lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
ten typek bol uberfish a svoj stack som ziskal ked ma minraisol s A5 na AQQ, potom dorovnal moj turn raise jeho maleho betu a dorovnal overbet push na riveri
takze vychadzal som z toho ze ma nieco ako AJ/AQ, moznost ze bude hrat nieco co by mohlo mat FD na flope ma ani nenapadla
takze vychadzal som z toho ze ma nieco ako AJ/AQ, moznost ze bude hrat nieco co by mohlo mat FD na flope ma ani nenapadla
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
anciasa ked to nejde tak to nejde, dnes som pustil dalsie 2k, celkove mojich poslednych 7 dni vyzera asi takto
nerobim si s tym nejaku tazku hlavu lebo vzdy ked mam modru pod nulou viem ze to nie je moja chyba, zase take sprostosti nerobim a netiltim aby to bolo odovodnene, proste len nejde karta. Skor ma mrzi ta non showdown krivka ale tam takisto je dost dobre mozne ze ide o variance, predsa len ked ma vo valkych potoch ludia raisuju a ja nemam velmi silnu ruku tak si nemozem dovolit vzdy ist allin - a ked uz sa k tomu odhodlam tak dost casto pustim perie takze je tazko povedat co je lepsie
hlavny dovod prepadu je asi husta smola v 3betnutych potoch vid tento graf
tento graf je za cely mesiac a je jasne vidiet kde zacal moj downswing proste nedokazem vyhrat showdown v reraisnutom pote co je dost netradicne a to ani nejak zurivo ne3betujem ze by som mal casto slabu ruku a snazil sa ju dotiahnut do showdownu
no nic budem sa s tym borit dalej a snad sa to coskoro otoci - len uz prosim ziadne dalsie backdoor flushe a sety proti mojim esam a imbecilne ryby by tiez sem tam mohli mat to QQ alebo AK ked drzim kralov miesto standardnych AA
inak dnes ma dost pobavil fakt ze superi 4x dorovnali moj 4bet na 1/3 stacku - to sa hned tak nevidi
nerobim si s tym nejaku tazku hlavu lebo vzdy ked mam modru pod nulou viem ze to nie je moja chyba, zase take sprostosti nerobim a netiltim aby to bolo odovodnene, proste len nejde karta. Skor ma mrzi ta non showdown krivka ale tam takisto je dost dobre mozne ze ide o variance, predsa len ked ma vo valkych potoch ludia raisuju a ja nemam velmi silnu ruku tak si nemozem dovolit vzdy ist allin - a ked uz sa k tomu odhodlam tak dost casto pustim perie takze je tazko povedat co je lepsie
hlavny dovod prepadu je asi husta smola v 3betnutych potoch vid tento graf
tento graf je za cely mesiac a je jasne vidiet kde zacal moj downswing proste nedokazem vyhrat showdown v reraisnutom pote co je dost netradicne a to ani nejak zurivo ne3betujem ze by som mal casto slabu ruku a snazil sa ju dotiahnut do showdownu
no nic budem sa s tym borit dalej a snad sa to coskoro otoci - len uz prosim ziadne dalsie backdoor flushe a sety proti mojim esam a imbecilne ryby by tiez sem tam mohli mat to QQ alebo AK ked drzim kralov miesto standardnych AA
inak dnes ma dost pobavil fakt ze superi 4x dorovnali moj 4bet na 1/3 stacku - to sa hned tak nevidi
-
aby to nebolo len depresivne tak musim povedat ze dnes sa dialy aj vesele veci
1. narodilo sa nam krasne steniatko
2. o osmej vecer ku mne napochodoval dedic s usmevom na perach a pochvalil sa mi ze si ostrihal vlasy ( nasiel strojcek a obsluzil sa )
1. narodilo sa nam krasne steniatko
2. o osmej vecer ku mne napochodoval dedic s usmevom na perach a pochvalil sa mi ze si ostrihal vlasy ( nasiel strojcek a obsluzil sa )
-
blahozelam k steniatku a aj synatorovi experimentatorovi
co sa tyka Tvojich swingov, tak obdivujem Tvoj zdravy pristup a rozmyslam, kde mas hranice nasieratelnosti .. ja osobne som dole 10 BI, $EV rozdiel je 7 BI, ale malokedy som vylozene spokojny, ze som spravil, co som vedel .. dufam, ze sa nakazim kvalitnou hrou a psychickou vyrovnanostou
co sa tyka Tvojich swingov, tak obdivujem Tvoj zdravy pristup a rozmyslam, kde mas hranice nasieratelnosti .. ja osobne som dole 10 BI, $EV rozdiel je 7 BI, ale malokedy som vylozene spokojny, ze som spravil, co som vedel .. dufam, ze sa nakazim kvalitnou hrou a psychickou vyrovnanostou
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
kokos synator ma jaku killersku jazvu
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:kokos synator ma jaku killersku jazvu
bude moct machrovat ked bude vacsi ze je tvrdy chlapik a ma za sebou poulicne sarvatky co?
operovali ho ked mal 1 rok na podobnu zverinu na ktoru svojho casu skoro posiel spevak/murar/prezident schuster, nastastie to dobre dopadlo a ostala len ta jazva
-
dzejkej napísal:blahozelam k steniatku a aj synatorovi experimentatorovi
tak ja zase nie som az tak uplne spokojny s mojou hrou, tipujem ze take 2-3BI su dosledkom mojich chyb, predsa len ked clovek dostane po hube sprava/zlava behom par minut za -1k tak skor dorovna ten 3bet s 33 ci nahodou nechyti set a nespasi session a pod. ale inak celkom pohoda - dost pomoze aj byt 7k v pluse pred tym nez zacne downswing a moct si povedat ze k nule je tam este stale nejaka rezerva - no a na zahodenie nie je ani 70+BI bankroll a flegmaticka povaha.
-
no tak fajn pocut, ze s 33 call nie je uplne nenormalna vec
skoda, ze som nemal ani plus, ani taky BR a ani s tou povahou sa nemozem chvalit
yegon napísal:dost pomoze aj byt 7k v pluse pred tym nez zacne downswing a moct si povedat ze k nule je tam este stale nejaka rezerva - no a na zahodenie nie je ani 70+BI bankroll a flegmaticka povaha.
skoda, ze som nemal ani plus, ani taky BR a ani s tou povahou sa nemozem chvalit
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
yegon napísal: 70+BI bankroll
tot tvoje celkove vyhry z pokru ci cast je tvoja "investicia"?
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
tot vyhry chvalabohu
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.