Moneybookers VIPs, we have thrown out any transaction limits. You can now transfer as much as you want at once.
NO CREDIT CARD DEPOSIT LIMITS
We can now remove your Credit Card limits.
Moneybookers Visa Card
From January 2009, Moneybookers will be able to give you access to your Moneybookers funds anytime, anywhere. With the Moneybookers VISA Card you can instantly withdraw money from any banking vendor.
For more information about our card please contact your VIP Account Manager. Our dedicated team is always on hand to help.
- looserSR
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.