ako vidiet z grafu zacal som pekne zvostra
ale bol som v klude a ten minus som dosiahol coolermi kde sa nedalo nic robit takze som bol spokojny a hralo sa mi celkom dobre, o hodinku a pol som bol na nule a planopval som hrat este asi hodinku ale bol som vyruseny v najlepsom a musel som prestat takze mi ostala v grafe taka tukeovska "vaginka" (TM)
- 2009-01-14-gr.jpg (81.32 ) Zobrazená 1750 krát
dnes davam taku na prvy pohlad nezazivnu ruku ale je to situacia s ktorou sa casto stretavam a ked nehram dobre tak casto spravim chybu, pritom tieto "nezazivne" spoty s marginalnymi rukami, ktore sa casto opakuju su to co v skutocnosti robi winrate
P****Stars $400.00 No Limit Hold'em - 5 players -
http://www.thehandconverter.com/hands/7208The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
UTG: $122.80
CO: $400.00
Hero (BTN): $530.95
SB: $321.15
BB: $418.30
Pre Flop: ($6.00) Hero is BTN with Q
J
2 folds, Hero raises to $12, 1 fold, BB calls $8
Standard - na buttone otvaram vsetko hratelne a obmedzujem sa len v pripadoch ked ma superi casto 3betuju, na tomto stole sa mi to nestavalo. Super ktory ma dorovnal je agresivny TAG 23/19/3 - jeho range sa podla mna blizi niecomu ako 22-JJ, suited connectory cca 78-KQ, zrejme aj nejake gappery, suited esa A7-AQ, AQo teda vsetko ruky s ktore maju value, slusne floppuju a preto ich nechce 3betovat aby som ho nevytlacil z potu 4betom.Flop: ($26.00) 3
4
A
(2 players)
BB checks, Hero bets $18.00, BB calls $18
Cbet je na Ahigh boarde standardny, ocakavam ze foldne vacsinu suited connectorov ktore nemaju SD value a dorovna so vsetkymi Ax a skoro vzdy aj s lubovolnym parom. Napriek tomu ze bude dorovnavat aj s pocket pairmi tak som nemal v plane double barrellovat lebo kombinacii Ax ruk + 56s je v jeho range rovnako alebo mierne viac nez pocket pairov a nemali sme zatial nejaku history na zaklade ktorej by som sa mohol domnievat ze ma floatuje OOP s Khigh alebo 78 co by zvysovalo fold equity na turne. Ak by som silou mocou chcel double barrellovat tak by som to robil v podstate iba ak by prislo K aby som mal slusnu sancu ze aspon tie pary zlozi - ale ako som napisal A-high a K-high boardy vacsinou nedoublebarrellujem Turn: ($62.00) Q
(2 players)
BB checks, Hero checks
Ako som pisal v pokece k flopu tak double barrellovat ma zmysel asi iba K turn kvoli fold equity. Ked ale na turne trafim Q alebo J tak mam par a vsetky PP bijem takze ich nechcem vytlacit z potu. Ak by som betoval tak zlozia vsetky horsie ruky s vynimkou snad 56 ktora ale ani nemusi byt v jeho range a ak aj je tak netvori velku jeho cast takze bet by nebol for value a vsetky lepsie ruky ma dorovnaju takze by to nebol ani bluff - proste bolo by to take cudo . Myslim ze tu je jednoznacne najlepsie check behind s umyslom skusit vytiahnut value este z PP ak super checkne river.River: ($62.00) 2
(2 players)
BB bets $45.00, Hero folds
Toto je miesto kde casto robim chybu ked sa nad situaciou dostatocne nezamyslim a i ked ide o pomerne maly pot tak ked spravim takuto chybu 2x za den tak hovorime o zhruba 30.000USD rocne . Moj plan bol valuebetovat river ak super checkne lebo ocakavam ze jeho check/calling range obsahuje sice zopar Ax so slabym kickerom ale ak betnem menej (okolo pol potu) tak dorovna aj vela pocket pairov. Ked ale super betuje a ja nemam specialny read tak musim predpokladat ze ma bud poraza alebo bluffuje. Myslim ze jeho valuebetting range je AT+/67/22-55. Ostava posudit s akymi rukami by samohol dostat na river a teraz ich potrebovat bluffnut. Kedze moja line cbet flop/check behind turn vyzera bud ako ruka ktora sa snazila kupit pot na flope ale kedze netrafila tak sa vzdava alebo Ax so slabym kickerom pripadne TT/JJ ktore hra pot control a chce sa dostat za lacny peniaz k showdownu tak je to pre neho zly spot na to aby bluffoval made hand ako 77-JJ pretoze ak pot controllujem turn tak ho mam pobiteho ale robim to preto aby som mohol dorovnat river bet cize nema fold equity. Jediny pripad kedy by som zlozil je ak nemam nic a jeho 77-JJ moje nic bije takze zase nema zmysel betovat. No a kedze v jeho range nie je dostatok inych ruk s ktorymi by mohol chciet bluffovat a ktore nemaju par tak je to pre mna jednoduchy fold pretoze si myslim ze skoro nikdy nebluffuje ale vzdy betuje for value a jeho valuebetting range je daleko pred mojmi druhym parom.Final Pot: $62.00
BB wins $15.00
BB wins $45.00
(Rake: $2.00)