Pepi the Sng breakeven master & CG fish
Re: Pepiho poker blog
23.11. - 30.11.2008 - Tento tyzden som 7. clovek na Marse! :-)
...konkretne na jeho High orbite. To, co sa nepodarilo minuly tyzden, vyslo tento! Rec je o Battle of Planet - SnG leaderboard na P****Stars. So svojim aktualnym BI do SnG spadam do Mars division, a kedze som v tohtotyzdnovych 100ks SnG nazbieral dokopy za umiestnenia 1580b., uslo sa mi 7. miesto, s nim spojeny bonus 70$ a vstupenka do buduceho 50k BOP Tripple Shoothout. Dnes to uz nestiham, lebo bonus aj tiket mi budu pripisane az zajtra. Ale aj tak by som nehral, lebo euforia z tohto pekneho vysledku nechava zjavne stopy na mojej hre, vid moja donk hra vo vcerajsom PP subsatelite (aj subsatelite isteho ceskeho portalu) na EPT Praha. Dal som si pre istotu oddych aj dnes. :-)
Ako vyplyva z riadkov vyssie, posledny novembrovy tyzden sa konecne darilo, co je po downswingu zo zaciatku mesiaca velmi potesujuce. Priznam sa, az takyto ostry finish som necakal.
Takze vysledky za tento tyzden:
...konkretne na jeho High orbite. To, co sa nepodarilo minuly tyzden, vyslo tento! Rec je o Battle of Planet - SnG leaderboard na P****Stars. So svojim aktualnym BI do SnG spadam do Mars division, a kedze som v tohtotyzdnovych 100ks SnG nazbieral dokopy za umiestnenia 1580b., uslo sa mi 7. miesto, s nim spojeny bonus 70$ a vstupenka do buduceho 50k BOP Tripple Shoothout. Dnes to uz nestiham, lebo bonus aj tiket mi budu pripisane az zajtra. Ale aj tak by som nehral, lebo euforia z tohto pekneho vysledku nechava zjavne stopy na mojej hre, vid moja donk hra vo vcerajsom PP subsatelite (aj subsatelite isteho ceskeho portalu) na EPT Praha. Dal som si pre istotu oddych aj dnes. :-)
Ako vyplyva z riadkov vyssie, posledny novembrovy tyzden sa konecne darilo, co je po downswingu zo zaciatku mesiaca velmi potesujuce. Priznam sa, az takyto ostry finish som necakal.
Takze vysledky za tento tyzden:
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Vysledky November 2008
Vysledok: +133,29$
Bonus: 70$ (7. miesto BOP High orbit Mars division)
Po zlom zaciatku mesiaca velka spokojnost!
Vysledok: +133,29$
Bonus: 70$ (7. miesto BOP High orbit Mars division)
Po zlom zaciatku mesiaca velka spokojnost!
-
velmi velmi pekne pepi
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
krasna praca pepi, nech sa tak dari aj nadalej
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
me your 2nd half of graph
nech Ti to vydrzi a potom nas budes zazobany sponzorovat
nech Ti to vydrzi a potom nas budes zazobany sponzorovat
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
blahozelam :-) ja sa teraz trapim, stale even, co nahram, to hned aj prehram :-) nech sa ti dari aj dalej aspon takto
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
good job man,vidis ze to ide
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Dakujem, dakujem, dakujem!
A nechvalte ma uz tolko, bo mi bude prsat do nosa!
Sunwu: GL, pokial je aspon even tak dobre Neboj, ono to pride a vystrelis nahor. Ja som sa tento mesiac tiez dost trapil. Ved to aj vidiet na tom grafe. Uz som bol aj zmiereny, ze to skoncim niekde okolo 0. Predsa, 310ks SnG nie je nejaky velky objem. A naraz to vystrelilo, ze som sa ani nestacil cudovat...
Palo: Verim, ze ked budes davat vacsie objemy, tak pojdes hore aj ty. Mas na to!
A nechvalte ma uz tolko, bo mi bude prsat do nosa!
Sunwu: GL, pokial je aspon even tak dobre Neboj, ono to pride a vystrelis nahor. Ja som sa tento mesiac tiez dost trapil. Ved to aj vidiet na tom grafe. Uz som bol aj zmiereny, ze to skoncim niekde okolo 0. Predsa, 310ks SnG nie je nejaky velky objem. A naraz to vystrelilo, ze som sa ani nestacil cudovat...
Palo: Verim, ze ked budes davat vacsie objemy, tak pojdes hore aj ty. Mas na to!
-
Pepi napísal:dzejkej napísal:No pozor, DC je najma cash games a o SNG je tam jeden serial (8 videii, MTT ziadne). Ak sa chces venovat SNG, tak jednoznacne PokerXFactor. A inak - DeucesCracked myslim berie aj transfer cez F****Tilt.
EDIT: no tak som sa pozrel a cez FT neberu - da sa cez moneybookers, kreditku, paypal alebo ich rakeback program.
Dik za info. DC mi ponukalo len kreditku. Kde si nasiel ostatne sposoby? PokerXfactor mi pridu drahi... No zase maju uspesnych subscriberov. Ale viac o tejto teme radsej cez SS alebo v mojom blogu, nech tu nezahlcujeme tento thread.
Tak to presuvam sem .
No PXF su dost drahi, ale tak to je sen kazdeho MTT a SNG hraca. Este su zevraj fajn SNG Icons, ale to osobne nepoznam. No ak sa chces venovat SNG, tak DC naozaj nema zmysel subscribovat. Je tam jeden SNG hrac, co ma jednu velmi dobru seriu, ale za par mesiacov tam nic ine SNG nepribudlo.
Co sa tyka DC platieb - nasiel som to tu: http://www.deucescracked.com/forums/7-A ... osts-62440 . Mozes napisat na support@deucescracked.com a spytat sa, ci to plati alebo napisat na fore.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Jo, ja som si (neviem preco) ani nevsimol, ze tam je len tolko malo o SnG. Ale teraz som si to pozrel este raz a fakt... Takze asik nasporim na ten PXF.
EDIT: Oni vlastne PXF ani nie su drahi, co sa mesacnych platieb tyka, len ten ich Initial Sign-up Fee: $119.95 mi pride vysoky.
EDIT: Oni vlastne PXF ani nie su drahi, co sa mesacnych platieb tyka, len ten ich Initial Sign-up Fee: $119.95 mi pride vysoky.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.